Ik heb een probleem met de laatste zending .

De zending is niet afgeleverd op het aangegeven adres. Dit zorgde voor een moment van ontevredenheid. Het werd niet op tijd en op het opgegeven adres afgeleverd. Vandaag moet ik er heen en haar ophalen

Aangename ervaring

Goede prijs voor het product dat steeds wordt aangekocht voor onze hond. De levering en communicatie lopen ook vlot.

prima!!

Snelle ,correcte servic

Betrouwbaar in kwaliteit, prijs en levering!

Zoals hierboven omschreven, niets meer en niets minder!

Overzichtelijke website , en zeer snelle levering.

Leuke website

Goede website met goede produkten . Snel geleverd

Très bon site avec du choix

Bon site avec du choix et du bio pour mes animaux.

uitstekend

snelle levering goede producten aan een goede prijs

Betrouwbaar bedrijf, kwalitatief goed product

Koop al.jaren Acana diervoer bij Best Petfoods. Buiten de hoge kwaliteit van het bestelde heeft Best Petfoods mij nog nooit teleurgesteld. Beloftes worden nagekomen, en er is altijd een luisterend oor bij de medewerkers. Dille desgewenst klantgerichte acties ondernemen. Ik ben tevreden

Voordelig

Mooi prijzen en een snelle leverin

Gute Preise, schnelle Lieferung

Alles perfekt und super schnell

Overzicht goed, snelle levering. Top

Bestelling verloopt altijd vlot! Ook de levering gebeurd altijd vlug! Een echte aanrader!

Superfijne website!

Superfijne website en mooie producten!

Schnelle Lieferung, Top Kommunikation

Der Bestellvorgang ist bekannt und einfach. Die Information zum Bearbeitungsstand sind klasse. Die Lieferung erfolgt schnell und sehr gut verpackt.

Super Preis Leistungsverhältnis

Durch das bestellen verschiedener Probepackungen können wir jetzt genau ausprobieren was unser Hund gerne isst und gut verträgt. Super finde ich auch die vergünstigten Produkte, wenn das MHD demnächst überschritten wird. Super schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top Qualität & super Service!

Die Produkte, für die ich mich entschieden habe, sind von bester Qualität und haben noch eine erfreulich lange MHD. Der Versand war sehr zügig; dass das mit der Zustellung etwas abenteuerlich wurde, ist allein DPD anzulasten. Und auch hier wieder: sehr schnelle Reaktion von Best Petfoods, tolle Kommunikation. Geht nicht besser. Danke!

Snelle nette levering

Snelle levering Nette levering Goed verpakt

Handig proefpakket

Wij hebben een hele kieskeurige chow chow. En zo fijn dat jullie een farmina proefpakket hebben. Nu kan ik verschillende smaken testen en kijken welke hij lust. Snel opgestuurd! En ook nog een extra proefzakje snackjes er bij. Ik ben blij met jullie!

Wowww echt geweldig

Helemaal fan En onze Chow Chow ook

geen opmerkingen

problemlos und schnell

ein für mich ganz wichtiger Punkt ist, dass ich sowohl in Deutschland als auch in Frankreich das selbe Futter bestellen und bekommen kann, da ich eine ernährungsempfindliche Hündin habe und mich in beiden Ländern aufhalte. Sowohl Bestellung (in beiden Ländern) ist problemlos, die Lieferung erfolgt zeitnah. Auf Nachfragen beim Kundendienst habe ich immer sehr schnell eine hilfreiche Auskunft bekommen.

Betrouwbare web shop

Keurig verpakt en Verzonden en leuke attentie voor de poes erbij in de verzend doos

Prima voer snel geleverd

Prima voer voor onze hond met gevoelige darmen ! Hermanns 1e keer in oostenrijk gekocht daarna via Pets place !!goed aanbod en heel snel geleverd en verpakt !

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel