perfect

snelle levering en altijd correct

Snel en goed!

E-shop great but no customer service

I regularly buy products from BestPetFood and never had any problems with quality and time. But recently I tried to reach out to the customer service and I didn't get any answer.

prima webshop

Ruim assortiment, het allergoedkoopst en zéér snelle levering

product top, levering slecht

is het normaal dat een bestelling er meer als een week over doet eer het geleverd wordt ? zit dus echt zonder voeding en mijn hond is super allergisch ...

Snel en correct

Prima snelle levering

Heel goed!

Tevreden over mijn bestelling, mogelijk was vooraf te kunnen betalen, en snelle bezorging! Goede service!

Snel besteld snel geleverd en en goede prijs.

Snel geleverd en een goede prijs prima product.

Bezorging kan veel beter

De bezorgdienst van DHL is een ramp, stoppen gewoon een briefje in je brievenbus. We zijn notabene thuis , maar ze bellen zelfs niet aan. Beter Post NL gebruiken

Entière satisfaction

Satisfaite de ma première commande, tant dans les délais que la livraison. Je recommande

Lekkere snacks voor mijn diabeteskast. Prima prijs/kwaliteit. Vlotte service en levering.

Super Service

Meine Bestellungen sind immer schnell angekommen und die Ware ist für unsere sehr schmackhaft.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering

globalement satisfaisant

élargir la durée entre deux livraisons pour les abonnements!

10% increase...

As the repeat concept is pretty nice, cost are evoluting too often and with a range of quite 10%. Does it possible to negociate a yearly cost ?

10 steren waard

Goede service. Vaak besteld , maar nooit ontevreden geweest! Ales verloopt prima.. als daar is wat problemen- deze zijn snel opgelost! Klantenservice 10 steren waard

Livraison assez rapide

Pour la deuxième fois je ne peux pas me fier aux messages que vous envoyés au sujet de la livraison. En effet vous indiquez qu’elle se fera à partir de …(48 heures plus tard) et une fois chez moi je trouve le colis livré. Pas simple de s’organiser dans ces conditions à savoir permettre l’accès de l’entrée au livreur.

Top bedrijf

Ik heb er nu een paar keer besteld. Soms kan ik op een dag bestellen maar het de volgende dag niet aan nemen. Dan vraag ik het een dag later te versturen. Blijkbaar geen enkel probleem, want dat wordt dan ook keurig gedaan. Heel blij mee, want dat staat de bezorger er ook niet voor niets. Het is verder altijd keurig verpakt en snel geleverd.

Goede prijzen, snelle levering!

Hier koop ik de snacks voor mijn katten. Zeer goed geprijsd en de volgende dag echt in huis.

LIVRAISON RAPIDE - PRIX ATTRACTIF

JE CONNAIS LE PRODUIT ET J'AI DECOUVERT BEST PETFOODS. JE SUIS TRES SATISFAITE ET JE RECOMMANDE

Livraison

Livraison prevue au domicile, sac de croquettes de 15 kilos dépose dans un point relais très éloigné. Nécessite d Avoir un véhicule motorisé. Aucun message sms ni appel téléphonique…. Prestataire livraison peu professionnel Colis pas encore récupéré//poids et distance et aucun sms ni mail du point relais attestant de la livraison…. Très mauvaise prestation

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle goede verzending

Wij hadden een zak (14,5kg) besteld. Goed verpakt en snel verzonden en bezorgd. Bedankt!

Service rapide et efficace

Demande de renseignements puis commande

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Laatst weer besteld. Was wat vergeten erbij te bestellen. Werd snel en goed geregeld. Had het de volgende dag al in huis. Mijn ervaring is dus super. En niet te duur dat is ook fijn. Top dus

Tarifs aléatoire

Je ne comprend pas comment les mêmes croquettes peuvent telles prendre plus de 25 euro le paquet en 2 jours, les tarifs sont trop aléatoire

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel