Zeer tevreden.

Pakketje ziet er mooi en verzorgd uit. Snelle levering bij bestellen en ook snelle en correcte afhandeling bij retourneren.

prima afhandeling en vlotte levering!

prima afhandeling en vlotte levering!

Leuke collectie

Leuke winkel

Snelle levering en goed verpakt

Super geholpen en service

Service is helemaal top ook met bestellingen die retour moeten en in de winkel goed geholpen ondanks dat de verkoopster alleen stond en het nogal druk was in Schijndel.

Snelle en correcte levering!

Goede snelle service, ook bij retour snelle reactie en het geld terug. Kortom fijn bedrijf waar je goed zaken kan doen.

Vriendelijke dames met een hart voor de zaak!

Prettige sfeer mede door het vriendelijke personeel!! Ook een goede service; ik had mijn sleutels in het pashokje laten liggen en de dames belden meteen!!! Superlief!!!

Leuke collectie en goede service!

Ik had een leuke blouse en pantalon gekocht. Helaas was de blouse te groot. Maar dit werd netjes, correct en snel opgelost. Top!

Snelle levering mooie broek van studio anneloes

Mooie collectie, snelle levering.

Heel fijn, alleen heel vervelend dat de sale niet retour mag worden gestuurd.

Snelle levering, leuke jurken

Snelle levering, leuke jurken. Wat ik uiteindelijk heb teruggestuurd, ook snel teruggestort gekregen.

Makkelijk te bestellen, goede en snelle service en mooi verpakt.

Ik bestel altijd online. Artikelen worden snel geleverd en zijn zorgvuldig en persoonlijk ingepakt. Veel keuze en aantrekkelijke merken.

Aanbiedingen kunnen niet retour

Ik vind het niet van deze tijd dat kleding die wat afgeprijsd is, niet retour gestuurd kan worden.

Vriendelijk personeel, leuke kleding en goede service

Leuke gevarieerde kleding In winkel vriendelijk personeel En via webshop snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Hele mooie kleding

Mooie site Goede klantenservice Jammer geen AfterPay of Klarna Dit ivm maten

Super snelle levering en in goede orde ontvangen

Een tevreden klant

Prachtige kwaliteit

Zeer mooie collectie, snelle levering, verpakt als een cadeautje.

Goede en snelle bezorging van kwaliteit

In principe ben ik geen voorstander van onlineverkoop omdat de gewone winkel ons nodig heeft maar…… hier maak ik een uitzondering.

super vriendelijk en behulpzaam

Super snelle reacties online. Vriendelijk en behulpzaam. Na telefonisch contact ook weer goed geholpen en de juiste keuze gemaakt Super mooie jurk van Kdesign en top van studio anneloes. love it!!

Shirt gekocht in de sale, snel verzonden en mooi verpakt.

Fijne winkel, top personeel

Je wordt heel fijn persoonlijk geholpen

Snelle verzending en mooi verpakt

Snelle verzending en mooi verpakt.

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot