Mijn pakketje is pas na twee weken gearriveerd,dit door een vertraging bij pos.nl Inmiddels ben ik op vakantie en had de nieuwe jurk graag meegenomen en hij is ook nog eens afgeprijsd in de tussentijd. Ben benieuwd of er een tegemoetkoming gaat komen? Daarna maak ik mijn beoordeling. Groet Lilianne
Zoveel mails over de bestelling gehad vertrouwde het niet
Beste Carien, Zoals je waarschijnlijk weet hebben we een fysieke winkel in Oirschot. Miss beter om de volgende keer gezellig te komen winkelen in onze winkel.😀 Over de mails: we houden je graag op de hoogte van het verloop van je pakketje. Een fijne dag. Groet, Team, Bij Juud
Had een jurkje besteld. Track en Trace zegt dat het nog niet is verwerkt bij post nl. Ook niets ontvangen. Ineens wordt er geld teruggestort minus de verzendkosten. Welke verzendkosten? Ik heb niets gekregen!! ER WAS BLIJKBAAR BIJ POST NL. IETS MISGEGAAN WAARDOOR HET PAKKET IS TERUGGESTUURD NAAR AFZENDER. DAARDOOR DACHT JUUD DAT HET EEN RETOUR WAS. ALSNOG WORDT DE VERZENDKOSTEN TERUG BETAALD. DANK DAARVOOR! OOK VOOR HET UITZOEKEN.
Hallo Mak, Dank dat je je beoordeling hebt gewijzigd. Een fijne dag. Groet, team, Bij Juud
Originele beoordeling
Hallo Ivonne, Dank voor je Goed'je 😁 Gewoon goed is heel fijn! Een fijne dag'. Groet, Team, Bij Juud
Goed en netjes geleverd De maat is ook zoals het is
Beste Lea, Dankjewel voor je positieve reactie. Veel plezier van je aankoop. Fijn weekend.
Altijd leuk contact en snelle verzending
Hallo Marian, Wat fijn dat je pakketje snel binnen is gekomen, dat horen we graag. Veel plezier van je nieuwe outfit. Groetjes, Team Bij Juud
Ik ben helemaal fan van jullie merk Studio Anneloes , zit super en heerlijke travelstof Verder genoeg keuze vooral de leuke jurken !!! En vooral de vriendelijke verkoopsters die met je meedenken!
Hoi Helma, Wij worden blij van jouw beoordeling. Leuk dat je ook altijd positief bent over onze dames in de winkel. Veel plezier van je aankoop.
Mijn jurk is niet binnengekomen, doordat er een tekort is bij post.nl Dit kan Juud niet helpen. Lastig. , maar de langzame verzending kunnen zij niet helpen
Originele beoordeling
Al enkele weken geleden de jurk besteld. Nog niet ontvangen. Meteen betaald. Twee bruiloften gehad. Ligt het aan de bezorging . Heel raar
Nadat mijn bestelling bij de webshop niet goed was werd er meteen gebeld om het geld terug te storten. Gezellige winkel , lieve attente dame.
Hoi Mariette, Fijn dat je zo snel geholpen bent. Daar streven we naar. Veel plezier van je aankoop, graag tot de volgende keer. Groet, Team Bij Juud
Makkelijk om te bestellen, mooie kleding, snel geleverd, fijn retour beleid
Ik had een leren jas besteld die helaas te klein bleek. Zonder problemen terug gestuurd en snelle reactie.
Beste, Wat een superleuke recensie om te lezen, hier worden wij enorm blij van! Wij doen altijd ons best om goede service te leveren. Hopelijk mogen wij u nog eens begroeten in onze webshop of in één van onze winkels. Wij wensen u een fijne dag! Team Bij Juud
zie boven
Beste Marlis, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze collectie en de verzending van onze pakketjes, We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
De pakketjes komen netjes op tijd, keurig verpakt aan. Ook in de winkel ben ik fijn geholpen door vriendelijke dames! Enorm fijn!!
Beste Cindy, Dank je wel voor je mooie beoordeling die je ons gegeven hebt. Hier zijn we heel blij mee. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopelijk nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Snelle levering en super service
Beste Rianne, Dank je wel voor je positieve feedback, en van tienen worden we helemaal blij. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te mogen zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Beste Monique, Blij worden we van jouw mooie beoordeling. Wat fijn dat we je bestelling snel en goed bij je afgeleverd hebben. We hopen dat je veel draagplezier hebt met je aankoop en hopelijk nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Bestelling wordt zeer snel en correct verstuurd. Leuke collectie.
Beste Margreet, Wat fijn dat je ons zo'n mooie en positieve beoordeling hebt gegeven. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Duidelijk website, vriendelijke klantenservice, snelle levering. Vriendelijk personeel en ze geven goed advies.
Beste Claudia, Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze winkels, of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Netjes verpakt, snelle levering.
Beste Linda, Dank je wel voor je mooie en positieve feedback. Fijn dat we jouw bestelling goed en snel bij je thuis hebben bezorgd. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Overzichtelijke site, mooie spullen, netjes verpakt, ik bestel vast nog eens bij Juud!
Beste Ageeth, Wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven, dank je wel daarvoor. Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen met je aankoop. We wensen je veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Fijn geholpen door de dames
Beste Wilma, Wat fijn om te lezen dat onze collega's je goed hebben kunnen helpen. Dank je wel voor je mooie beoordeling. We hopen je nog eens terug te zien in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Snel geleverd, keurig verpakt en duidelijke verzend gegevens.
Beste Nancy, Dank je wel voor je mooie en positieve recensie. Fijn dat we je pakketje goed bij je thuis hebben afgeleverd. We wensen je veel draagplezier met je aankoop, en hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Had dinsdag iets besteld en pas zaterdag geleverd gekregen bij de meeste webwinkel is het zo besteld voor bijvoorbeeld. 15.00 uur andere dag geleverd maar kan ook aan de bezorger liggen. En het staat wel op de webshop. Maar kwaliteit is echt top.
Beste Mia, Dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om een berichtje achter te laten n.a.v. je pakket bezorging. Je bestelling is bij ons op woensdag 10 mei binnen gekomen en wij hebben vrijdag 12 mei je pakketje afgeleverd bij PostNL. Deze is zaterdag 13 mei bij je thuis bezorgd. Wij doen ons best, zoals vermeld op de webshop, om onze bestellingen binnen 1-4 werkdagen te versturen en zijn daarnaast nog afhankelijk van de bezorging door PostNL. Maar volgens mij is jouw bestelling volgens "het boekje "verlopen. Fijn om te lezen dat jouw bestelde item naar wens is. We wensen je dan ook veel draagplezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team bij Juud
De bestelling duurdere wel lang voor hij thuis kwam
Beste Mieke, Dank je wel voor je beoordeling. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de verwachte bezorgtijd. Wij verzenden onze pakketjes binnen 1-4 werkdagen. Hopelijk heb je wel veel draagplezier van je aankoop. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Had on line besteld en ervoor gekozen om het zelf op te halen in een winkel. Verkoopster was perfect op de hoogte en ook dat het bestelde reeds betaald was. Dus: top!
Beste Hettie, Wat een mooie recensie heb je ons gegeven. Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan met je bestelling. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Prima product, vind alleen de verzendkosten i.v.m.andere webshops erg hoog! Zal mij tegenhouden om in de toekomst vaker te bestellen!
Beste R. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We doen ons best om onze webshop zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te houden en dat bestellingen zo snel mogelijk bezorgd kunnen worden. Helaas zijn hier ook voor ons kosten aan verbonden. Hopelijk ben je wel tevreden met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.