Wat we besteld hadden hebben gekregen buikspek al verwerkt smaakte uitstekend

Alles was lekker, juist gewicht en op tijd geleverd

Vlees gewicht was precies wat ik had besteld en levering ook op verwachte tijdstip! Net een biefstuk gegrild en hij was echt lekker! Zeker ik kom terug voor meer!

Hele goede Ossenhaas en goede service

Ik had verse Ossenhaas besteld,alleen de levering ging niet helemaal zoals gepland en kwam helaas 4 dagen later en was hierdoor niet vers meer, maar in de vriezer gedaan door de bezorgservice zodat deze niet kon bederven. Ik had inmiddels contact opgenomen met the Meat boys ,en deze hebben mij keurig nieuwe verse Ossenhaas geleverd deze werd wel keurig op tijd geleverd.

Snelle levering en keurig verpakt! Aanrader.

Snelle levering, goed verpakt, mooi vlees, kortom een aanrader!!

Toppers

Snel en gekoeld geleverd. Professioneel

Geen snelle levering + woorden niet nakomen

Er staat op de site dat je een boodschappenlijst en eetschema krijgt. Die heb ik niet gekregen. Ook staat er op de site voor 11 uur besteld, vanavond in huis. Dat is ook niet waar. Mijn box is door 2en gesplitst waardoor ik een week heb moeten wachten totdat mijn box compleet geleverd was. Verpakking en inhoud was verder in orde maar toch jammer dat ze hun woorden niet na komen.

Uitstekend verzorgd en prima vlees

Zie bovenstaande. Zin

Mooi en lekker vlees, kreeg goede ondersteunende informatie toen ik belde voor mijn online order.

Was snel, vriendelijk en ik kreeg relevante en goede informatie. Kwaliteit van de geleverde vlees was uitstekend. Werd snel geleverd en de verzorging van de levering was top. Ga zo door..... Misschien zou Bio Varkensvlees ook een optie om op te nemen in jullie sortering.

Heerlijk vlees + snelle bezorging

Heerlijk vlees + snelle bezorging

Super goed vlees, en super bezorging!

Jammer, geen herbruikbare verpakking.

Het vlees is prima, het is echter zo’n omvangrijke en ogenschijnlijk kostbare verpakking. Verzin iets om te hergebruiken.

Goed verzorgd

Tot tevredenheid

Heerlijk vlees verdelen The Meat Boys, en de levering (ism Trunkrs) is ook perfect, stipt en snel. Aanbevolen? Absoluut.

Voor de eerste keer besteld en is echt topppp

Naja hoe kan het? Je besteld in de ochtend en in de avond sta je al picanha te beuken!!!

Altijd goed en als en zo niet dan fixen ze het

Pragmatische jongens met een fantastisch bedrijf, heerlijk vlees en ze doen wat ze beloven

Weinig ervaring

Voor eerste keer besteld de levering is Prima

Valt ontzettend tegen !!!

De ossenhaas moest nog helemaal ontvliesd worden. Ook bleef er weinig aan echte filet mignon over ! Ook de worsten hebik wel beter gehad. Ik kom uit de horeca dus weet waar ik over praat.

Bestelling geplaatst en ‘s avonds ontvangen!

Het vlees wordt perfect verpakt bezorgd. Alles zoals beloofd.

Niets op aan te merken.

Goede service, bezorging zonder problemen en echt goed vlees voor schappelijke prijs.

Groot assortiment

Snelle en goede service, prima kwaliteit

goede service en uitstekend vlees

Vaker hier besteld, goed verzorgd en goed gekoeld aangeleverd vlees, die overigens van uitstekende kwaliteit is.

Snelle levering, goede kwaliteit tegen een nette prijs

Prijs/kwaliteitverhouding is helemaal prima. Keurig verpakt en snel geleverd!

Goede prijs kwaliteit

Er waren wat problemen met mijn eerste bestelling,na contact zijn deze netjes opgelost.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam