Snel geleverd en goedkoop

Mijn product werd snel geleverd en is goedkoper aangekocht dan op eender andere website. Echte aanrader

Snelle levering interessante prijzen

Snelle levering interessante prijzen

envoie super rapide

trés bon rapport qualité/prix

Ik ben heel erg tevreden over de bezorging van mijn pakketje en over de prijs van de bestelde artikelen. Alles bij elkaar dik tevreden.

Snel geleverd en netjes op de hoogte gehouden

Snel geleverd en netjes op de hoogte gehouden

Super snel

Goed overzicht op de website, snelle levering

misleidend

ik zou eerst op woensdag tussen 14.00 en 18.00u pakketje binnen krijgen, daarna een mail dat het Vrijdag word tussen die tijden, ik ben benieuwd.

Prima geregeld

Ruime keuze, prima kwaliteit, optijd geleverd.

Snelle en goede levering

Duidelijke en overzichtelijke site

Vlotte bestelling en levering

Vlotte en snelle levering. Product ontvangen zoals beschreven

Prima en snelle service

Goede website,,snelle verzending,

Super website

Vanaf de bestelling tot aan de levering is alles heel simpel te doen en te volgen.

Niks ontvangen

Geen pakket ontvangen

Slechte service

Wij hadden Dettol no touch besteld voor €27, 96. De volgende dag, de dag van levering, was de prijs ineens €19.99. We hebben hierover contact gehad met Bol.Com. Zij vonden dit niet netjes en hebben een mail gestuurd naar Mijn drogist.nl, mijn man werd aangeraden om dat ook te doen. Tot op de dag van vandaag hebben we geen enkele reactie ontvangen. Wel hebben ze de prijs weer veranderd naar €27.96. Echt schandalig!

Super snel en ook nog correct

Prima bedrijf met duidelijke richtlijnen en goede service!

Goede producten, levering kan beter.

Goede producten en snel geleverd. Echter was een van de flessen dettol open gegaan, waardoor we een kletsnatte doos geleverd kregen en 1 van de flessen dus helaas voor de helft leeg was.

Mijn product waren snel geleveerd met een top prijs.

Alles net en vlug geleverd

Handzeep vlug geleverd en goede prijzen

Goede producten

Goede producten en snelle levering

Snel geleverd en goedkoper dan ergens anders.

Een stuk goedkoper, dus heb ik hier besteld, en ga dit vaker doen.

Geen pakket ontvangen

Helaas kan ik geen beoordeling geven omdat halverwege het pakket ie retour gezonden, ik weet niet waarom ik zou best een goede beoordeling willen schrijven maar dan wil ik wel mijn bestelling hebben.

Snelle levering goed verpakt

Ereggoet

Alles goed geregeld. Snelle levering. Er ging iets mis maar werd meteen goed en netjes opgepakt door de klantenservice. Dus ben 1 en al lof

Geen levering na één week

Ik wacht nog steeds uw mail om mijn aankoop af te halen.

Kerkeplaat 11

3313 LC Dordrecht

+31 6 14571213

Over MijnDrogist.nl

Op MijnDrogist.nl vind je drogisterijproducten van bekende A-merken met iedere week scherpe aanbiedingen. Het is onze passie om naast aantrekkelijke prijzen, de producten ook discreet, veilig en snel bij je thuis te bezorgen. Hoe fijn is het om als het jou het beste uitkomt te bestellen en de producten de volgende dag al discreet en veilig in huis te hebben. Jouw gemak staat bij ons voorop.