Ibérico spareribs waren top

De Ibérico spareribs waren top vooral dat er lekker veel vlees aanzit!

Vriendelijke en heerlijk

Vriendelijke bezorger en het vlees is van perfecte kwaliteit en smaakt voortreffelijk.

Prachtig vlees

Prachtig mooi vlees in cadeauverpakking. Echt een kadootje!

Alles verloopt goed.

Mooi vlees en erg lekker. Van bestelling tot levering alles verloopt goed. Mocht er iets niet goed gaan wordt dit snel en professioneel opgelost.

Best meats at best prices

The Meat Boys always gets it right - I have never been disappointed with an order from them. I come from a country where we eat meat like they eat bread in the Netherlands. Quality and price was an issue when shopping at the general retailers, but along came Meat Boys!

Geweldig vlees

Personeel is altijd zeer behulpzaam en vlees is van top kwaliteit, tot nu toe alles wat we hebben gekocht was super mals en heerlijk van smaak!

Geweldig stuk vlees

Zalig mals en goed vlees

Goed vlees voor een eerlijke prijs

Snelle levering en goede communicatie wanneer het geleverd wordt. Zeker een aanrader

Fantastisch vlees

Wij zijn inmiddels helemaal fan van het vlees van The Meat Boys. Na vele bestellingen bij andere vleeswebsites is dit veruit de beste in kwaliteit en prijs. We hebben nog nooit taai vlees gehad. Ook lekkere worstjes en hamburgers (goede structuur geen gummy schijven). Dikke aanrader!

Niet in 1 zin te omschrijven

Pakket zoek geraakt bij trunks. Onmiddellijk werd er een nieuw pakket opgestuurd. Niet alleen het vlees is top. Ook hun service. Bedankt jongens

Geweldige kwaliteit en snelle service

Ik doe deze maand een animal based diet met daarin veel vlees. Ontevreden over de supermarkt kwaliteit ben ik uitgekomen bij the Meat Boys. Mooi grasgevoerd vlees van een premium kwaliteit. Ik heb de entrecote van bijna 4 kg mooi in porties gesneden en ik ben een gelukkig man. Heerlijke entrecotes van 2,5 cm dik. Een verdiende dikke 10.

Prachtige producten en goede service

Altijd weer een feestje om dit heerlijk vlees te vangen!

Mooi kwaliteit vlees

Goed vlees, professioneel en op een luxe manier verpakt, snel geleverd.

Erg goed vlees en goeie service!

De carnivoor box is een aanrader, goed vlees en veel variatie. De flank stakes miste bij de 1e bestelling, even een mailtje gestuurd en ze werden vlot nageleverd.

Geweldig.

Vlees is altijd goed, bezorging is op tijd en juist verpakt. Top winkel

Topkwaliteit en service

Fijne duidelijke communicatie. Producten zijn super, met kerst voor 25 vlees gehaald. Iedereen is er over te spreken van jong na oud

The Meat Boys overtreft ALWEER alle verwachtingen!

Wauw, wat een fantastische ervaring ALWEER met The Meat Boys! Vanaf het moment van bestellen tot aan de eerste hap proef je de passie en toewijding waarmee zij werken. Het vlees is van absolute topkwaliteit – supermals, sappig en vol van smaak. Je proeft meteen dat het met zorg geselecteerd is. De verpakking was perfect, zodat alles vers en in topconditie aankwam. Daarnaast is de service uitzonderlijk goed: snelle levering en heldere communicatie. Dit zijn vakmensen die precies weten wat ze doen en dat merk je in elk detail. Ik heb zelden zó lekker vlees gegeten en zal hier zonder twijfel blijven bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die van écht goed vlees houdt!

Topvlees voor een eerlijke prijs

Word altijd goed op de hoogte gehouden als er acties zijn. Prijs is goed, vlees is uitstekend. Altijd voldoende voorraad, dus geen lokkertjes. Vriendelijke kerels ! Ik kan de Meat boys aan iedereen aanraden als je van een lekker stuk vlees houd ( zoals ik )

awesom

fast deliveries , great meat . The meat Boys are every weakend part of our BBQ!!! thank you

Verpakking ziet er prachtig uit.

Was verbaasd over de verpakking het vlees smaakte voortreffelijk

Lekker, vers, snel

Toppers. Heerlijk mals vlees. Vers en snel en koel bezorgd. Gaan hier zeker vaker bestellen...eerst een extra vriezer der bij halen denk ik....lol...

Top vlees top service!!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst met 5 soorten vlees en nu na 5 dagen alles geprobeerd en alles is super goed bevallen! Ligt er natuurlijk ook aan hoe je het bereid maar in de pan bij mij is het super gegaan! Alles mooi zoals ik het graag eet en super mals! Ik zeg beter als de plaatselijke slager/supermarkt! Dit wordt mijn vlees webshop Bezorging was binnen 1 werkdag! Top geleverd en netjes in grote doos met koelelementen

Best filet delivered fresh

U order frequently beef filet fresh, usually from South America. Also did lamb chops from NZ. Very happy

Top, uitstekend vlees en goede levering

Heel goed grasgevoerd vlees. Snelle levering ook, alles netjes verzorgd.

Goed grasgevoerd vlees! Bezorging op tijd en goed verpakt!

Zondag besteld, maandagavond ontvangen!

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam