Mooi kwaliteitsvlees, goed verpakt en vers geleverd. Alweer een tevreden klant.

Pakket werd netjes afgeleverd

Superfijn geregeld

Al jaren een prima ervaring met deze BOYS. Uitstekende producten

Kwaliteit van het vlees van mijn laatste bestelling viel tegen

De stukken vlees waren slecht gesneden en zat veel witte stukken en loshangende stukken, waardoor veel snij afval. Dit ben ik niet gewend van vorige bestellingen, deze waren altijd erg mooi. Voor ruim 170 Euro aan ossenhaas was ik wel een beetje teleurgesteld

Geweldige kwaliteit en snel geleverd

In de ochtend besteld en dezelfde avond geleverd!!

Prima vlees en zeer klantvriendelijk

Snelle levering mooi vlees

Bestellen ging makkelijk en kwam goed gekoeld aan.

Sjapoo

Mijn eerste bestelling geplaatst bij jullie. De verwachting van mijn bestelling werd door jullie vele malen overtroffen. Wat een geweldige service, wat een prima verpakking, maar nog meer wat een fantastisch mooi product hebben jullie geleverd. Het vlees smaakte sowieso naar meer, dus we hebben binnenkort weer kontakt. Hartelijke groet, Gerard V.

Valse start maar goede service na verkoop

Eerste bestelling bij the meatboys begon met valse noot bij de levering. Bestelde picanha zat niet bij de bestelling. Maar één mailtje naar the meatboys en snel antwoord dat ze dit de dag nadien in orde brachten met een nalevering+ een vleesje voor mijn ongemak. Goeie service die veel goed maakt.

service

goeie service

Top kwaliteit!

Levering + kwaliteit = Top!

Besteld, betaald, maar niet leverbaar…

Ik had een bestelling online geplaatst. Omdat ik toch in de buurt woon, haalde ik af in plaats van bezorging. Toen ik in de winkel kwam was mijn bestelling niet gereed gemaakt en bleek het artikel waarvoor ik naar de meatboys gelokt was (hele goeie korting op tri-tip) niet voorradig. Wel netjes terug gestort.

Stipte en punctuele bezorging èn verzorging.

Bezorging was stipt. De verpakking waarin de producten bezorgd worden zag er zeer gelikt uit. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bovendien zijn de aanbiedingen van the meat boys echt de moeite waard. Dit was mijn eerste bestelling. Kortom, uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar.

Kwaliteitsvlees voor een goede prijs.

Voor 3 keer vlees besteld. Levering ging vlot en volgens afspraak. Alles was netjes verpakt en werd koelvers aangeleverd. Echt kwaliteitsvlees voor een goede prijs.

Goed vlees, goede prijs

Levering is snel, en de kwaliteit is top. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden.. komr in een doos met daarin een koeltas met ijs.

Snellelevering

Snelle levering, netjes verpakt! Spareribs waren bijzonder goed, voor hethaling vatbaar!

Altijd perfect!

Klantenservice is top en bijna uniek in deze tijd. Bereikbaar via diverse kanalen, gewoon super!! Vlees is altijd van topkwaliteit en de bezorging verloopt ook prima. Niets op aan te merken dus. Echt top gasten

Snelle levering,top!

In 1 dag bezorgd. Super snel.

GEWELDIG VLEES

snelle levering kwaliteit vlees

Heerlijk en uitstekende bezorging

Top vlees met een punctueel bezorging systeem.

Heerlijk vlees en snel geleverd

Kwaliteit staat voorop

Zoals altijd een vlotte levering en kwaliteit staat voorop bij deze jongens!

geweldig service en vlees

prima qualiteit

Genieten!

Hele mooie prijs/kwaliteitverhouding, alles keurig en gekoeld verpakt en tijdstip van levering goed te volgen. We hebben er weer heerlijk van kunnen genieten. Zeker de voorgegaarde spareribs vielen enorm in de smaak.

Supergoed vlees keurig op tijd bezorgd

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam