Een verrijking voor het goede leven!

Hoge kwaliteit vlees en goede service op korte afstand maakt de winkel tot een groot genot voor ons !!!

Bestelling niet ontvangen!

Dit is de eerste keer dat ik hier bestel, maar dat is dan ook direct de laatste keer. Mijn bestelling (voor 10 uur 's ochtends) was ontvangen en daarna zou ik bericht krijgen wanneer het geleverd zou worden..... Niks gehoord en er wordt ook niet op mijn mails gereageerd. Kortom zeer slechte service. Uiteindelijk goed opgelost door The Meat Boys, dankjewel Yannick!

Prima service en kwaliteit!

Prima service en kwaliteit

super lekker en mooi vlees !

makkelijk te bestellen en snel in huis . producten zijn mooi verpakt en super koud met de mooie cool elementen . en de smaak is SUPER !

Bezorging, vleeskwaliteit en prijs zijn ruim OK!

Bezorging top! V;ees nog nioet alles geproefd maar de smaak is zeer goed.

Super service

Het vlees is altijd van hele goede kwaliteit. Dit proef je direct terug in de smaak en malse textuur. Met een stuk vlees van deze kwaliteit maak je het verschil tijdens jouw etentje. Daarnaast hebben wij een super fijne service mogen ervaren. In één woord: TOP klantenservice. Ik kan The Meatboys aan iedereen aanbevelen!! Wij kunnen niet meer zonder!

2 fails in a row

Two missed deliveries.

Keurig op tijd en nu nog afwachten hoe het smaakt. Ligt nu in de vriezer te wachten op de kerst

Geweldig vlees, geweldige service

Al vaak bij themeatboys besteld. Vlees altijd boven verwachting goed. Eén keer viel het gewicht wat tegen, werd ruimschoots vergoedt. Nadeel is de bezorging, dat doet trunkrs. Dat gaat soms heel goed, soms heel slecht waardoor bevroren vlees ontdooid aankomt. Ook dat werd door themeatboys opnieuw geleverd. Zoveel beter vlees dan de supermarkt en bijna elke slager. Ook goedkoper. Tot snel in Rotterdam

Excellent quality and fast delivery

Excellent quality and fast delivery. I'll repeat another day. 100% recommended.

Super vlees en klantvriendelijk

Voor de 2de keer Argentijnse ossenhaas besteld. Prachtig mals en lekker stuk vlees, snel bezorgd.

Snel uitstekend service van top kwaliteitsvlees

Heel tevreden

Na probleem met eerste levering door transporteur is alles boven mijn verwachting opgelost. Meatboys verschuilt zich niet achter andere partijen en staat voor goede service.

Prima producten, prima prijs.

Goede producten en een goed prijs, alleen jammer dat in deze internet tijd bedrijven zo lastig telefonisch te bereiken zijn als je een vraag over de producten hebt die je wilt bestellen, maar dat is tegenwoordig meer regel dan uitzondering....

levering en vlees uitstekend

vlees met veel zorg verpakt uitstekend

Makkelijk te bestellen en snelle goede levering.

Mooi en heerlijk vlees

Ik ga zeker vaker bestellen van deze mooie producten

Makkelijk besteld. Snel verzonden. Goed verpakt.

Super fast delivery and great meat,,, cheers boys

makkelijk, snel, lekker!

bestellen is makkelijk. de levering gebeurt snel. het vlees is zoals omschreven en echt lekker ;-)

Geleverd zoals beschreven.

Altijd goed vlees. Eerlijk en snel geleverd.

Bestel zeker weer

Werd wat later geleverd maar op tijd op de hoogte gebracht en er zat wat extra's bij. We hebben het nog niet gegeten dus daar kan ik geen oordeel over geven vandaar de 4 sterren

geweldig vlees

voor het eerst besteld bij the meat boys. Dat viel zeker niet tegen. Het vlees (rib eye)was super mals. Ik kreeg er, omdat ik voor het eerst besteld, gratis een burger en wat worstjes bij. Vooral de burger was van bijzondere smaak. Enig puntje van (kleine) kritiek. Ik zou niet zeggen dat het op dezelfde dag wordt geleverd. heb er 2 dagen op moeten wachten, wat op zich niet erg is, maar ik houd er in het vervolg wel rekening mee. Verder alleen maar positief, ga zeker nog een keer bestellen

Meat for carnivores

Best beef filet, ordering every single month to get my meat fix, I am ex-South African and miss good beef in NL, Meatboys offers best filet at very affordable costs, delivered quickly and professionally in cold packaging

Uitstekende kwaliteit en service

Heerlijk, mals vlees van constante kwaliteit. Alle "vleesboerderijen" in nederland ten spijt, deze kwaliteit kun je hier niet kopen. Zeer klantvriendelijk, uitstekende service.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam