Niet good

Beste vanaf 16 augustus ik heb een product bij jou besteld and betaald maar ik heb nog geen product gekregen.

Heel goed.

Voor het eerst besteld. Kangaroo voor mijn hond met een allergie. Zij vind het erg lekker !! Snel bezorgd.

Schnelle Ersatzlieferung

Hatte das Futter rechtzeitig vor unserem Urlaub bestellt. Leider ist es auf dem Versandweg bei DPD verloren gegangen. Petfoods hat auf Nachfrage superschnell reagiert und per DHL eine Ersatzlieferung geschickt. DHL hat pünktlich bei uns angeliefert. Sodass wir entspannt mit unseren Berner in Urlaub fahren konnten. Top Service!

Slecht na een week pas geleverd

Bestelling moest uit Polen komen

goed bedrijf

Niet goedkoop maar daarom top kwaliteit

ben tevreden over bestelling en levering product

Prima prijs en netjes verstuurd

Ik heb mijn voer elke keer zeer snel thuis

Ze zijn de beste!

Gemakkelijk te bestellen, snel contact, snelle verzending! Ik raad het aan!

Nickel dans le délai de livraison et nickel dans la livraison

BEST PETFOODS est respecteux du délai de livraison et le livreur nickel dans l'heure donnée.. Tout est parfait..

Moeilijk om tot betalen te komen, maar uiteindelijk, lap-top opnieuw opgestart, is het gelukt.

Zie bovenstaande zin. De levering perfect, snel en compleet. Alleen DHL-chaufeurs zijn van 'vlug naar de voordeur en neerzetten'. Via hun app, die van DHL, had ik aangegeven 'bij niet thuis' neerzetten op andere plek. Dat is een illusie gebleken.

Geprobeerd

Zowel voor de hondjes als onze poezen de voeding besteld, hondjes zijn er dol op. Geen van onze 5 poezen wil het eten. Wel heel prijzig voer en wat beweerd wordt van enkele schepjes in bakje doen met lauw water en het gaat zwellen daar vind ik niet veel van naar waarheid, de brokjes nemen wat van het water op maar zwelt of verdubbeld helemaal niets.

Altijd snelle levering van uitstekende producten

Altijd prima product en snelle levering

Inflexibel en klantbeleving ondermaats

Goeie webshop, goed assortiment. Eerste bestelling zou met korting moeten zijn nadat je op de nieuwsbrief hebt ingeschreven. Kortingscode werkt helaas niet. Na bestelling mailtje gestuurd of korting alsnog kan. Helaas! Je kunt het bij de tweede bestelling nogmaals proberen. En retourneren kan voor kosten klant. Ik ga maar bij de concurrentie kijken waar klanten wat meer op waarde worden geschat en een afspraak, afspraak is.

Alles prima. Goed gezond assortiment

Waardeloos “klantenservice” en stinkende voer die hond niet lust

BESTEL HIER GEEN PUPPY VOER BLIKJES AUB WEEST GEWAARSCHUWD!! Zogenaamd natvoer met KIP van N&D Prime maar zodra je blikje openmaakt STINKT je hele huis naar vis. Er zitten kei grote stukken haring met kop, ogen en al in de blikjes en de kipstukjes zijn zo groot en hard dat mijn puppy er bijna in stikt. Hij spuugt het uit met veel “geluid” en probeert het kleiner te maken, maar de stukjes zijn hard en stug. NOOIT hier bestellen als je je puppy lief hebt!! Daarnaast belachelijke “klantenservice” die nooit van het woordje service hebben gehoord. Tevens hebben ze geen testpakketjes, dus je bent al je geld kwijt als je pup het niet lust. Schandalig dat dit bedrijf nog bestaat en jammer dat ik niet NUL sterren kan geven, want 1 ster zijn ze niet eens waard.

Goede prijs en snel geleverd

Geweldige Webshop

Super Webshop , snelle reactie , prijs kwaliteit Top , zeker een aanrader.

prima dienst

perfect kwalitieit

Belofte maakt schuld

De bestelling zou dezelfde dag verzonden worden, het werd pas een dag daarna verzonden. Niet erg, maar niet volgens belofte. Én DHL is de hele dag van levering niet langs geweest, het werd de volgende dag gedropt op de afhaalpunt, en moet ik daar maar ophalen. 2 gevallen van afspraken niet nakomen.

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle bezorging

Zeer tevreden over de snelle afhandeling en bezorging

Ben blij met service.....en de korting bij de herhaalservice.

Goede service......doen wat ze beloven en denken mee. Hond blij en baasje blij.

Alles super!!

Die Bestellung und Bezahlung ging schnell und ohne Komplikationen!! Sehr zu empfehlen!!

Très bon service

J’ai reçu mes croquettes rapidement et est les croquettes avec un prix avantageux et la livraison prise en compte donc ravi.

Hele snelle service!

Mijn katten zijn dol op churru snacks! En ze zijn snel geleverd.

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR