Top en snelle service

Vandaag besteld en vandaag ook in huis zeer netjes mooi gekoeld bezorgd en mooie stuk vlees binnen gekregen perfect bedankt..

Bestelling niet compleet en nalevering niet volgens afspraak

Per mail kreeg ik de mededeling dat het niet meer zou lukken om het pakket aan de vervoerder mee te geven en dat de levering met een dag vertraagd zou zijn. Vervolgens kreeg ik de volgende dag een mail dat er een aantal producten niet op voorraad zouden zijn en deze enkele dagen later nageleverd zouden worden. Helaas bleek bij het openen van de bestelling er meer te missen dan was aangegeven. Ik heb dit per mail aangegeven maar helaas geen reactie mogen ontvangen. Daarnaast heb ik na ruim een week de nalevering ook nog niet mogen ontvangen.

Top kwaliteit

Mooi vlees, snel geleverd!

Eerste keer bestelling gwplaatst, zeer tevreden. Snelle punctuele levering. Hoge kwaliteit vlees! Aanrader

Super lekker vlees voor betaalbare prijs

Altijd goede ervaring met de Meat Boys. Prima vlees en goede levering. Soms is in de beschrijving niet direct duidelijk of het vers vlees is of ingevroren. Dat zou beter kunnen.

uitstekend

snel, goede kwaliteit

‘S Ochtends besteld en in de avond al op mijn bord!

Voor 10:00 besteld en einde van de dag kwam het al goed gekoeld aan. Top service en mooie kwaliteit

Volgens afspraak geleverd en netjes gekoeld verpakt

Mijn ervaring met de Meat Boys is zeer goed altijd goed vlees en geleverd wat ze beloven. Ga zo door.

Als altijd top kwaliteit vlees en klantenservice!

Als altijd top kwaliteit vlees en klantenservice!

Producten goed communicatie kan wat beter

Producten zijn prima maar de communicatie een verbeter puntje

Kwalitatief goed vlees met een fantastisch service.

Maandag besteld op verzoek donderdag geleverd. Heerlijk vlees voor op de BBQ gehad. Op naar de volgende BBQ.

Super snelle levering

Zeer goed vlees vooral fan vd ossenhaas vacuüm verpakt Komt zeer goed verpakt binnen Een dikke 10 Wij zijn tevreden

Niet voor herhaling

Er staat dat de bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. Gebeurde niet en ik hoorde niets die dag. Ik mailde, maar kreeg niet heel snel bericht terug. Begon reviews te lezen en die waren niet goed te noemen. Gingen eigenlijk allemaal over slechte communicatie. Volgende dag mail gekregen met bericht dat ze het gingen verzenden en dat het druk was geweest. Was fijn als ze dat meteen hadden gezegd. Bestelling verder wel netjes afgeleverd. Komen dus niet na wat ze beloven. Wel jammer.

Gewoon perfect

Alles gewoon goed.

Goed en lekker vlees - prima service!

Ik bestel altijd via internet en dan wordt het de volgende dag geleverd. Het keuze aanbod is groot, ook in de aanbiedingen. Ik ben meer dan tevreden!

Mooi op tijd.

Goed vlees en super service

Ik ben groot liefhebber van meatboys vlees. Assortiment is ruim en kwaliteit is altijd goed. Bestelproces is simpel en levering is altijd snel

klasse

super stukje vlees en vlot geleverd

Quick delivery, good quality meat

Good communication on status, quick delivery to the Northern side of NL (small village), meat looks good quality (beef filet x2 and lamb roast from NZ). Have not bbq'd yet, looking forward

Slechte eerste levering maar uiteindelijk netjes opgelost

Levering netjes verpakt en op tijd geleverd. Vlees is smaakvol echter zijn de gewichten van de procureur ver onder het geen wat ik heb besteld. 1 is 1,92 kg en de ander 2,34 kg. Dit zou 2,5 tot 2,8kg moeten zijn. Verschil van ongeveer 0,740 tot 1,34 KG totaal. Na contact is het verschil netjes opgelost.

Prima geregeld

Fantastisch vlees en een snelle levering.

Bestel al jaren bij deze boys. Altijd vers kwaliteit vlees in verschillende prijs categorieën. Mooi grote stukken met goede aanbiedingen. Tot volgende maand ;-)....

Uitstekende kwaliteit

Prima bezorgd, uitstekende kwaliteit vlees. Bezorgservice is geweldig.

Zeer lekkere ossenhaas

Alles prima verlopen Lekkerste ossenhaas ooit. Prijs ook nog mooi

Smorgens besteld , zelfde avond nog geleverd . Heb er maar 1 woord voor . TOPSERVICE

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam