Goed vlees tegen een scherpe prijs

Snelle levering en een goede kwaliteit!

Super snelle levering

In de ochtend besteld en in de avond super gekoeld en netjes bezorgd

Zeer goede kwaliteit vlees

Voor het eerst grasfed rundvlees gekocht bij The Meat Boys. We stonden versteld van de kwaliteit. Heb dezelfde avond nog een bestelling geplaatst!

Zeer prettig

Vlees besteld kwam vlot binnen. Perfect verpakt. Zeer smakelijk. Ik ben fan.

Opnieuw ‘Just in time’ geleverd en prachtige stukken vlees!

Uitstekende aanbiedingen van ossenhaas en rib-eye. Kon het gewoonweg niet laten lopen.

Beschamend

Bestelling geplaatst van een leuk assortiment vlees om m’n 50e verjaardag te vieren. Ruim op tijd, met levering op vrijdag zodat ik op zondag met vers vlees aan de slag kan. Krijg ik vrijdagmiddag bericht dat het te druk is en ze niet zullen leveren. Ze gingen het inplannen voor maandag. Een feestdag btw… Daar ben ik niets mee dus ik vraag voor annulatie. Was geen probleem. Krijg ik een uurtje later toch een mail. Uw pakket is onderweg. Een sprankeltje hoop. Inderdaad. Een levering, maar niet de mijne. Dus zeker niet aan te bevelen.

Goed opgelosd

Ten eerste wordt je bedonderd door de transporteur truckrs dit was vrijdag ,na een telefoontje en app contact is alles door de meat boys netjes opgelost , hiervoor mijn compliment. Andre Gerrits

Er was wat mis gegaan met een bestelling, 1 onderdeel niet geleverd. Kan gebeuren. Maar na emailcontact is het bedrag van het niet geleverde artikel teruggestort.

Veel en lekker vlees.

Makkelijk besteld, snel verzonden (bezorger liet het helaas wel wat afweten). Vlees porties waren ook top, echter zat er enorm veel vocht in dit was ook te merken in de bereiding.

Diepvries reeds ontdooid

Relatief tevreden met mijn bestelling. Redelijk ontgoocheld dat de iberico worsten (diepvries) in ontdooide staat zijn aangekomen waardoor invriezen niet tot de mogelijkheden behoorde. Jammer.

Top vlees en snelle bezorging!

Heerlijk mals en goede kwaliteit!

Mooie prijs snelle levering

Levering dezelfde dag om 19:30, ik bestelde 09:00

geweldige bedrijf met super service

we hadden shortribs en die was niet naar onze zin en dat is meteen ne 1 mailtje tot volle tevredenheid opgelost , ze staan echt achter hun product , we hadden ook procureur en die was geweldig van kwaliteit . geeft veel vertrouwen om daar te kopen .

Goede kwaliteit, vlgs afspraak geleverd!

Vlees is van goede kwliteit. Goed verpakt geleverd.

Top kwaliteit!

Vlotte levering en heerlijk vlees! Ook mijn vragen werden netjes en snel via de mail beantwoord.

TOP vleesjes en TOP service !

Mooie producten aan realistische prijzen ! Uitstekende service !

Snel geleverd, goed vlees

Dikke prima

Fantastisch vlees en bezorging gaat bij mij altijd top.

Lekker vlees

Lekker vlees. In de avond geleverd. Was een foutje gemaakt, wat kan gebeuren. En na 1 mailtje op een hele nette manier opgelost. Zo kan het ook!

Prijs/kwaliteit is prima

De producten zijn goed Levering is keurig en op tijd Verpakking ook goed Vlees is inderdaad heerlijk en mals

Eigenlijk ben je gek als je je vlees ergens anders koopt

Geweldig vlees voor hele nette prijzen. Iedereen is altijd onder de indruk van het vlees. Soms klopte het gewicht niet helemaal of had trunkers het verpest , werd altijd netjes opgelost.

Heerlijk vlees

Alleen jammer de volgende dag was het 20 % goedkoper het zelfde. Dat scheelde ff 20 euro. Beetje jammer. Volgende keer kijk ik wel uit met bestellen.

Goed kwaliteit vlees

goed en snel geleverd

Service is TOP!

Mijn kado bon werkte niet goed online en dat werd goed en snel opgelost. Voor mij een aanrader om vaker bestellingen te plaatsen!

Snel geleverd en goed kwaliteit

Mooie stukken vlees en goed verpakt geleverd

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam