snel en keurig

snel geleverd en netjes verzorgd

Het bestellen ging top en ben er erg goed bij geholpen. Later goed bezorgd door DPD

Professioneel en correct

Geen enkel probleem tot nu toe gehad.

Lekkere brokjes voor de honden

Altijd keurig gleverd en honden smullen ervan.

Snel en scherp geprijsd

Altijd netjes en op tijd bezorgd , bedankt !

Ik ben tevreden, geweldige service en snelle levering, mijn hond eet dit voer en traktaties met veel plezier, ik denk dat onze zoektocht naar super premium voer voorbij is en we hebben onze keuze gemaakt BUDDY is precies wat we zochten

aanrader

bestelling snel geplaatst en zeer snelle verzending , top

Goede prijs, goede service

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Duidelijke website. Ze hebben leuke acties!

Nouveau Client, pas encore beaucoup d’opinions

J’ai reçu hier la commande et de suite j’ai donné à mes chats, un a mangé directement Par contre les autres, on ne sait pas encore. La seule chose que je reproche, c’est qu’il n’y ai pas le site en français, c’est dommage

Snel bezorgd

Voer nog niet gebruikt, bezorging was snel

Goede,snelle levering.Ik kon nergens meer vinden snacken van Inaba,maar gelukkig bij Best Petfoods wel.Goede kwaliteit

Heel tevreden met de producten

Mijn kat houd echt van haar patee van kip tegen haarballen.

Goeie deal voor een beste prijs

Verleden levering was met meer dan een week vertraging geleverd maar de schuld lag volledig bij Bpost door de staking. Nu weer heel snel geleverd en de prijs is heel concurrerend. Aanrader.

Altijd snel en correct

Gemakkelijke website om online te bestellen. Goede communicatie ivm bestelling en levering.

Snelle en nette levering!

Prijs van het door mij gekochte artikel is een stuk voordeliger dan in de winkel. Werd snel en netjes verpakt geleverd.

Snelle levering goede communicatie

Al vaker besteld. Deze keer bleek een artikel niet op voorraad te zijn. Goede communicatie en super goed opgelost door in overleg een alternatief te sturen. Bestellen volgende keer weer hier

Groot assortiment en gunstige prijzen, correcte en snelle verzending! Aanrader!!

Onze kat is erg blij met Applaws natvoer

's middags besteld en de volgende dag geleverd. Supersnel en voor een mooie prijs.

Zoals het hoort

Online bleek Best Petfoods de beste prijs te bieden. Ik las een aantal negatieve ervaringen (met name kortingen op producten met een beperkte houdbaarheid), maar in mijn geval is alles positief verlopen. Product was zoals omschreven (houdbaarheid van het product is tot eind november dit jaar, maar zal binnen 2 maanden geconsumeerd worden, dus geen probleem). Zeer goed verpakt in een stevige doos en snel verstuurd via DHL, die ook netjes het pakket tot aan de voordeur bracht. Dus 100% tevreden.

Uitstekende service

Voorraad op site is actueel, snelle levering en beste prijs. Aanrader voor betrouwbare online bestelling!

Heb het reuze pakket volledig ontvangen. Er was zelfs een extraatje voor mijn hondje bij. Bedankt voor de super service!

Super snelle levering en de producten zijn geweldig!! Ze hebben zelfs een klein proef potje erbij gedaan. Ons kat is ook blij ermee!

Goede prijs, snelle betrouwbare levering

Een hele goede prijs en snel bezorgd.

Mijn twee katten zijn enorme fans van Applaws vissnacks. Mackerel filets, Salmon filets en Tuna loin. Dit zijn zeer prijzige hapjes en bij Best Petfoods (wanneer per 12 van 1 soort tegelijk) gekocht, per verpakking van 30 gram (bijna) een euro goedkoper dan bij Zooplus, en ook nog eens de volgende dag al bezorgd.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel