Snelle verzending, prachtige kleding

Mijn bestelling werd snel geleverd met een leuk kaartje erbij. Top

Mooie kleding en goede service

Altijd leuke en mooie kleding, afwisselend

geweldig!

Leuk en netjes verpakt.

Netjes en correct geholpen

top

heel goed

Één woord volstrat: geweldig!

Mooie producten voor een mooi prijs. Prima afhandeling. In de winkels attent, lief personeel.

Snel geleverd alleen jammer dat sale artikelen niet geretourneerd mogen worden!! Zit nu met 2 jurken die eigenlijk te klein en de andere te groot is! Verder prima site etc!!

Mijn ervaring is goed

De levertijd duurde langer als dat er gezegd was, dat vond ik vervelend

Foto’s zijn veelzeggend

Ik mis een beschrijving. Dus van welke stof is het gemaakt. Rekt het wel of niet en valt het merk groot of normaal of klein uit. Verder is de collectie heel mooi.

Karin heeft mij in Oirschot goed geholpen met bestellen!

De jurk wilde ik vrijdagavond aan doen en zag toen dat die bij de rand hals kapot was . Zaterdag meteen naar Oirschot gegaan maar de deur was gesloten. Kom woensdagmiddag terug en hopen dat jullie dit samen met mij kunnen oplossen . Mvg Mirjam Buiter

Mooi verpakt.. keurig op tijd..leuk kaartje erbij! Kortom top geregeld

Goede levering

Vriendelijk personeel en snelle, goede levering. Prijs was wel hoog; dezelfde jurk was bij een andere NL-webshop 60% goedkoper, maar was daar al uitverkocht. Wilde de jurk heel graag, vandaar bij Juud besteld.

mooie spullen

snelle levering en mooi verpakt

Vlot en netjes

Vlot en netjes behandeld. Prima. Ga zo door!

Snelle levering, telefonisch contact gehad, en ze helpen je uitstekend.

Prachtig jurk besteld,snel geleverd

Uitverkocht

Bestelling op webshop geplaatst en betaald, blijkt het artikel uitverkocht

Prima ervaring

Mijn bestelde artikelen waren netjes en met zorg ingepakt. Alles ging soepel van bestellen t/m bezorgen!

Snelle levering, mooie jurk, past prima

Prima geholpen

Er zat een foutje in de jurk wat jammer was maar ben prima geholpen en helemaal blij met mijn nieuwe jurk.

Snelle reactie en levering

Ik zag op vakantie in Frankrijk online een Mooie jurk op Instagram. Heb deze besteld en kreeg vlug een melding dat hij opgehaald kon worden in de winkel in Schijndel, wat ik opgegeven had. Mijn schoondochter heeft deze opgehaald omdat ik nog in Frankrijk zat en ze gaven aan dat ik als het niks vond of niet paste de jurk kon komen terugbrengen.

Goede service en advies

Fijn dat je goed geholpen wordt!!

Snelle levering en goede service !

Mijn pakketje werd snel bezorgd! Mooi verpakten met een leuke tas erbij kwam t binnen. Een artikel wilde ik retourneren en dat heb ik via de winkel gedaan, geld stond de volgende dag al weer op mijn rekening. Vriendelijke verkoopsters, gewoon een hele leuke winkel met een goede service!!

Leuke jurken echt een cadeautje

Mooi verpakt, echt een cadeautje voor jezelf. Leuke jurken, goede snelle service.

Snelle levering en werd per mail ook goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijjn bestelling.

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot