Mit Lieferung zufrieden .

keine 10% Rabatt bei 1e Bestellung leider erhalten. Rabatt Code war ungultig.

Super snelle levering

Enige firma die deze premium brokken voor katten hebben! Alles heel snel en perfect geleverd.

Goeie service en prijzen, helaas werken ze met DPD

Ik vind het een goeie service en prijzen, maar dat ze werken met DPD is erg jammer. Ik bestel al 20 jaar online, ik krijg dagelijks pakjes. Alles in huis komt van online. Naar mijn ervaring is DPD de slechtste bezorgservice die er is. Jammer dat Best Petfoods nog met hen werkt. Ik heb altijd problemen met DPD, ik weet niet waarom ze het zoveel slechter doen dan al die andere bezorgd services en waarom Best Petfoods nog met DPD wil werken.

Super service!

De brok die we besteld hadden, bleek niet op voorraad. We werden daarover gebeld. Advies gekregen wat een goed alternatief was en de bestelling werd kort daarna bij ons thuisbezorgd. Hele fijne service

Goed gedaan

Scherp geprijsd met een goede service!

Snelle levering, vriendelijke bezorger, goede & duidelijke communicatie via mail, goede prijs voor kwaliteit

Goede prijs en snel geleverd

Besteld en vlot geleverd

Eerste keer gebruik van gemaakt, op tijd en vlot geleverd

Staat nog steeds op voorbereiden van je pakje

Maandag 10 februari besteld en nu vrijdag 14 februari, staat het nog steeds op voorbereiden van je pakje! Er was donderdag 13 februari staking in België, maar NIET de dagen hiervoor, dus waar blijft mijn bestelling? Vorige bestelling was snel in huis...

Snelle en correcte service

Snelle verwerking van geplaatste bestelling en correcte levering

Prima voer, prima service, goede prijzen, snel bezorgd.

Heb je een vraag, staan ze direct voor je klaar. Goed advies en erg klantvriendelijk naast de goede producten die ze verkopen.

Bon rapport qualité prix

Bien emballé Bon rapport qualité prix et livraison très rapide

Goede ervaringen met Applaws.

Onze kat is weer blij met de kuipjes vis van Applaws. De ervaringen met Best Petfoods is goed. Snelle levering en een goede prijs.

Bestelling gedaan en de volgende dag geleverd

Heel erg goed.

Weer een pot Inaba Churu snacks voor mijn katten besteld, zoals gewoonlijk netjes verpakt en snel geleverd.

Fijn bedrijf, snel en goed

Altijd snel geleverd, goed voer!

Hondjes zijn hier zot van

Onze hondjes kregen vroeger hondensnoepjes uit de gewone dierenwinkel, hierdoor lieten ze "stinkende scheetjes" Nu zijn we al enkele maanden overgeschakeld op het gevriesdroogd fruit en groentjes van Best ped foods. Resultaat mag er zijn... Hondjes zijn er ZOT van en "GEEN stinkende scheetjes" meer

Snelle levering en goed verpakt

Een aanrader, goede service!

Super!!! Vielen Dank!!!

Самий найкращий інтернет-магазин. Користуючись вже більш 2 років й жодниї нарікань!!! Все, шо зазначено в наявності відповідає дійсності. Я замовляють завжди по 14 кг корму доя собаки, якщо немає, то сортирують 11 кг + додатково маленька фасовка до зумовленої ваги. Але ніколи не відмінили замовлення й все приходить вчасно. Корм оригінальний. Рекомендую. Все супер. Всій команді цього магазину щиро дякую! Я з вами залишуся, я ваш клієнт нсдовгр. Бажаю процвітання.

Altijd correcte prijzen en vlotte levering zeker een aanrader !

Uiterst vriendelijk &oplossings gericht.

Bij m’n eerste bestelling zat er een verkeerde smaak brok bijgevoegd. Na een telefoontje ontzettend goed opgelost. Werkelijk bedolven onder de proefzakjes en alles de volgende dag geleverd. Heel goed opgelost en fijn contact aan de telefoon. Zeker een reden om wederom te bestellen.

snelle levering en goedkoper dan elders

Snelle levering en goedkoper dan elders

Happy customer!

Grotere verpakking van mijn favo voer gevonden tegen een hele fijne prijs! Bestelling keurig verpakt ontvangen. Niks op aan te merken.

einfache Bestellung, schnelle Lieferung

ohne Probleme, schnell geliefert, große Auswahl