Ossenhaas

Prima vlees, lekker van gesmuld met de kerst

Snelle levering, top kwaliteit shortribs

Top kwaliteit shortribs gekregen. Helaas te groot voor mijn dutch-oven waardoor ik nog wat zaagwerk moest doen. Ik had 3 medium size besteld, kreeg 2 grote pakken geleverd. Niet erg, maar wel onhandig.

Zéér slechte bezorging!!

Duurde vijf dagen voordat het werd bezorgd. Had vers vlees besteld en niet diepgevroren.

Bedrijf met hart voor service

Ik beveel The Meatboys van harte aan , jongens die staan voor service , altijd ! Zullen er alles aan doen om jou als klant meer als tevreden te houden . Ik zelf had vlees besteld voor de kerst , vlees tot 2 toe niet afgeleverd door het externe bedrijf en kneep hem behoorlijk op 24 december . Alsnog voor de zekerheid door TMB een ander pakket opgestuurd welke dezelfde dag (24-12) aankwam… evenals het oorspronkelijke pakket , nu had ik dus 2 vleespakketten waarna ik contact heb gezocht wat te doen met het 2e pakket . Ik mocht dit houden en werd mijn een fijne kerst gewenst . Kijk dat is pas service . Dank je wel Jannick en collega s bedankt voor het heerlijk vlees , graag tot de volgende keer Vriendelijke groet , Raymon Clots , Velserbroek

Bestelling verliep goed! Ik ontving alleen geen bevestiging. Heb hierover contact gelegd en ontving die toen alsnog. Bezorging verliep ook goed en vlot. Producten prima kwaliteit!

Simpel geweldig heerlijk!

De levering was prima, niets op aan te merken. Het vlees zelf, ossenhaas, was echt top. Zag er mooi uit, goed verpakt en een mooie stevige streng. We hebben erg van genoten, de smaak was heerlijk en het was super mals. Absolute aanrader.

Ze top

Snelle levering en top kwaliteit

Heel mooi vlees en de communicatie is top!

Top ervaring! Ik kreeg netjes een mailtje dat het vlees 100 gram minder zou zijn. Ik vind dat heel netjes.

niks op aan te merken.

Prima kwaliteit en service,

Uitstekend!

Voor de eerste keer vlees gekocht bij de Meatboys. Ribeye voor een voorraadje steaks, Ossenhaas voor eerste kerstdag en tweede kerstdag maak ik de Bavette rollade met carpaccio vulling. De ribeye was erg lekker en dat beloofde veel voor de ossenhaas. Die was ook erg goed. Ik had er een blauwe kaassaus bij gemaakt. Vanavond de Bavette en die gaat vast even goed of nog beter zijn. Het aflever process is ook erg goed. Naarmate de dag verstrijkt geeft de track en trace pagina steeds scherper aan hoe laat je levering is. De Meatboys zijn goed bezig. Ik ga vaker bestellen.

Super lekker vlees

Lekker en goed vlees voor een betaalbaar prijsje

Mooi vlees, prima site en mooie winkel

Excellent meat and speedy delivery

The Meat Boys offer a wide selection of cuts at reasonable prices. Delivery is very fast and the meat is well packaged to maintain the proper temperature.

Goed opgelost

Aanvankelijk kreeg ik bericht van de vervoerder dat mijn bestelling niet meer op tijd zou worden bezorgd. The Meat Boys hebben dat prima opgelost door op 1e Kerstdag nog een chauffeur langs te sturen.

Prima !

Super service en makkelijk bestellen.

Geweldig mooie gevulde kalkoen geleverd gekregen, op tijd en volgens afspraak. Klasse ga zo door boys.

Prachtig stuk vlees

Het bestelproces is vrij gemakkelijk en tussentijdse communicatie is goed te noemen. Vlees wordt keurig geleverd op de afgesproken tijd en is zeer netjes verpakt. Vlees ziet er top uit!!! Echt een aanrader, tot de volgende ronde Meat Boys

Goed vlees en goed afgeleverd

Goede kwaliteit vlees

Goede service hoop wel dat ik de rest ook nog krijg

Mooie kerstkalkoen

Weer een mooie kalkoen voor kerst. Klein minpunt is de bezorging. Niet te volgen en niet even gewacht tot de deur open ging maar meteen bij de voordeur achtergelaten

Prima vlees en goede service

Alles uitstekend maar vlees met heel neutrale (bijna geen) smaak.

Vlees erg snel, mooi en goed afgeleverd. Best wel lekker mals vlees ook maar de smaak was saai (wat zit ik nu eigenlijk te eten..). Zou graag het broertje dat iets duurder was proberen om te kijken of dat ook zo is. Maar zal eerst de andere beoordelingen eens afwachten.

Prachtstuk vlees

Heb Ribeye en Ossenhaas besteld; Ribeye al op. Heerlijk stuk mals vlees

Goede stukken vlees en snelle levering

Ik heb al meerdere malen bestellingen bij hen geplaatst en tot op heden steeds meer dan tevreden. Vlees van zeer goede kwaliteit, goed verpakt en snelle levering.

geen beste beurt gemaakt

Beste heer mevrouw Wij geven U een 2 omdat de producten die we gekocht hebben ontdooid waren toen het geleverd werd. Wij hebben geen eerdere leveringen van U ontvangen, dit was de eerste keer. Jammer

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam