geweldig vlees, snelle levering en top klantenservice

in principe een geweldig concept, super vlees kwaliteit, en als er dan iets mis gaat, wordt dit snel en super opgelost.

Uitstekend vlees, nog betere service!

Zeer goede kwaliteit vlees, na enkele vragen via de klantenservice gemakkelijk en snel het vlees geleverd gekregen.

Altijd snel en gekoeld geleverd, top service

Meerdere malen besteld en altijd goed gekoeld en snel geleverd. Zeker een aanrader.

Perfecte levering, altijd fantastisch vlees

Levering kwam stipt op tijd en goed gekoeld aan. Ik vind de verpakking sowieso altijd hoogwaardig. En de ossenhaas was net als de vorige keren wederom perfect. We hebben genoten en blijven zeker terugkomen!

Top! Zowel in kwaliteit product als in service en bezorging.

Al meerdere malen besteld. Snelle levering en mooie producten en vaak goede aanbiedingen.

Weer uitstekend geholpen, de ribeye smaakte uitstekend.

Weer uitstekend geholpen, de ribeye smaakte uitstekend.

Perfect!

Kan niet beter!

werd snel geleverd, goed verpakt en heerlijk mals vlees

Je krijgt wat is beloofd

Mooi smaakvol vlees. Diverse producten geprobeerd en prima kwaliteit. Goed pp gewicht. Vlotte levering. Top gewoon

Scherpe acties, goede kwaliteit en snelle bezorging!

Goed vlees, niet te vergelijken met de supermarkt. Mooie 1,7 kilo Ribeye besteld van een super kwaliteit!

Goede service, lekker vlees

De gasten hebben een goede service betreft het helpen en zoeken naar een oplossing als je ergens ontevreden over bent. Het vlees wat je eet is goed en lekker.

Perfect vlees en snel en goed geleverd.

Een mooi kwaliteitsproduct wat netjes en snel geleverd is

Perfect vlees, netjes verpakt en bezorging bij ons gewoon goed.

Perfecte kwaliteit voor een prima prijs !

Heerlijk vlees tegen een goede prijs. Zeer regelmatig aanbiedingen ! Ik kan de Meatboys aan iedereen aanbevelen !

Goed verpakt, optijd en goed vlees.

Goede kwaliteit

Topvlees en topservice!

Topkwaliteit vlees en uitstekende service! Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij The Meatboys en elke keer ben ik weer onder de indruk. Het vlees voor op de Kamado is werkelijk van topkwaliteit – perfect gemarineerd, mooi gesneden en supervers. Alles wordt netjes verpakt en gekoeld geleverd, waardoor je het met een gerust hart kunt laten bezorgen. Ook heb ik een keer mijn bestelling opgehaald. De locatie is goed bereikbaar en parkeren is geen enkel probleem – erg prettig! The Meatboys zijn duidelijk vakmensen die weten wat ze doen. Kortom: een betrouwbaar bedrijf met passie voor goed vlees. Ga zo door!!!

Veel keuze met snelle levering

Ik bestel vaker ossenhaas bij jullie maar altijd vers. Nu per ongeluk diepvries gekocht en deze rustig laten ontdooien in de koelkast. Maar op de barbecue niet de smaak die ik gewend ben. Volgende keer bestel ik weer vers Service / levering uiteraard weer zoals altijd zeer goed.

Prima! Niks mis mee !

Lekker stuk vlees...en vers!

Heerlijk

Altijd een feestje als Truncks met zo’n mooie doos met vlees aan de deur staat. Ik zie wel ervaringen staan dat het niet goed gaat met de bestelling maar bij mij gaat het altijd goed.

Zeer tevreden bij eerste bestelling.

Kwaliteit is zeker goed.er was een klein misverstandje bij het gewicht van het bestelde product maar dit werd dadelijk in orde gemaakt. Dus qua service ook zeker dik in orde

Goede kwaliteit vlees, goed verpakt, snel geleverd

Netjes en snel bezorgd, mooie stukken kwaliteit vlees, scherpe prijs. Kan ze alleen maar aanbevelen.

Wederom veel te lichte pakketten ontvangen

Voor de tweede maal pakketten ontvangen die niet voldoen aan het gestelde gewicht. 550 gram voor 7 pakketten maar 1 pakket (inclusief verpakking) was 557 gram. De minste waren onder de 500 gram. Totaal ruim 10% minder dan het totaal gewicht wat is besteld. Valt me zwaar tegen. Als je zegt circa 550 gram dan verwacht ik niet 497 gram maar om en nabij 550 gram. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd en ik vraag me af of ik vaker hier ga bestellen.

Heerlijk vlees!

Bestellen en leveren is gewoon super goed en krijgt ook een 10 van mij. Het vlees was vers dus geen diepvries. Vlees ziet er goed uit met duidelijk etiketten waar het vandaan komt en hoe je het moet bewaren.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam