Uitstekende kwaliteit en service

Heerlijk, mals vlees van constante kwaliteit. Alle "vleesboerderijen" in nederland ten spijt, deze kwaliteit kun je hier niet kopen. Zeer klantvriendelijk, uitstekende service.

Serviceverlenend

Goede communicatie via de email. Prima vlees. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Perfect verzorgt en mooie producten

Goede en snelle service. Mooie producten en niet te duur.

Gewoon perfect

Mooie stukken vlees, goed verpakt, en netjes op tijd bezorgd

Hele goede kwaliteits vlees en een hele goede service. Om je vingers bij af te likken.

Hoge kwaliteit vlees, voor een goede prijs en service

Bij The Meat Boys krijg je altijd waar voor je geld. Vlees van top kwaliteit voor een goede prijs, en snelle levering.

Top, en perfecte service!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Was iets niet goed gegaan met levering, 2 producten waren ingevroren in plaats van vers. De volgende dag stond er al iemand om het om te ruilen. Goed geregeld!!!

Goed vlees, snel geleverd en beste service

Mijn gekozen product was niet op voorraad en zonder moeilijk te doen word er direct gehandeld. Gewoon een groter en duurder stuk vlees. Da's wat ik noem service.

Snel goedkoop en perfect vlees

Meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen toch. Ophalen of thuisbezorgd. Altijd vers topspul

Kwaliteit vlees

Lekker!

Goed vlees, snel bezorgd

De bestelling was niet volledig op voorraad, Na goed overleg is dit twee dagen later alsnog verstuurd inclusief een goedmaker.

Leveren top kwaliteit en op de dag opgegeven

Goede leverancier, erg snel en correct altijd. Tot nu toe de beste kwaliteit vlees die ik ben tegengekomen.

Heerlijk Vlees

goede bezorging ,Je weet precies hoe laat ze voor de deur staan.

Uitstekende producten voor een mooie prijs!

Zeker een aanrader. Snelle bezorging, mooie kwalitatief hoogstaande producten voor een meer dan prima prijs.

Heerlijk vlees! Eerlijke prijzen

Altijd prima vlees, keurig op tijd met leveren . Netjes verpakt zodat de kwaliteit behouden blijft , ga zo door

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees en snelle bezorging

Super snel, netjes top!

Doen wat ze beloven, heerlijk vlees, mooie acties. Gewoon top bedrijf!

Een absolute aanrader !

Super lekker vlees ! Zeer stipte en vriendelijke chauffeur, fijne verpakking .

Lekkere Ossenhaas

Al meerdere keren de ossenhaas besteld. Levering zoals afgesproken en super kwaliteit vlees.

Top en snelle service

Vandaag besteld en vandaag ook in huis zeer netjes mooi gekoeld bezorgd en mooie stuk vlees binnen gekregen perfect bedankt..

Bestelling niet compleet en nalevering niet volgens afspraak

Per mail kreeg ik de mededeling dat het niet meer zou lukken om het pakket aan de vervoerder mee te geven en dat de levering met een dag vertraagd zou zijn. Vervolgens kreeg ik de volgende dag een mail dat er een aantal producten niet op voorraad zouden zijn en deze enkele dagen later nageleverd zouden worden. Helaas bleek bij het openen van de bestelling er meer te missen dan was aangegeven. Ik heb dit per mail aangegeven maar helaas geen reactie mogen ontvangen. Daarnaast heb ik na ruim een week de nalevering ook nog niet mogen ontvangen.

Top kwaliteit

Mooi vlees, snel geleverd!

Eerste keer bestelling gwplaatst, zeer tevreden. Snelle punctuele levering. Hoge kwaliteit vlees! Aanrader

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam