Heerlijk vlees, goed verpakt, echt top!

Bestelling zelfde dag in huis, belletje over de plek waar het in de tuin gelegd werd, heel netjes allemaal. Goed verpakt, en het belangrijkste gewoon top kwaliteit vlees!

Kwaliteit goed actie minder

1 dag na actie besteld geen reactie of er mogelijkheid was ?

Topkwaliteit vlees

Ik heb van verschillende aanbieders online vlees gekocht en ook via kennissen in de vleesbranche koop ik regelmatig vlees. Meatboys behoort na verschillende kerend besteld te hebben absoluut bij de top. Constant goede smaak en heerlijk mals.

geen reactie via klantendienst

Ik bestelde 1 entrecôte van 3.7kg om in 2 helften klaar te maken. Zending was er snel maar ipv 1 groot stuk zaten er 3 kleinere stukken in de doos. Na 3 dagen wachten op enige reactie, heb ik vlees dan maar uitgepakt want anders had ik geen vlees om klaar te maken maar van 3 stukken 2 gelijke delen maken, lukte niet. Enige reactie had ik toch op prijs gesteld, uiteindelijk betaalde ik wel 120€ voor 1 groot stuk en niet voor 3 kleinere. Aanpassing: na contact met de klantendienst werd er een mooie compensatie aangeboden. Buiten al dit gedoe, het vlees is van primakwaliteit en zeker zijn geld waard.

Snelle levering van topkwaliteit vlees !!!

Top vlees

Netjes verpakt ingevroren. Bestel hier volgende keer weer

Top service!

Mooie producten en top service.

Geweldig vlees voor geweldige prijzen

Beter en goedkoper dan de slager

Beste kwaliteit voor een redelijke prijs

Goede service, acties. Team heeft verstand van het product en is vriendelijk.

Top service voor een goede prijs

Ik heb nu in totaal twee keer iets besteld bij The Meat Boys. Eerste keer was alles goed en het vlees was heerlijk, bezorging top. Tweede keer had ik een ribeye van 3 kg besteld en bij het snijden en verdelen hiervan vond ik de ribeye vreemd ruiken. Toch ingevroren en bij het ontdooien vertrouwde ik het niet helemaal. Toen overlegd met de klantenservice en ik kreeg een nieuwe opgestuurd. Die was weer top! Geweldige klantenservice en ik blijf hier graag bestellen. Goed vlees voor een eerlijke prijs.

fantastisch, kwaliteit en levering

fantastisch smooth proces, kwaliteit zeer goed en levering is akkuraat. dus op alle gebied een aanrader.

Heerlijk vlees met een redelijke prijs!

Kwaliteit erg goed en redelijke prijs.

Doen wat ze zeggen en snel

snel en snelle levering

Super snel geleverd in mooie gekoelde verpakking

Goede kwaliteit

Snelle levering . En top kwaliteit

Heel goed ervaring

De bestelling werd in perfecte staat en snel geleverd, en het vlees is van de beste kwaliteit. Ik heb het ook aan mijn vrienden aanbevolen.

Eerste levering liep mis, direct opgelost

Goed vlees

Mijn ervaring in één woord: Uitmuntend!

Ik heb onlangs een jamón besteld en ik ben erg tevreden! De bezorging was uitstekend. Ik bestelde 's avonds en ze hielden rekening met al mijn wensen voor de bezorging. Ze hebben de tijd gekozen waarop ik thuis was, belden me van tevoren en plaatsten het op de plek waar ik om had gevraagd. Kortom, alle wensen werden perfect nageleefd. Wat betreft de jamón zelf, die was 22 maanden gerijpt. Als een liefhebber van jamón, kan ik zeggen dat deze volledig aan mijn verwachtingen voldeed. De textuur is ideaal: zacht en smelt in de mond. De smaak is gewoonweg perfect, zonder enige opmerkingen. Een heerlijke jamón van topkwaliteit! Wat betreft de verpakking, die was prachtig. De jamón was zo goed verpakt dat er eigenlijk geen betere verpakking nodig is.

uitstekend

uitstekend.

Inmiddels voor de tweede keer die ontzettend goede aanbieding voor ossenhaas besteld. Super vlees voor een super prijs!

Voortreffijk vlees.

Al meerdere keren besteld en steeds van zeer goede kwaliteit. Snel en goed verpakt geleverd.

Top vlees snel geleverd

Mooie spareribs besteld. Superkwaliteit en snel geleverd.

perfect

mijn ervaring volgt het vlees is van top kwaliteit mijn lievelings de rib eye goeie prijs vooral voor de kwaliteit ik bestel hier wekelijks ik zou het iedereen aan raden voor goed stuk vlees of voor feestje met de bbq

Kon op afgesproken dag mijn bestelling ophalen,alles was aanwezig.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam