Snel en kwaliteit

Een mooi stukje vlees met veel smaak. Leuke kortingen op het wagyu vlees hebben mij bewogen om het een keer te proberen. Volgende keer gewoon weer deze restaurant kwaliteit!

Great product and service

i got the wrong product by mistake but the meatboys fixed it right away sending me a new one. Great service

Zeer tevreden. Vriendelijke jonges en attent.

Heerlijk vlees en mooie aanbiedingen

The Meat Boys hebben prachtig vlees en regelmatig mooie aanbiedingen. Ik ben er blij mee

Komen na wat ze beloven

Komen na wat ze beloven .

De beste kwaliteit vlees die je je als pitmaster maar kan wensen!

Top, ook in geval van initiële fout

Altijd een top service. Ook als er een fout gemaakt wordt, wordt deze op een zeer professionele manier snel rechtgezet.

Alles goed geregeld

Goede afhandeling

Super vlees met een super service

Niet de eerste bestelling van mij, Ik koop daar vaker vlees. Altijd goed vlees zoals de beschrijving en prima levering. Laatste bestelling ging er iets mis en door hemelvaartsdag kreeg ik ontdooit vlees na paar dagen. Na wat mailverkeer en foto's heb ik gewoon een nieuwe levering gekregen. Meatboys kon een claim bij de bezorger indienen. Maar toch super service dat dat wordt geregeld door hun.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Prima producten, goede service

Bij vragen via de app altijd meteen antwoord. Heel prettig , zeker als er met de levering problemen zijn door de vervoerder, wordt het adequaat opgepakt. Heel tevreden.

Mooie kwaliteit snelle levering

Foutieve bestelling keurig opgelost.

Vorige week mijn eerste bestelling bij de meat boys gedaan. Hier zaten o.a. 2 verse ossenhazen bij. Bij levering waren ze echter ingevroren. Na contact te hebben gehad met Yannick, hebben ze dit meer dan goed opgelost door op hun kosten alsnog 2 verse na te sturen.

Levering was netjes en op tijd afgeleverd Er ging iets fout met de levering maar dit werd netjes en op tijd opgelost door de medewerker aan de telefoon Als compensatie kregen wij nog wat extra toegestuurd Top bedrijf

Na 1 week nog niet bezorgd

Trunkrs wat een slechte koeriersdienst is dat zeg! Maandag 6 mei verse ossehaas en een dieprvries lamsrug besteld, vandaag 13 mei nog niet bezorgd. Verschillende malen contact gehad met Trunkrs, excuses en nogmaals excuses. Maar elke keer een andere smoes. Meatboys verschillende malen een email gestuurd en gebeld maar tot nu toe radiostilte vanaf hun kant! Klantenservice is niet best daar! Zie net dat ze vanavond gaan leveren, ben benieuwd hoe het met de verse ossehaas is afgelopen. Zou die in de diepvries zijn beland samen met de bevroren lamsrug? Zit in dezelfde doos! Maar waarschijnlijk gaat de bezorgdatum rond 17:00 uur naar 14 mei! Meatboys heeft het probleem goed opgelost en de bestelling opnieuw verzonden, dit keer is het succesvol afgeleverd door Trunkrs.

Zeer lekker vlees

Super sappig vlees van goede kwaliteit

Vlees is goed en volgens afspraak geleverd. 2x gehad dat gewicht van vlees niet klopt. Als er Circa wordt gebruikt mag dat wat mij betreft niet meer dan 200Gram afwijken (plus of min). Als je circa 3.2kg zegt moet je niet 2.5Kg brengen. Wordt altijd weer goedgemaakt maar dat zou niet moeten bij de kwaliteit die je uitstraalt en doorgaans ook levert. Enige minpuntje wat mij betreft.

Onvolledige levering, klantenservice reageert niet

Had gisteren een bbq en daarvoor bestelling gedaan. Worden 2 dagen eerder 6 van de 8 hamburgers niet geleverd. Na bericht aan klantenservice geen enkele reactie meer. Best shit om dan alsnog naar een slager te moeten om je bbq te completeren…

In een woord “geweldig”

Koop al jaren bij deze mannen. En ben nog nooit teleurgesteld. Het vlees is top en de service is geweldig.

Lekker vlees

Lekker vlees goed op bbq

Topkwaliteit aan goede prijs

Hele ossenhaas, boter mals. De rest van de steaks ook prima. Met de wagyu was het niet helemaal goed gegaan, maar netjes opgelost door de snelle en vriendelijke klantenservice (via e-mail).

Prachtig kwaliteitsvlees

Heb voor het eerst besteld hier. Producten zijn netjes verpakt en van mooie kwaliteit. Het is inmiddels op…..

Top vlees-top service

Heel mals vlees - snel besteld - snel geleverd - word smullen geblazen…….

Altijd lekker kwaliteit vlees en netjes geleverd. Top

Heerlijk vlees, snel geleverd

Via facebook in aanraking gekomen met dit bedrijf en al een paar keer heerlijk vlees besteld. Ga ik zeker nog vaker doen. Goed verpakt en zeer smaakvol en mals vlees. Ook kun je zelf bepalen of het diepvries is of niet. Prima keuze dus. 1 x waren ze iets vergeten en dat is de bestelling erna helemaal goedgemaakt. Heel tevreden

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam