Mooie kwaliteit tops

Mooie kwaliteit tops en supersnel geleverd

Leuke collectie, snelle levering. Helemaal blij!

Waardeloos

Staat bij gratis retour en dan in de kleine letters als je het zelf naar de winkel brengt.

Super service

Bestelde voor het eerst bij Juud en het ging allemaal heel soepel. Op mijn vraag over de maat kreeg ik ook heel snel antwoord. Jurkje kwam snel en mooi verpakt aan. Kortom zeer positieve ervaring.

top

gewoon niets op aan te merken.

Heel erg goed!

Vriendelijk, goede service, netjes en snel verstuurd. Heel erg tevreden

Super makkelijke website

Snelle en duidelijke levering

Order canceled due stock shortage

Order was canceled due stock shortage while I received no communication. And reimbursement took off course long.

Goede en snelle service en alles past wat ik bij jullie bestel

Mooie collectie en goede service en snelle levering

Mooie collectie en goede service en snelle levering. Duidelijk website

Ben zeer tevreden.

Mooi jasje. Door de verkoopster in de winkel was mijn beloof dat ik het voor weekend thuis zou ontvangen maar helaas pakjet is pas dinsdag bezorgd . Jammer.

Super snelle levering, mooie kleding

Ik had een jasje en broek besteld, maar helaas deze viel net een maatje te klein. Retour gestuurd en een nieuwe besteld. Zeer snelle afhandeling, zowel de nieuwe bestelling weer super snel binnen en het bedrag vd vorige maat weer binnen een paar daagjes weer op de rekening. De mevrouw die me hielp, per telefoon, was heel erg hulpvaardig. Ik heb er een zeer goed gevoel van over gehouden. En besteld weer bij dit bedrijf indien ik weer kleding nodig heb. Een pluim.

Alles uitstekend m, verpakking verzending

Super verpakt en snelle levering

Hele mooie zachte sweater, erg blij mee

Mooie kleding en snelle levering

Ik vind dat ze mooie kleding verkopen. Dit heel goed tonen op social media en de levering is ook nog eens snel.

Perfecte levering

Goede, snelle levering

Leuk persoon en goed geholpen

Verzenden en alles is top Alleen het terug brengen naar de winkel vind ik gecompliceerd Waarom niet meteen verrekenen met wat je weer koopt En geen bewijs of iets dat ik het terug gebracht heb, Nu maar afwachten of het goed gaat

Snel bestelling in huis

Snel bestelling in goede orde in huis. Bij retourneren het geld snel overgemaakt.

Superwinkel

BijJuud is een aanrader voor iedereen. Mooie producten tegen betaalbare prijs. Uiterst klantvriendelijk.

Helpen met advies voor kleding keuze. Is er de juiste maat niet meer, dan zo besteld en ook nog eens super snel geleverd. Ook nog eens leuk ingepakt! Top winkel met leuke verkoop medewerksters!!

Hele fijne mensen die je ook echt willen helpen.

Aanrader

Hele bestelproces verloopt correct, snelle levering en mooie producten

Duidelijke website en snelle service

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot