Heerlijk vlees!!

Voor het eerste besteld bij The Meat Boys en direct vaste klant. Ze bieden heerlijk mals vlees voor een goede prijs.

Topkwaliteit

Lekker vlees en vlotte bezorging!

Zoals altijd, perfecte service en kwaliteit

Zoals altijd, perfecte service en kwaliteit, ‘s ochtend besteld en in de middag geleverd.

Great meat and easy delivery

I purchased some grass-fed brazilian ribeye and it was quite good! The delivery was also super easy. And at a reasonable price. The only reason why i don't give it maximum rating is because i purchased 2.2kg and when it arrived (in the package) it weighed 2.06kg.

Super mooi stuk vlees en snel op de afgesproken dag geleverd

Geweldige service and meat.

Nalevering ossenhaas ging vlot was duidelijk en zonder gedoe. Iedereen maakt fouten en daar leer je van ook de meat boys. Heel blij dat ze tijdens of net voor corona top kwaliteits vlees en meer zijn gaan leveren voor de normale man. Mag de BBQ al aan? :) Gr. Pim

Snel, Heerlijk, Gezond

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Gewoon goed

Overal kan wat fout gaan, maar het gaat erom hoe het wordt opgelost.

Helaas verliep de 1e bezorging niet vlekkenloos daar kon The Meat Boys niks aan doen, maar na een korte mail pakte ze hun volledige verantwoordelijkheid. Een groot compliment hoe ze het hebben opgelost en de levering en het vlees is echt super! Een aanrader voor iedereen!

Top verpakt en leuke winkel om ook eens te kijken en kopen.

Goeie communicatie betreft levering en super verpakt.

Prima verzorgd stukje vlees snel en duidelijk

Prima en goede kwaliteit vlees

De boys herpakken zich goed

Ik geef de boys een 8. Mijn bestelling lag niet in de winkel. Daarom werd het later die avond bij mij bezorgd. Ter compensatie kreeg ik extra grote stukken. Dat smaakte erg goed.

Prima vlees, prima bezorging

Geweldig mals vlees

Super snel geleverd en heerlijk vlees

Lekker vlees en goede levering

Ik woon nogal afgelegen, De chaffeur was zo vriendelijk om even te bellen zodat ik mijn vlees in ontvangst kon nemen i.p.v. het bij mijn buren te moeten gaan zoeken. Het vlees zelf is heel mals en sappig

Er was iets fout gegaan met leveren. Contact gezocht met klantenservice en van begin tot eind vriendelijk geholpen. Ook zijn ze met een goede oplossing gekomen. Aanrader dus!

Goed eten, slechte levering

Eten is altijd fantastisch. Helaas is het mij al 2x overkomen dat de bezorger het pakket voor de deur neerlegt en meteen in zijn bus stapt om weer door te gaan.

Top. Snelle levering en super mooi vlees. Blij mee.

Mijn pakket werd niet bezorgt vanwege een fout bij koeriersbedrijf Trunkrs. Contact opgenomen en 2 dagen later werd het vlees alsnog geleverd door Meat Boys. Enige wat ik kan zeggen, top service en special thanks to Yannick!

Goede kwaliteit vlees voor een goede prijs. Snelle levering

Topkwaliteit

Heerlijke ossenhaas,botermals.

Top tent, lekker vlees

Na wat vervelende zaken omtrent de transporteur enorm netjes opgeleverd door de mannen van The Meat Boys. Bedankt!

Goed gevroren

Met trunks op tijd en goed diep gevroren, mijn ervaring met Trunks is altijd goed bevallen

top

heerlijk verse ribeye, bezorging op tijd , hele familie heeft genoten.complimenten

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam