TUitstekend

Snel verzonden en goeie prijs

Wat een service juist besteld en het was er al

Op tijd geleverd

Mijn packet is snel geleverd

Snelle levering. Goede prijzen.

Helaas zat de gratis handgel niet bij de bestelling.. verder alles prima!

Alles in orde

Producten snel gevonden op de website, snel geleverd.

Niets ontvangen nog

Nog niet ontvangen

OK

Snelle en correcte bestelling

snel en correct levering

De producten werden snel en correct geleverd!

Top service!!

Hele goede service!! Met name de vriendelijke werknemers Anne en Demi die de hele orderafhandeling in goede banen leidt!

Besteld en de tijd die afgesproken is geleverd

Makkelijke site en zeer snelle levering

Makkelijk bestellen En zeer snelle levering Top

Goed geregeld snel geleverd

Goed geregeld snel geleverd

Heel snel geleverd

Hele snelle levering van de gevraagde producten

Ik heb op verschillende sites gekeken en bij Mijn Drogist was u het voordeligst. Makkelijk te bestellen en te betalen.

Tevreden

Bedankt voor jullie snelle levering.

Altijd keurige levering met een smile

Zeer slecht

Pakket besteld op 19- 11-2021. Voor 12 u besteld, vanavond in huis, extra kosten €5,99 Pakket in huis op 24-11-2021 !!! Zou het niet vermelden op de site als je het niet waar kunt maken dat een verzending dezelfde dag nog in huis is. Van wie krijg ik die €5,99 terug !!! Dus wij bestellen volgende keer bij iemand anders. Jeanne Gielen

Niet het product geleverd welke staat afgebeeld op de website.

Op de website staat de Finish Powerball Clasic vaatwastabletten afgebeeld, deze heb ik besteld. In mijn bestelling is dit verandert naar Finish Classic Regular vaatwastabletten. Die heb ik ook gekregen. Deze zijn echter goedkoper en had ze nog goedkoper elders (Bol.com) kunnen bestellen, dan waren de verzendkosten ook nog minder geweest.

Snelle correcte service.

Kan niet anders zeggen dan CHAPEAU

Precies volgens informatie keurige aflevering

Zeer snelle levering

Heel aantrekkelijke prijs en de dag na bestelling geleverd.

Bij foutieve zending snelle en correcte afhandeling door klantenservice

Iets afwijkend product ontvangen. Door klantenservice snel behandeld en het juiste product nagezonden.

snelle levering, prima producten

snelle levering, prima producten

Goede prijs en snelle levering

Website werkt goed, producten hebben goede prijzen en worden snel geleverd Mijn bestelling werd zelfs op zondag geleverd in een stevige doos

Kerkeplaat 11

3313 LC Dordrecht

+31 6 14571213

Over MijnDrogist.nl

Op MijnDrogist.nl vind je drogisterijproducten van bekende A-merken met iedere week scherpe aanbiedingen. Het is onze passie om naast aantrekkelijke prijzen, de producten ook discreet, veilig en snel bij je thuis te bezorgen. Hoe fijn is het om als het jou het beste uitkomt te bestellen en de producten de volgende dag al discreet en veilig in huis te hebben. Jouw gemak staat bij ons voorop.