Over mijn bestelling ben ik zeer tevreden, alleen jammer als je een merk wat in Schijndel niet verkocht wordt niet op de klantenkaart kan. Ik woon in Schijndel en kon op de site niet zien om het in Schijndel op te halen.

Helemaal goed

Snelle levering en keurig netjes verpakt en verzonden

Erg vriendelijke hulp. Eerlijk en vakkundig advies. Bestellen retourneren en geld retourneren

Fijne winkel. Ik kom er graag.

top webshop en top winkel

fijne webshop met snelle verzending en mooie artikelen. Ook in de winkels fijne bediening en mooie collectie.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering, helaas moet ik het artikel terug sturen,Dat was helemaal geen probleem en het geld werd snel weer terug gestort.

Ik had van een jas maat 3 besteld, toe kreeg ik een email dat jas groot uitviel en dat als ik maat 2 wilde hebben dat even door moest geven. Dat heb ik gedaan en het was helemaal goed. Fijn, dat er zo wordt meegedacht.

Zo fijn geholpen

In de winkel in Oirschot zo goed geholpen , Kreeg echt supergoed advies, eerlijk totaal niet opdringerig . Echt perfect. Mooie ruime zaak, met lekkere koffie voor mijn man!! Kom er de volgende keer weer, mooie winkel ook, met vele mooie merken.

Gezellige knusse winkel en weer super geholpen door Karin. Elk seizoen weer een mooie collectie die het waard is om vanuit Tillburg naar Oirschot te rijden.

matig

Ik vind het jammer dat je zowel verzend als retour kosten moet betalen. Word wel een duur product zo. Verder heb ik een mail ontvangen dat mijn bedrag na mijn retour is teruggestort, helaas nog niks ontvangen...

Mooi jurk besteld, snel gekregen!

Het is fijn winkelen bij Juud, zeker online. Alles wat je besteld, wordt vlot verzonden.

Snelle levering.

Snel verzonden en mooi verpakt.

Artikel is snel verzonden en mooi verpakt. Een echte aanrader !!

Wederom een supermooi product

Mooi product voor een vriendelijke prijs. En uitstekend advies. Snelle bezorging.

Super service

Netjes verzorgde verzending en advies per telefoon na een vraag

Snelle en goede service

vriendelijk geholpen. Ze nemen alle tijd! Geld is snel terug gestort nadat ik de broek die niet naar wens was, terug had gebracht naar de winkel.

Snelle levering, leuk ingepakt!

snelle verzending

snelle verzending en terug betaling. Jammer van kosten terug sturen, maar snap ook dat je het zelf moet betalen.

Toppie

2 kledingstukken online besteld 1 stuk helaas niet mijn model, terug gebracht naar de winkel, volgende dag was het geld al terug gestort helemaal top.

Super lieve en behulpzaam personeel

Gewoon goed

Mooie collectie, makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakr.

De levering van de fijne Florez jeans was een echt cadeautje. Leuk verpakt, veel zorg aan besteed, super!

Ik vond wel dat de bestelling eerder bezorgd had moeten worden

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot