Super Preise, schnelle Lieferung

Freundlicher Kontakt wenn Unstimmigkeiten da sind. Sofortige Problemlösung. Super Preise

Très rapide !!

Merci pour.votre réactivité

Snelle levering, lekkere brok volgens de hond.

Ik ben heel tevreden.

Besteld en heel vlot geleverd.

bons produits

commande conforme à mes attentes

Perfekt

Kaufe hier gerne das Futter meiner Katze Gute Produkten und Service Sehr freundlich

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Goede klantenservice.

In haast géén bestelling proberen te plaatsen want dan gaat het niet goed.

Alles gaat goed: weten wat je wilt en dat opzoeken, in winkelwagen zetten, naar invullen adresserings- en factureringsgegevens gaan, maar dan... betalen. Benamingen van betaalmogelijkheden, hoe ga ik, als particulier privé persoon, digibeet misschien, zoeken 'hoe het moet'? Dat is een klus die, wanneer je die eens in de twee, drie maanden doet, héél lastig blijkt. De manier van betalen is zoals bij andere winkels-on-line, maar 'zeggen' hoe dingen heten is gokken. Vaak gaat het dan verkeerd.

topbedrijf

Ervaringen waren als goed, maar óók heel fijn dat ze met alternatieven komen bij erg grote prijsstijgingen.

Efficiënt

Mijn ervaring met het kopen van voer voor mijn hond is altijd snel, omdat ik mijn eerdere aankopen kan controleren en vervolgens nieuwe artikelen kan aanvragen of dezelfde kan kiezen, aangezien de website zeer gemakkelijk te gebruiken is. De producten zijn van geweldige merken en kwaliteit, en de levering is perfect, ze komen de dag na de bestelling aan. Dit betekent dat ik geen twijfels heb wanneer ik deze artikelen opnieuw moet kopen. Dit is de juiste keuze!

Direct antwoord op mn vraag

Mooi verpakte levering met een staaltje , over de levering dient wel gecommuniceerd te worden !

Snelle levering en goedkope prijzen

Eerste bestelling hier. Ik zag de beloofde kortingscode niet en stuurde een mail. Hele snelle reactie, waardoor ik deze alsnog kon gebruiken bij mijn eerste bestelling. Snelle en vriendelijke klantenservice, vlotte levering. Hartstikke tevreden!

Supersnel

Geleverd de dag na dat ik besteld had Super service dus.

Tolle Kekse mit der Erdnussbutter

Die Erdnussbutter eignet sich hervorragend, um leckere gesunde Kekse für meinen Hund zu backen. Allerdings schleckt er die Butter auch pur gerne vom Löffel. Das es verschiedenen Sorten mit Früchten usw. gibt finde ich klasse :-)

Alles prima

snelle' en correcte levering

Aanrader voordelige prijzen en snelle levering

Snel, attent en hoge kwaliteit

Steeds behandeling van de bestellingen, soms met gratis (proef)verpakkingen erbij, en uitstekende kwaliteit van de diverse producten

Empfehlenswerter Shop

Die Bestellung ist immer sehr schnell da, sicher verpackt und ich kann diesen Shop nur empfehlen.

Van goed tot onvoorspellend

Was altijd goed tevreden tot aan de laatste bestelling. Een gigantische prijsverhoging. Denk dat het mijn laatste bestelling was.

Service rapide et efficace

En raison de la hausse des prix chez les concurrents, je suis tombé par hasard sur site Bestpetfoods. Que ne fut pas ma surprise en voyant que je pouvais économiser plus de 200€ par an pour la même marque. Avec une livraison rapide et des colis très bien emballés et protégés, je recommande sans hésiter !

Slecht

Ik vind het vervelend dat je hondenvoer dat je wilt bestellen. Tijdelijk niet beschikbaar is Mijn honden kunnen niet wachten tot het terug verkrijgbaar is. Dus op een ander bestelt sorry voor jullie. MVG.MARINA Van Kolen.

Goede producten, goede prijs, snel geleverd

Zie ☝️

Heerlijk kattenvoer.

Heerlijkecnatvoer van Applaws gekocht voor onze kat. Mooie prijs en een snelle levering

Brokken voor de hond.

Vis voor honden kan je bijna nergens krijgen. Wel bij Best Petfoods. Onze hond is gek op vis. Hoewel het knap aan de prijs is, mixen we ACANA Classics Red Meat en ACANA Classics Wild Coast door elkaar en ze vindt het heerlijk. En ze zeggen dat het goed voer is…

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR