Bon site

Très bien merci

Alles zoals beloofd

Snelle levering keer op keer !

Goede ervaring

Correcte levering en op tijd

Fijne web shop

Ruime keuze , normale prijzen snelle verzending.

Snel en correct geleverd

Alles perfect en goed uitgevoerd . Een aanrader TOP !!!!!!!!!!

Goede en snelle levering

Snelle levering en goedkoper

Hat alles bestens geklappt, vielen dank

Gutes handling gut kommuniziert

Prima produkt, goed verpakt geleverd. We zijn een blijvertje.

Orijen Original is prima voer voor onze ridgeback en beagle. Als het dan ook nog vlot en prima verpakt geleverd wordt en bovendien de prijs helemaal oké is, dan hebben we weinig te klagen, toch.

goedkoper dan elders en snelle levering

Ik heb nu al een par keer voer besteld en ben zeer positief over Best Petfoods. Onze hond krijgt acana highest protein grasslands, geen goedkoop voer, maar bij deze winkel net iets voordeliger dan elders.

Prima geregeld

Als ging vlot en gemakkelijk

Veel assortiment in de webshop

Mijn bestelling had ik al de volgende dag in huis. Top service

Super kwaliteit en uitstekende service

Snel bezorgd en een goede kwaliteit. Uitstekende service!

Super van bestelling tot levering!

Best petfoods heeft een heel overzichtelijke en uitgebreide webshop. Bij de afrekening kon je een opmerking schrijven. Omdat ik de ervaring heb dat sommige postbezorgers gewoon gooien met pakketten, had ik deze bezorgdheid geuit ivm het blikvoer dat ik bestelde. Heel snel kreeg ik via mail en telefonisch bericht dat mijn bestelling per pallet werd verzonden. Snelle en fijne communicatie, nette levering... Wat wil een klant nog meer? Dankjewel Best Petfoods!

Schnelle Lieferung/ fairer Preis

Gute Qualität für fairen Preis und super schnelle Lieferung

Tevreden klant

Snelle levering en nette prijzen

Correct en snelle levering

Netjes verpakt, track en trace gekregen en 2 dagen later in huis.

Jammer

Jammer dat een maand 5 weken is bij Petfoods. Ik heb een automatische bestelling die 1x per maand geleverd moet worden. Precies de tijd dat ik met een zak voer doe. Ruim 5 weken tussen de bestelling is te lang dus. Ik zat zonder voer!!!

Levering binnen 2 dagen.

Perfecte levering

Besteld en volgende dag al geleverd , pakket goed verpakt.

Fast delivery and fair cost!

We have used Best Petfoods now for more than two years and are quite happy with it. I can always count with them to deliver the best quality food on time so my beloved dogs don't have to wait.

Schnelle Lieferung

Die Lieferung erfolgt schnell und die Bestellung ist unkompliziert. Werde ich wieder bestellen.

De bestelling was gemakkelijk en correcte levering qua tijd

Goede prijs , snelle levering

Meerdere malen bestelling geplaatst . Altijd correct en snel geleverd. Goed verpakt en nette prijs.

Perfect.

Aanrader.