Top kwaliteit

Snelle levering en heel hoge kwaliteit

Super service

Een product was verkeerd geleverd. Werd na 1 email geregeld en de volgende dag afgeleverd. Top service!!! Voor de rest, netjes verpakt, goed gekoeld en op tijd geleverd. Niets op aan te merken.

Het beste vlees, snel bezorgd!

Gewoon het lekkerste vlees, supersnel bezorgd en de klantenservice is top!

Super snelle service!

Op de zelfde dag van bestellen geleverd. Alles netjes verpakt. Ga vooral zo door!

Goede communicatie met the boys. Maar belangrijkste is toch de topkwaliteit van het vlees. Ook de bezorging gaat bij mij altijd prima.

Snelle levering jammer dat de diepvries verpakking te groot zijn voor 2 personen

Graag kleinere verpakking van het diepvries vlees

Topkwaliteit

Altijd goede kwaliteit

Prima vlees niks mis mee

Top!! No brainer!

Geweldig vlees, top service!

Gewoon goed

Snel geleverd, goed verpakt Belangrijker nog vlees mooie kwaliteit

Super levering en Fantastisch vlees

Een 10

Zeer Goede kwaliteit

Bestellen is eenvoudig, vlees wordt netjes optijd geleverd en de kwaliteit is heel goed. De shortribs uit de oven waren boterzacht.

Uptimale kwaliteit en service

Ruime sortering

Good Meat

Good meat!

Top boys!

Ik heb 31 mei de one minute lighter en spareribs besteld. De spareribs liggen nu in de vriezer, want het weer zat niet echt mee voor een bbq de laatste tijd. Maar qua levering doen ze het super goed. Alles kwam bevroren aan en heel netjes. Wij weten waar wij moeten zijn als wij weer vlees online willen bestellen!

Goed product, onbeholpen logistiek

Zijn er nog meer die - na drie ervaringen - kunnen zeggen dat de planning en levering bij dit bedrijf ronduit op verlies ingericht lijken te zijn? Herhaaldelijk worden plannings- en leveringsfouten gemaakt en vervolgens gecompenseerd door middel van extra communicatie met de klant, extra ritten naar het adres en een goedmakertje in de vorm van een extraatje op je bestelling. Dit is aardig en getuigt van alle goede intenties, maar wat je zou willen is gewoon een goed lopend bedrijf. Als klant en als bedrijf, wil je dat de bestelling in één keer goed afgehandeld wordt. Dus leer je medewerkers tellen en plannen en gooi in godsnaam Trunkrs eruit en vind een bezorger die past bij de schaal van je bedrijf.

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

Kwaliteit

De beste kwaliteit voor een goede prijs en altijd volgens afspraak op tijd en in topconditie

Fix the issue with my order in no time

Fix the issue with the order in no time

Altijd top vlees!

Vlees is altijd van top kwaliteit en stelt nooit teleur. Bezorging is mooi op tijd en goed gekoeld.

Gewoon top

Goed vlees voor een goede prijs.

Uitstekend vlees

Heb verschillende soorten vlees besteld en zijn echt heel mals en goed kwaliteit van smaak.

Uitstekende service, kwaliteitsvlees

Voor de eerste maal hier besteld maar het vlees kwam maar niet. Bleek dat ik per ongeluk de verkeerde datum had ingevuld. Toen we daar achter kwamen is er direct actie ondernomen door hun en de zelfde dag het vlees in huis. Top service en wat een lekker mals vlees. Volgende bestelling is alweer geplaatst.

Vond vlees dit keer iets minder dan de vorige keer

Vriendelijk personeel

Super vlees, vers en vol van smaak, ik bestel mijn ossenhaas en hamburgers bij The Meat Boys!

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam