Prima ervaring

Prima ervaring met deze webshop. Bedankt.

goed verpakt en op tijd geleverd

Zeker opnieuw mijn keuze

Alles is goed en intact aangekomen. Alhoewel de slogan voor 14h besteld morgen in huis was niet van toepassing. Het pakket is na 3 dagen aangekomen. Algemeen is de sevice uitstekend.

Service met een S

Ik heb mijn product afgehaald en na het beloofde belletje hebben ze het klaar gelegd en toen bleek ook nog dat ik iets had besteld wat al inclusief was. Ik wist dat niet maar is mij gemeld en na 2 dagen teruggestort. Top!

snel en makkelijk

snel en makkelijk

Ik had even gebeld of er nog 20L emmers beschikbaar waren en of ik langs kon komen om ze op te halen. De emmers werden meteen apart gezet en heb ik de volgende dag opgehaald. De kwaliteit van de emmers was beter dan ik verwacht had.

goede producten en top service

mijn bestelde goederen snel thuisbezorgd en naar mijn mening een hele nette prijs/kwaliteit verhouding. goede service , er ontbrak iets in de levering gebeld naar verpakkingswebwinkel en de volgende dag het ontbrekende artikel thuisbezorgd.

Top service, kan deze webwinkel zeker aanraden.

Erg goede service en prima producten. Ik had een kleine bestelling gedaan die ik wilde ophalen. Na bellen voor een afspraak bleek deze week het magazijn dicht i.v.m. een beurs. Daarom werd de bestelling netjes bij mij thuis afgegeven door de eigenaar/medewerker zelf! Top service, kan deze webwinkel zeker aanraden.

Goede service. Goed contact!

Goed advies, snelle levering, goede kwaliteit, acceptabele prijs

Grote diversiteit aan verpakkingsproducten

Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Het gehele proces niks op aan te merken.

Goede prijs/kwaliteit

100 emmers met deksel besteld. Bij aankomst is er een doos geleverd (gegooid) waarna bij het uitpakken 12 emmers (gebroken) zijn... Beetje spijtig, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Mvg

Everything very good !

Good service and fast )

super

Een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Precies gevonden wat ik zocht

Snelle reactie na bestelling en snel geleverd

Ideaal ; einde aan geknoei

Ideaal ; einde aan geknoei De grap is dat het nauwelijks iets kost Vreemd genoeg heb ik er nooit eerder naar gezocht

Goede ervaring

Snelle levering, producten zoals omschreven

perfect

perfect

Goed geholpen bij de keuze en goed verzorgd

Zeer slecht.

Geen respons bij bellen. Bestelling niet geleverd.

Snelle service, en heldere communicatie.

Het ging niet helemaal goed met mijn bestelling. Echter, er werd bijzonder snel en adequaat gecommuniceerd, en gereageerd!

Uitstekend!

Kleine bestelling. Snel geleverd, goed product zoals op de website staat beschreven.

Spullen en service oké, verzending met DHL niet zo goed.

Contact met de winkel verloopt prettig, als je belt en of mailt wordt je goed te woord gestaan. Verzending met DHL heeft 5 dagen nodig gehad voordat het werd geleverd. Super als je je voorraad aan wil vullen maar niet als je van vandaag besteld morgen in huis uit gaat.

Wat besteld was, is geleverd.

Komen afgesproken levertijden niet na

Bestelling zou de volgende dag geleverd worden. Het duurt nu al bijna een week, en heb nog niets binnen! Doe geen beloftes die je niet na kunt komen!

Celsiusstraat 9

6716BZ Ede