Betrouwbare web shop

Keurig verpakt en Verzonden en leuke attentie voor de poes erbij in de verzend doos

Prima voer snel geleverd

Prima voer voor onze hond met gevoelige darmen ! Hermanns 1e keer in oostenrijk gekocht daarna via Pets place !!goed aanbod en heel snel geleverd en verpakt !

Top voeding, supersnel geleverd

Alleen de beste voeding voor mijn katten

Snel en correcte afhandeling

Snelle levering. Zeker een aanrader. Hier bestel ik nog.

Hoogwaardig assortiment voor een prachtige prijs

Nergens anders zo goedkoop, en überhaupt 800 gram blikken. Fijne service

Snelle levering en goede prijs

Het product dat ik wilde was tijdelijk niet leverbaar, maar kreeg netjes een mailtje toen het weer beschikbaar was. Gelijk besteld en snel geleverd. Ook een goed prijs.

Voordelig geprijsd en snel geleverd

Snel geleverd, prijs is prima vergeleken bij andere leveranciers

Wat een geweldige service

Het product wat ik bestelde was niet meer op voorraad, verpakkings hoeveelheid. As andere hoeveelheid wel en dat werd na overleg geleverd. Ik ben zeer tevreden met deze oplossing en kom dan ook zeker terug voor een volgende bestelling.

Correcte en snelle levering

Ik vond ook een traktatie voor de honden in de doos. Fijne verrassing.

Vlugge levering en goede prijs kwaliteit . Onze Fozzy is heel content met zijn diner

Goeie klantenservice en goede prijzen en heel snel geleverd kortom een super winkel.

Snel en goedkoper dan de competitie.

Prima voertje

Besteld en volgende dag al bezorgd

Super service!

Bestelling worden goed verpakt en snel verzonden. Er is iets mis gegaan met een bestelling, maar door Best Petfoods snel en heel service gericht opgelost. Super!

top

Faire Preise und schnelle Lieferung

Immer wieder gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eerlijke hondenvoeding tegen eerlijke prijzen!

Als je zelf ook biologisch eet gun je jouw hond ook het beste!

Punctualiteit

Zeer mooie condities en zeer correcte levering! Leuk dat er nog een extra traktatie bijgevoegd is voor onze trouwe viervoeter!

Prima produkt, scherpe prijs en goede klantenservice

Biologisch hondenvoer aan zeer scherpe prijs gekocht. Toen er iets met de bezorging niet vlotte, werd dit direct opgelost door de goed bereikbare klantenservice. Fijne, positieve ervaring met deze betrouwbare winkel.

Hadden een probleem met een levering waarbij 4 blikken misten maar werd goed opgelost

Snelle service, goede kwaliteit

Ik was op zoek naar een gezonde brok met natuurlijke ingrediënten. Mijn hond reageert super goed op de brok van Acana Singles Free Run Duck, hij vind de brokjes heerlijk, hij eet ze graag. De service van Best Petfoods is top, altijd snel in huis mét de extra service van 5% korting.

Top producten voor dieren

Snel geleverd top

Modo de entrega muito mau..

Péssimo servico entrega por parte DHL

Snelle verzending

Correcte afhandeling en verzending

Einfache Bestellung und sofort geliefert

Einfache Bestellung und sofort geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kanaalweg 33