snel en goed

De bestelling ging heel gemakkelijk. Mooie duidelijke site met kwaliteit voer. Snel geleverd. Top

Best Petfood is top

Onze favoriete hondenbrokken voor de beste prijs. Razendsnel thuisbezorgd.

Rapide et efficace

La commande est arrivée rapidement, le livreur nous a appelé en arrivant. Timing parfait.

Livraison

Je ne sais pas où est ma commande !!! Obligée d’aller en urgence chercher un sac de croquettes pour mon chiot !!! Merci de faire le nécessaire soit pour me faire livrer soit me rembourser

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel goed.

Heb nu voor de tweede keer besteld, en kwam weer snel en netjes verpakt aan. Ben zeer tevreden.

goed en correcte levering

duidelijke website, veel keuze, correcte en snelle levering.

De herhaalservice is top!

Met de herhaalservice nooit zonder hondenvoer! Wat een uitkomst.

Au top !!

Livraison très rapide ! Je recommande

Alles bestens :-)

Schnelle Lieferung und die Erdnussbutter ist echt klasse.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 juni een bestelling geplaatst, vandaag 6 juni nog steeds niet geleverd.

Dit is de tweede maal dat mijn bestelling op zich laat wachten. Vorige keer was het bijna anderhalve week. Nu zit ik al bijna op een week. Levertijd is te lang zeker als je bijna door je voer heen bent.

Goede prijs en snelle levering

Ik bestel hier altijd. Goede prijs en snelle levering.

diervriendelijke en biologisch voeding, klantvriendelijk organisatie, goede levering

Lekker snelle levering

Lekker snelle levering.

Goed service!

Goede producten, makkelijk besteling process en snel geleveerd!

perfect

snelle levering en altijd correct

Snel en goed!

E-shop great but no customer service

I regularly buy products from BestPetFood and never had any problems with quality and time. But recently I tried to reach out to the customer service and I didn't get any answer.

prima webshop

Ruim assortiment, het allergoedkoopst en zéér snelle levering

product top, levering slecht

is het normaal dat een bestelling er meer als een week over doet eer het geleverd wordt ? zit dus echt zonder voeding en mijn hond is super allergisch ...

Snel en correct

Prima snelle levering

Heel goed!

Tevreden over mijn bestelling, mogelijk was vooraf te kunnen betalen, en snelle bezorging! Goede service!

Snel besteld snel geleverd en en goede prijs.

Snel geleverd en een goede prijs prima product.

Bezorging kan veel beter

De bezorgdienst van DHL is een ramp, stoppen gewoon een briefje in je brievenbus. We zijn notabene thuis , maar ze bellen zelfs niet aan. Beter Post NL gebruiken

Entière satisfaction

Satisfaite de ma première commande, tant dans les délais que la livraison. Je recommande

Lekkere snacks voor mijn diabeteskast. Prima prijs/kwaliteit. Vlotte service en levering.

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR