Goede service en installatie

Goede service en een vakman bij de installatie

Het water is zachter voor de huid en er is zichtbaar minder kalk

De installatie is vlot en probleemloos verlopen. De communicatie is vriendelijk en er wordt netjes gewerkt. Het water is zachter voor de huid. Apparaten hebben zichtbaar minder kalkafzetting. Ook het zwarte toilet ziet er nu schoon uit.

Prima firma, alles volgens afspraak

Mijn ervaring met Z8-Water is goed. Eerst kwamen er 2 jongens alles bespreken en opnemen. 3 weken later werd hij volgens mijn wensen geïnstalleerd. Het enige kleine minpuntje wat ik heb is dat ik via de mail een gebruiksaanwijzing had aangevraagd maar dit is onbeantwoord gebleven. Verder alles TOP.

Heel blij met de waterontharder

Heel blij met de waterontharder, houd alles in huis kalkvrij. Water smaakt heel lekker en zelfs de koffie word er lekkerder van. Fijne service gehad tijdens het gesprek vooraf en tijdens de installatie.

Fijn zacht water

We zijn erg tevreden over onze waterontharder. Onze zwarte gootsteen blijft zwart, geen witte aanslag meer! Het water smaakt ook beter!

Geweldig!

Werkt naar behoren! Zeer professioneel geïnstalleerd.

Superbedrijf/-product

Er werd heel erg netjes gewerkt met het installeren. De Z8-waterontharder: heel veel gemak van. Ik vond het ook zó leuk dat ik de waterontharder op de beurs had gewonnen. Ik had hier geen ervaring mee maar het werd allemaal zo goed geregeld. Zelf zou ik het niet kopen omdat het prijzig is en ik daar geen geld voor had dus u begrijpt dat ik er erg blij mee was en nog steeds ben! Goede communicatie. Echt blij mee. Probeer al familie en vrienden kennis te laten maken met jullie product.

Heerlijk zacht water om te douchen en goed voor de apparatuur..

Prima en snelle installatie.

Vooralsnog gode kwaliteit voor een redelijke prijs..vriendelijke monteur/goede uitleg

Perfect!

Vanaf het 1e contact moment tot met de plaatsing was alles tot in de puntjes geregeld. Geen onzin praat van de accountmanager en de beste prijs voor het product tov alle andere bedrijven. Direct na aansluiting hadden wij zachtwater en dat is aan alles merkbaar. Laat de waterhardheid direct op 0 DH zetten want dat is waar je de machine ook voor koopt. Het is absoluut verwaarloosbaar dat er gezegd word dat het water niet meer lekker smaakt als er geen mineralen meer inzitten. Mijn vrouw had deze mening waardoor wij de afstelling op 2 DH hadden laten zetten. Ik heb hem later bijgesteld naar 0 DH en mijn vrouw drinkt dagelijks liters fris water zonder mineralen zonder dat ze het proeft :-)

Duidelijke uitleg , en stel je vragen , nooit haast. Je weet wat je koopt erg belangrijk. Werken snel en netjes.

Prima alles volgens afspraak

zeer tevereden vakundig geplaatst goede uitleg niets op aan te merken

Top je merkt duidelijk het verschil

Had het veel eerder moeten doen

Snelle service en geen "verborgen" kosten. Heb nog wel een vraag mbt tot "schuim" wanneer je de kraan snel open doet. Is dat normaal?

Tevreden duidelijk en snel geleverd en aangesloten

uitstekend

Uitstekende service, goed product. Alleen jammer geen schriftelijke bedieningsinstructie aanwezig

Prima geregeld. Blij mee

Goede waterontharder!

Alles is prima gegaan!

Zo geregeld

Ik was opzoek naar een waterontharder. Met een telefoontje kreeg ik duidelijke uitleg en een voorstel. Dus direct geregeld en binnen 3 weken geplaatst. Dat is nog eens goed zaken doen.

Prima levering

Professioneel gemonteerd en keurig aangebracht in de meterkast! Complimenten voor de installateur.

Werkt prima.

Netjes en snel geplaatst.

Top! Raad het iedereen aan. Heerlijker zachter en alles blijft schoner. Topper!

net en vriendelijk bedrijf

nvt voor ons, kon niet geplaatst worden

Volgens afspraak geleverd

Monteur komt op tijd en is aardig. Werkt netjes. Aankoop proces ging ook goed.

Top product met fijn meedenkend team.

Erg tevreden, zijn wat opstart problemen maar z8water werkt naar oplossingen dat is waar het uiteindelijk om gaat. Ik raad iedereen z8water aan. Product is top!

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

service@z8-water.nl

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl