Brokken voor de hond.

Vis voor honden kan je bijna nergens krijgen. Wel bij Best Petfoods. Onze hond is gek op vis. Hoewel het knap aan de prijs is, mixen we ACANA Classics Red Meat en ACANA Classics Wild Coast door elkaar en ze vindt het heerlijk. En ze zeggen dat het goed voer is…

Uitmuntende service !

Levering is supersnel. Bij praktisch probleem met plaatsen van herhaalorder, perfecte hulp geboden. Medewerkers zijn heel vriendelijk

Lekker gezond

Heerlijke gezonde snacks van pawfect.

Ich bin sehr zufrieden. Und kaufe weiter hier!

Altijd snel en goed bezorgd

Goede prijs/kwaliteit, aanrader voor eerlijk hondenvoer. Voordelig en snel geleverd.

Alles verliep prima

Daar pas verhuisd uit Duitsland was ik op zoek naar een firma die N&D brokken had. Fijn dat uitsluitend hoogwaardige producten aangeboden worden en heb dan ook andere producten besteld om te testen. Ik kreeg onmiddellijk een bevestiging van m’n bestelling en een dag later een heel vriendelijke mail met de mededeling dat één product er niet is. En of ze het mogen vervangen door iets anders. En een dag later werd alles perfect geleverd. Onze kat happy (lust tot nu toe alles!) en wij happy een nieuwe leverancier gevonden te hebben.

Prima en snel geleverd

Alleen jammer dat ik later zag dat ik bij Bol.com had besteld 20 euro goedkoper was uit geweest. Het zelfde item en ook geleverd door Petfoods. Dus beter opletten voortaan…

Ruime keus en daarbij een prima en snelle service

Tot nu toe altijd alles tot in de puntjes verzorgd

Deze keer wel snel geleverd

Voor de tweede keer besteld bij Best Petfoods. De eerste keer duurde het lang voor ik de bestelling kreeg maar deze keer was het heel snel. Alles is makkelijk te vinden op de website.

Snel geleverd.

Très heureux

J'ai trouvé Best Petfoods après une très mauvaise expérience avec un autre fournisseur qui me livrait en France. Je suis très satisfait de Best Petfoods, leur service client est bon et ils répondent toujours rapidement à toutes les questions. J'ai trouvé le service de répétition un peu déroutant au début, mais je le comprends mieux maintenant.

De beste en betrouwbaarste dierenwebshop

Al een tijdje bestel ik bij Best Pedfoods. Zij hebben de beste voeding voor mijn huisdieren. Ik heb nl een cattery en daarnaast nog twee hondjes. Al mijn fokkatten vinden de brokken en het vriesdroogvoer heerlijk. En de honden hebben hun eigen zeer gezonde brokken. En ik ben blij met de zeer snelle levering. Ik shop nergens anders meer. Ben super tevreden met Best Petfoods

Immer sehr zufrieden mit der Bestellung

Ware immer einwandfrei. Schnelle Lieferung und Preise günstig. Bestelle sehr gerne dort.

Top product

Hondjes vinden het super lekker en is ook super gezond

Goede producten en goede keuzes

Geweldige producten en supersnelle bezorging! Top!

Snel en correct

Ruime selectie. Het proces van bestellen , betalen en levering verloopt soepel en snel. Sute werkt goed.

Goof en Guus herkennen de bus van de bezorger al!

We voeren Orijen, volgens ons het beste dat we onze honden kunnen geven. Het is ook te koop bij een dierenspeciaalzaak op vijf minuten van hier. Toch kiezen we voor Best Petfoods om twee belangrijke redenen: ik sta nooit voor een winkelschap waar de nieuwe voorraad nog even op zich laat wachten en zeker niet onbelangrijk: 11.4 kg Orijen Regular is er een tientje duurder! We hoeven er de deur niet voor uit; onze ridgeback en beagle herkennen de gele bus van de bezorger al. De traktatie bij de verpakking wordt zeer op prijs gesteld door beide viervoeters.

Zeer goede voeding en service

Ze verkopen bij bestpetfoods uitsluitend goede voeding die altijd heel snel geleverd wordt!

Fijne webshop. Uitstekende Klantservice! Goede producten en een goede prijs. Zeer klantvriendelijk. Aanrader!

Hebben voldoende voorraad en een goede prijs

Goede prijs, snelle levering.

Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde. Biologisch voer voor een goede prijs. Snelle levering.

Goede communicatie

Makkelijk te bestellen en keurig op tijd afgeleverd. Op de hoogte gehouden via de mail!

Happy cat happy life

Goeie kwaliteit kattenvoer, netjes verpakt in passende doos die niet te groot is en opgevuld wordt met vulmiddel. Altijd goed op tijd.

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR