Na veel onderzoek op internet en verschillende offerte aanvragen kwam Z8water als een van de betere uit de bus. Onze ervaring was zeer prettig! Binnen 1 maand waren ze langs geweest om informatie te verstrekken en is de waterontharder geplaatst! We zijn heel tevreden over de communicatie en het plaatsen van de waterontharder. Het scheelt heel veel schrobben en het water smaakt ook prima (al was dat laatste even een paar dagen wennen).

Erg tevreden met mijn nieuwe waterontharder!

In mijn woonplaats is er hard water te vinden. Hierdoor moeten we ons koffiezetapparaat en waterkoker vaak ontkalken en ook de douche droogtrekken om geen kalkaanslag achter te laten. Met de Kinetico waterontharder van Z8-Water is dat nu verleden tijd! Daarnaast smaakt de koffie nog beter, oftewel een echte aanrader :)!

Snelle en goede levering. Bij vragen of onduidelijkheden direct respons en verbetering. Ik wacht nu op de instructie/gebruiksaanwijzingen van het apparaat. Het is in de maak maar tot nu toe nog niets ontvangen. Weet zelf nu echt niet meer hoe t werkt. Dat is echt n verbeterpunt.

Werkt prima

Ervaren installateur netjes en vriendelijk

Vooralsnog merk ik nog niet zoveel verschil met het zachte water

De reden waarom ik 3 sterren geef is dat de smaak van het water achteruit is gegaan. Ik drink veel water maar vind het echt een stuk minder lekker. Verder merk ik nog niet zoveel verschil behalve dat bij geknoeid water de vlekken makkelijker te verwijderen zijn. Toch ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om een waterontharder te hebben en de mensen die ik daarvoor binnen heb gehad waren bijzonder vriendelijk en kundig.

Wij zijn er heel blij mee!!!!!!

TOP!

Uitstekend bedrijf

Afspraak is afspraak bij de firma Prima contact en service

Wat een verandering

Heerlijk zacht water goed voor huid en haar en het water smaakt ook nog beter

Installatie vakwerk en goede communicatie

Zie boven

Ontevreden met de kraan, die geplaatst is ivm de zuiveringsinstallatie. Deze zit niet vast en gaat vaak scheef zitten. De kraan kon volgens de monteur niet vaster gezet worden.

Goedwerkende waterontharder passend in de meterkast gemaakt

Z8 water heeft waargemaakt wat het heeft geadviseerd. Direct kunnen profiteren van heerlijk zacht water.

Zacht water, geen kalk meer.

Zeer goed en prima service

Al een tijdje nu de waterontharder ontharder. We ondervonden een probleem dat hij lang aan het spoelen was gebeld en kwamen de gelijk langs en hebben de printplaat vervangen. Prima geregeld

Ik zou de waterontharder niet meer willen missen

De medewerkers zijn kundig en fijn. Het water is nu heel fijn en zacht. Ik hoef tijdens het schoonmaken in mijn huis niet meer tegen kalkaanslag te strijden. Ik zou de waterontharder niet meer willen missen. Het contact met z8 water is goed en duidelijk. De reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat ik de ontharder niet in mijn meterkast wilde. Deze is nu in de kruipruimte geplaatst waarvoor ik dan die vijfde ster wel weer zou kunnen geven

Snelle service en fijn zacht water!

Na het eerste contact kon er al snel een afspraak gemaakt worden om te komen kijken. Er is toen een plan gemaakt en ze konden binnen 3 weken de waterontharder al komen plaatsen. Op de dag van plaatsing is de monteur een ochtendje bezig geweest en toen was het geïnstalleerd. Van het zachte water merk ik vooral de volgende dingen: - minder droge huid na het douchen - smaakt naar bronwater, ik proef het verschil dus echt - geen nieuwe kalk meer Al met al super tevreden.

Goede service en resultaat

Door een vriend waren wij doorverwezen naar z8 water. Wij zijn zeer tevreden over de service, waaronder een intake bij ons thuis. Binnen korte tijd kon de ontharder geplaatst worden en sindsdien hebben we geen kalkaanslag meer. Heel fijn!

Ontharder

Zeer tevreden. Op ons zwarte sanitair geen kalkaanslag meer. Douchewand blijft schoon.

Wij zijn super tevreden over de service en de werking natuurlijk van jullie Waterontharder!

Wij zijn super tevreden over de service! En de werking natuurlijk van jullie Waterontharder! 1- Communicatie Top! 2- Snelle reactie 3- Snelle levering/plaatsing/montage 4- Vriendelijke kundige monteur

Geweldig fijn water

Het water is zo lekker zacht je merkt het met alles , de was , de vaat, douchen.

zeer tevreden

zeer tevreden met de waterontharder van Z8 alsmede goede uitleg gekregen.

Very Good

Ik ben erg blij met het waterfilter, de waterkwaliteit is veel verbeterd en mijn kinderen hebben huidproblemen met eczeem en het is ook verbeterd met het gefilterde water. Leonardo

Hele fijne ervaring super vriendelijk perfect geïnstalleerd zal het iedereen aanbevelen

Hellemaal topie

Blij met de Z8 ontharder had ik veel eerder moeten doen .goed geholpen ,vakkundig geplaatst dus een tevreden klant

Heel tevreden

Heel tevreden met de waterontharder! Z8-water is een prettig bedrijf met goede communicatie.

Van eerste contact tot installatie inclusief afterservice: perfect!

Uitstekende en vooral eerlijke uitleg van Ron (oprichter en zeer ervaren CEO van Z8 water) over de waterontharder. Prettig contact met de back-office en prima installatie door Mehmet. Vriendelijk en attent en nam alle tijd voor beantwoorden van vragen. Prijs-kwaliteit is zonder meer top (en we hebben zorgvuldig rondgekeken) :-)

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl