Juiste levering, goede verpakking, vriendelijke man.

Mijn ervaring is:

Altijd goed en snel bezorgd

Prijzen schommelen. Daarom nog altijd shopping tussen leveranciers NL, BE, IT en ES leveranciers nodig om de "juistee (?) prijs te betalen. Het gaat om voeding voor drie galgos, dus toch serieuze bedragen. Mercikes

Prima geregeld!

Besteld en snel bezorgd!

Zeer veel keus in graanvrije hondenvoer en snacks

Ik hen nu volgens mij 3x een bestelling geplaatst. Altijd keurig ingepakt en vooral snel geleverd

Snelle levering & correcte prijs

Ik bestelde twee grote zakken hondenbrokken voor mijn hond en die werden snel en correct geleverd. Zeer correcte prijs in vergelijking met andere online concurrenten.

Super Kundenservice

Super Ware und ein super Kundenservice. Wurde wegen Lieferproblem sofort angeschrieben und es wurde alles zu meiner Zufriedenheit geklärt. Sehr empfehlenswert.

Sehr gut

Sehr gutes Futter für Hunde, gute Qualität

snel en goed

De bestelling ging heel gemakkelijk. Mooie duidelijke site met kwaliteit voer. Snel geleverd. Top

Best Petfood is top

Onze favoriete hondenbrokken voor de beste prijs. Razendsnel thuisbezorgd.

Rapide et efficace

La commande est arrivée rapidement, le livreur nous a appelé en arrivant. Timing parfait.

Livraison

Je ne sais pas où est ma commande !!! Obligée d’aller en urgence chercher un sac de croquettes pour mon chiot !!! Merci de faire le nécessaire soit pour me faire livrer soit me rembourser

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel goed.

Heb nu voor de tweede keer besteld, en kwam weer snel en netjes verpakt aan. Ben zeer tevreden.

goed en correcte levering

duidelijke website, veel keuze, correcte en snelle levering.

De herhaalservice is top!

Met de herhaalservice nooit zonder hondenvoer! Wat een uitkomst.

Au top !!

Livraison très rapide ! Je recommande

Alles bestens :-)

Schnelle Lieferung und die Erdnussbutter ist echt klasse.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 juni een bestelling geplaatst, vandaag 6 juni nog steeds niet geleverd.

Dit is de tweede maal dat mijn bestelling op zich laat wachten. Vorige keer was het bijna anderhalve week. Nu zit ik al bijna op een week. Levertijd is te lang zeker als je bijna door je voer heen bent.

Goede prijs en snelle levering

Ik bestel hier altijd. Goede prijs en snelle levering.

diervriendelijke en biologisch voeding, klantvriendelijk organisatie, goede levering

Lekker snelle levering

Lekker snelle levering.

Goed service!

Goede producten, makkelijk besteling process en snel geleveerd!

perfect

snelle levering en altijd correct

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel