Transparante afspraken. Goed product voor een nette prijs. Installatie all-in prijs. Heel net geïnstalleerd.
Dag Maurice, Dat is leuk om te mogen lezen! Wij zeggen altijd maar zo: "Wij proberen een troebele markt, weer helder te maken." Daarmee doelen we natuurlijk op de kalk uit het water halen, maar natuurlijk ook op de heldere en duidelijke afspraken vooraf. Dank voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. Mocht er nog iets zijn waarmee we in de toekomst kunnen helpen, dan horen we dat graag. Fijne dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goede service met het plaatsen. De waterontharder werkt zoals beloofd
Hallo Wilma, Dat is duidelijke taal, wat prachtig om zo'n mooie recensie te mogen ontvangen. Waarvoor dank! Mocht er nog iets zijn waarmee we in de toekomst kunnen helpen, dan horen we dat graag. Fijne dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zeer kundig bedrijf. Neemt de tijd om alles goed uit leggen. Zeer tevreden mee. Zeker een aanrader.
Dag mevrouw van Scherpenzeel, Ontzettend bedankt dat u zo tevreden bent over ons, onze service en ons bedrijf. Daar doen we het immers voor. De complimenten wat betreft de service en het nemen van de tijd voor uitleg e.d. heb ik doorgegeven aan de klantenservice. Namens hen; bedankt! Mocht er in de toekomst nog iets zijn waarin we u kunnen ondersteunen, dan hoor ik het graag. We staan immers voor u klaar. Een fijne dinsdag gewenst! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De waterontharder is netjes gemonteerd. Vakmanschap. Misschien hebben wij het gemist bij de informatie, die we kregen bij de intake, waarna we besloten een waterontharder te plaatsen. Hoe dan ook, voor ons was het verrassend dat de ontharder toch niet helemaal (vanwege voorschriften voor bv. een Quooker) alle kalk uit het water kan halen en we wisten ook niet dat er zulke grote zakken zout nodig waren. Dit soort zaken hadden we toch wel graag bij de intake gehoord.
Dag Dick, Ik heb de feedback doorgegeven aan de adviseur welke bij u ons is langs geweest. In principe worden tijdens alle vrijblijvende huisbezoeken altijd informatie achtergelaten per brochure, waarin deze informatie wel staat. Ik vermoed dat dit is vergeten in uw geval, anders had u dat zeker geweten. We zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van een geheel nieuwe productbrochure, wanneer deze af is zal ik ervoor zorgen dat deze per PDF naar u wordt toegestuurd. Dank voor de waardevolle feedback, Dick! Wij wensen u veel plezier toe van uw waterontharder. Een fijne dinsdag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Bij de verhuizing naar een nieuwe (nieuwbouw) woning waarin alles nieuw is, de keuze gemaakt om direct een waterontharder te laten plaatsen. Zo blijven alle apparaten en spullen kalkvrij. Het hele proces van aanvraag tot en met plaatsing liep vlekkeloos, de communicatie is top en de prijzen zijn goed. En niet onbelangrijk: de waterontharder werkt uitstekend!
Beste Norman, Hartelijk dank voor uw review met het prachtige cijfer. Fijn dat alles zo vlekkeloos is verlopen en dat u zo tevreden bent over ons product. Wij wensen u veel plezier met het zachte water en mocht u nog een keer een vraag hebben dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zeer vriendelijke, ervaren en vakkundige medewerker die alles vakkundig heeft aangesloten. Dat is een pre…ook Z8-water bedankt.
Beste Eric Tanis, Hartelijk dank voor uw review. De complimenten geef ik door aan onze monteur. Wij bedanken u voor het vertrouwen en wensen u nog veel plezier met het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Werk goed en snel geïnstalleerd . Wel een stekkertje van de installatie vergeten aan te sluiten. Moest er nog drie weken op wachten. Maar nu werkt het prima.
Beste Willem van Britsem, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor de vertraging, maar we zijn blij dat het is opgelost. Als u nog vragen heeft over onze waterontharder dan weet u ons te vinden. We wensen u veel plezier met het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Van begin tot een goed opererende waterontharder. Info was zeer duidelijk. Prijs was zeer aantrekkelijk. Garantie kan niet beter. Vakkundig personeel. Plaatsing ging zeer netjes en snel. En een extra voorraad zout. Wat kan je nog meer wensen als je opzoek ben naar een oplossing voor je kalk problemen, wij niet bedankt Z8-Water
Beste René en Irma de Pee Wijmans, Hartelijk dank voor uw geweldige review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en onze waterontharder. Een mooiere review dan dit kunnen wij ons niet wensen. Heel veel plezier gewenst met het zachte water en als u nog vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Na het douchen hadden we altijd last van kalkvlekken op de zwarte vloer. Sinds we de ontharder hebben is dit niet meer. Na het douchen voelt je huid zachter. Heerlijk, wij raden het iedereen aan.
Beste John Mank, Hartelijk dank voor uw review. Het doet ons goed om te weten dat de ontharder heeft geholpen bij het verminderen van kalkvlekken op uw zwarte vloer na het douchen. Bovendien is het geweldig dat u merkt dat uw huid zachter aanvoelt na het douchen. Wanneer u nog vragen heeft over de ontharder, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het product welke jullie ons geleverd hebben doet precies wat het moet doen. Weg met de kalk. Wij zijn nu op vakantie en dan mis ik het z8te water wel meteen. Alles is geplaatst door een vriendelijke, vakbekwame monteur. Het is een behoorlijke investering om een echte waterontharder te laten plaatsen maar wij zijn er elke dag nog bij mee.
Beste Jeroen Leijdens, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat onze waterontharder aan uw verwachtingen voldoet. En inderdaad, wanneer u helemaal gewend bent aan het zachte water kunt u niet meer zonder. We wensen u veel plezier met het zachte water en als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Duidelijke communicatie, professionele installatie, duidelijke uitleg en voldoet aan alle verwachtingen.
Beste A., Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u het contact als prettig heeft ervaren en dat de waterontharder voldoet aan al uw verwachtingen. We wensen u veel plezier met het zachte water en als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
hoef geen agressieve middelen te gebruiken
Beste Christine Coppenrath, Hartelijk dank voor uw review. Een van de voordelen van een waterontharder is inderdaad dat u geen agressieve ontkalkingsmiddelen meer hoeft te gebruiken. Fijn dat we u daarbij hebben kunnen helpen. We wensen u veel plezier met het zachte water en als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Mijn eerste contact was met Merijn die mijn op een vakkundige manier zonder verplichtingen uitleg en een offerte toegestuurd heeft. Ik geloof niet dat je ergens beter kun gezien de kwaliteit, prijsverhouding. Na wat foto's te hebben gestuurd met overleg voor de plaatsing was het wachten voor de installatie. Door een zeer ervaren monteur meegelopen door de installatie. .Deze man vertelde dat hij verder als normaal had moeten rijden om deze installatie te mogen plaatsen..( Noord Brabant). Ook had hij de pech dat er een O ring verkeerd gemonteerd was wat voor hem extra werk opleverde.. Nu ik inmiddels al onbezorgd gebruik maak van de installatie zeg ik dit is een aanrader voor ieder die zacht water wil...Ook in Brabant. Gr. Bert.
Beste Bert Maas, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u het contact als prettig hebt ervaren, dit was uiteraard wederzijds. De complimenten voor de monteur ga ik zeker doorgeven. Normaal gesproken zitten we inderdaad vooral in Zuid-Holland, maar we proberen uiteraard zoveel mogelijk mensen te helpen aan zacht water. Fijn dat u hier nu ook van kan genieten. We wensen u veel plezier met het zachte water en als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Waarom Z8? Allereerst heb ik op internet onderzoek gedaan naar de verschillende merken en hun opties. Bijv. De garantieperiode, mechanisch of elektrisch, enz. Daarbij kwam naar voren, dat er weliswaar verschillende bedrijven zijn met een garantieperiode van 15 jaar ( er zijn ook bedrijven die minder lange garantieperiode aanbieden) maar dit is het enige bedrijf dat ik kon vinden met een 2 weken niet goed geld terug optie. Procedure. Lang heb ik ook getwijfeld waar dan deze waterontharder zou moeten staan in mijn huis. In de meterkast ging dat bij mij niet. Dus heb ik ze gebeld voor een afspraak aan huis. Dat ging helaas ook niet, want ik woonde buiten het bezoek gebied. Gelukkig lukte dit via telefonisch contact en het opsturen van situatiefoto’s. De medewerking en het meedenken was hierbij uitstekend. Hierna heb ik de bestelling gedaan en binnen drie weken zoals vermeld op de website werd de installatie gedaan. Dit gebeurde vlot en alles werd schoon en netjes opgeleverd. Voor en na de installatie werd ook nog een hardheidstest van het water gedaan om het verschil in hardheid te laten zien. Werking na de installatie werd al direct het verschil duidelijk. De thee smaakte zachter en ook bij koffie was dit te merken. De wasmachine moesten we anders instellen, zodat er minder wasmiddel werd gebruikt. Bij de normale hoeveelheid krijg je teveel schuim. Dit alles is niet van invloed op de kwaliteit van wassen. ook in de douche merk je dat er geen kalkaanslag meer is. Dus je hoeft veel minder te poetsen om alles bij te houden. Conclusie De waterontharder doet zijn werk prima en ben ik er heel tevreden mee. Toch is er nog 1 klein aandachtspuntje. De installateur vertelde, dat het bedrijf na 2 weken zou bellen om te vragen of ik tevreden was met de waterontharder. Dit gebeurde niet, maar kan een verbeterpunt zijn voor de toekomst.
Beste Marcel Bart, Hartelijk dank voor uw zeer uitgebreide review en geweldige cijfer. Fijn om te horen dat u het aankoopproces als prettig hebt ervaren en dat we u goed hebben kunnen helpen. Zojuist heb ik u per mail de handleiding gestuurd van uw waterontharder. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ik heb geen kalkaanslag meer en het water smaakt ook beter.
Beste René, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer. Fijn dat kalkaanslag voor nu verleden tijd en dat u kan genieten van de heerlijke smaak van het zachte water. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Heb idd nu een maand de waterontharder en ben er zeer tevreden over…
Beste Annemieke Kroeze, Hartelijk dank voor uw review en het mooie cijfer. Fijn dat onze waterontharder aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Prima installatie! Aardige monteur en vakwerk geleverd!
Beste Cor Olierook, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer. De complimenten geef ik uiteraard door aan de monteur. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Snelle response op prijsaanvraag Efficiente, kundige en prettige uitleg en communicatie. Prettig is dat het een lokaal bedrijf is
Beste Mike Duynstee, Hartelijk dank voor uw review en het mooie cijfer. Fijn om te horen dat het snelle reageren wordt gewaardeerd. Hier streven we uiteraard elke dag naar. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goed geïnstalleerd en service was na het te hoog zout gebruik netjes opgelost
Beste Jaap Boersma, Hartelijk dank voor uw review en het geweldige cijfer. Fijn om te horen dat we u kunnen helpen met het ontharden van het water en dat het hoge zoutverbruik is opgelost. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
We gebruiken de waterontharder nu een paar weken. Deze is geadviseerd en geplaatst tijdens de verbouwing van ons huis. Wat een verschil met vroeger! Je voelt echt dat het water zachter is. Het lijkt tijdens het wassen wel of er een soort crème in zit. Daarnaast smaakt het beter. Wij zijn heel tevreden.
Beste Raymond van Rhijn, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer. Fijn dat u zo tevreden bent over alle voordelen van de waterontharder. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Had na wel een aantal bedrijven te hebben gesproken eigenlijk wel goed gevoel, nou dat bleek ook hele duidelijke informatie over alles , aardige en mijns inziens vakkundige man ook toen weer alles goed uitgelegd en zeer netjes gewerkt , nu een paar weken ervaring zeer tevreden, werkt gelijk komt alleen denk ik nog wat kalk mee uit de leidingen , wordt steeds minder ervaring kennis na 2 maanden helemaal weg kortom Z8 is zeker een aanrader
Beste Albert Bouman, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele traject en dat u nu geniet van alle voordelen van de waterontharder. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Komt af spraken na en ook de installatie ging vakkundig .
Beste Ron Colje, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer. Fijn om te horen dat u het hele proces als prettig hebt ervaren, daar doen wij elke dag ons best voor. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Even wennen aan de smaak, maar nu prima. Heerlijk minder poetswerk!! Aardige en duidelijke monteur.
Beste Désirée Govaerts, Hartelijk dank voor uw review en prachtige cijfer. Het is inderdaad vaak even wennen, maar fijn dat u er nu aan gewend bent. De complimenten voor de monteur ga ik zeker overdragen. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het water is zachter en mijn tegels het glas en alles wat met water in contact komt heeft geen kalk sporen meer. Heel blij mee
Beste Linda van Diemen, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer. Fijn om te horen dat u geen last meer heeft van kalkaanslag. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Apparatuur was snel en vakkundig geplaatst. Ervaar het zachte water als prettig. Handig dat je zelf de hardheid in kan stellen. (staat nu op 3) toevoegen van regeneratie zout gaat eenvoudig. Merk aan sommige dingen in huis dat t water zachter is, geen kalkvlekken meer, douchdeur blijft ook veel schoner.
Beste Willem Moesman, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de waterontharder en alle voordelen daarvan. Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag. We wensen u nog veel plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl