Het was even zoeken naar een waterontharder welke past in onze vrij krappe meterkast, maar Z8-water had er gelukkig een. Na het tekenen van de offerte vond de installatie al binnen enkele weken plaats. En gespreid betalen is best prettig is deze dure tijden. Nu een paar maanden verder ben ik tevreden over het effect van de waterontharder. De badkamer blijft echt schoner en mijn huid voelt veel rustiger aan. Helaas moet ik er wel aan wennen dat het water minder lekker is om te drinken.
Dag meneer Spiering, Het was inderdaad even passen en meten, maar... na het inmeten van zowel de adviseur als onze monteur waren we er toch echt zeker van. De waterontharder past! We zijn blij dat de optie tot gespreid betalen een uitkomst voor u is geweest. Inderdaad een veel-gekozen optie in deze dure tijden. Fijn dat het effect van de waterontharder ook merkbaar is. Daar wensen we u uiteraard nog jarenlang plezier van toe. Wat betreft de smaak; dat is inderdaad even wennen. Maar wanneer u eenmaal gewend bent, dan wilt u niet meer anders. We staan klaar voor u indien er naderhand nog vragen zijn. Nogmaals veel plezier van uw Z8-Ontkalker toegewenst. Fijne woensdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Jammer alleen dat het bij de monteur niet bekend was dat de installatie zo geïnstalleerd moest worden dat deze bij een verhuizing makkelijk meegenomen kan worden dmv afsluiters in toe-en afvoer leiding en bypass afsluiter,.zoals was afgesproken. Dit is nu dan ook niet gedaan omdat monteur dit materiaal niet bij zich had.
Dag Henk, Dat is vervelend om te lezen zeg. We proberen altijd zo nauwkeurig mogelijk aantekeningen te maken van de situatie, om juist dit soort scenario's te voorkomen. Ik zie wel dat er aantekeningen zijn gemaakt vanuit het huisbezoek wat u heeft gehad en dit ook is doorgegeven aan de installateur. Hoogstwaarschijnlijk is dit inderdaad vergeten. Excuus hiervoor. Mocht de situatie belemmeringen opleveren, neem dan graag even contact op. Dan kijken we er tezamen naar! Wij wensen u alsnog veel plezier van de waterontharder toe en blijven graag in contact. Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ik ben erg blij met mijn aankoop
Beste Ali, Hartelijk dank voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. Het is fijn om te lezen dat u blij bent met uw aankoop, daar doen we het immers voor. Ik wens u veel plezier van de waterontharder toe. Bij vragen staan we altijd voor u klaar. Een fijne dag gewenst. Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Al jaren wilde ik graag een waterontharder, maar telkens stelde we het uit. Dit jaar hebben we hem eindelijk aangeschaft, jaren eerder moeten doen. Doordat er minder/geen kalk meer in het water zit, is onze huid hier heel erg van opgeknapt, geen droge huid meer, eczeem wat stukken minder geworden is. Ook het gebruik van wasmiddel, shampoo, badschuim enzovoort is veel minder. In deze dure tijd dus echt een winwin situatie.
Beste familie van der Ree, Wat een geweldig verhaal om te lezen! Het is zo mooi om te horen hoe de waterontharder een positieve invloed heeft gehad op jullie dagelijkse leven. Van de verbeterde huidconditie tot het verminderde gebruik van producten; het klinkt als een echte transformatie! Geniet van alle voordelen van de waterontharder. Bedankt voor het delen van jullie fantastische ervaring! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan sta ik voor jullie klaar. Een fijne dag toegewenst. Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Een jaar geleden heb ik de ontharder laten plaatsen. Vanaf het begin merkte ik direct verschil: de smaak, het gevoel maar ook in het gebruik van bv. shampoo of afwasmiddel (veel minder nodig). De communicatie met de dames en heren van Z8 water verloopt erg prettig; telefonisch of via de mail, er wordt snel en vakkundig gereageerd. Ik beveel hen zeker aan!
Geleverd volgens afspraak, apparaat voldoet prima.
Goedemorgen meneer Den Braber, Dank voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. We zijn blij met zo'n prachtig cijfer en de aanbeveling. Wat we beloven, doen we. Afspraak is afspraak, dat is één van onze motto's. Fijn om terug te lezen dat dit ook écht zo is. Wij wensen u veel plezier van de waterontharder toe. Mocht er nog iets in de toekomst zijn waarin ik u kan ondersteunen, dan staan we voor u klaar om te helpen. Ik wens u een prettige woensdag toe. Veel plezier van uw Z8-Waterontharder gewenst. Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Heerlijk zacht en veel lekkerder water
Goedemorgen mevrouw van Gelder, Het is geweldig om te horen dat u zo enthousiast bent over de zachtheid en smaak van het water! Het is altijd fijn om te genieten van hoogwaardig water dat een ervaring als een glas water drinken, douchen, schoonmaken etc.. nog aangenamer maakt. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waarin we kunnen ondersteunen, dan staan we uiteraard voor u klaar zoals u van ons bent gewend. Ik wens u een prettige woensdag toe. Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De monteur was iets later maar belde netjes dat hij iets later was. Alles keurig ingemeten en gemonteerd in de meterkast. Na montage een goede uitleg hoe het apparaat werkte. En aangeven dat ik elke drie maanden het zout moet bijvullen. Al met al prima service
Dag Albert, We willen jullie ontzettend bedanken voor het nemen van de tijd voor het schrijven van zo'n mooie beoordeling. We zijn zo blij te horen dat de monteur ondanks een kleine vertraging toch netjes heeft gebeld om jullie op de hoogte te houden. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel! Het is geweldig om te weten dat alles keurig is ingemeten en gemonteerd in de meterkast. Onze monteurs doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat alles perfect past en werkt zoals het hoort. Ik heb de complimenten aan het doorgegeven, waarvoor namens hen ook dank voor het uitspreken hiervan. En natuurlijk is een goede uitleg van essentieel belang. We willen dat onze klanten het apparaat optimaal kunnen benutten, dus we zijn blij te horen dat jullie een duidelijke uitleg hebben gekregen over hoe het werkt. En dat jullie elke drie maanden het zout moeten bijvullen, dat is inderdaad belangrijk om ervoor te zorgen dat alles in topconditie blijft. Wij sturen hier geautomatiseerde e-mails over, dus vergeten zult u het nooit. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met onze service. Jullie vertrouwen en tevredenheid betekenen veel voor ons! Nogmaals dank voor jullie geweldige feedback! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Wij hebben een uitstekende ervaring met Z8-Water. In de acquisitie fase ging het uitstekend. Ook de contacten met de back office verliep heel goed. De monteur was ook uitstekend. Werkte heel netjes, goede toelichting, alle vragen werden keurig beantwoord. Ik kijk heel tevreden terug op verkoop en installatie. Ook het gebruik gaat goed.
Dag Mohamed, Wauw, wat een geweldige feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie een uitstekende ervaring hadden met ons, Z8-Water! Het is erg fijn om te weten dat onze acquisitie fase vlekkeloos verliep en dat ook het contact met onze back-office soepel is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden! En natuurlijk zijn we trots op onze monteur die een uitstekend werk heeft geleverd! Netheid en een goede toelichting zijn van essentieel belang, en we zijn blij te horen dat alle vragen keurig werden beantwoord. Ik heb de feedback doorgegeven aan de monteur, welke zijn dank hiervoor uitsprak. Als er in de toekomst iets is waar we jullie mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zo fijn geregeld! Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en vriendelijk, afspraak netjes nagekomen, apparaat netjes in de meterkast op een door de monteur gemaakte verhoging. Gewoon top! En daarna direct zacht water. Nogmaals bedankt, ik beveel jullie graag aan!
Dag Stèphanie, Bedankt voor het nemen van de tijd om zo'n mooie beoordeling over ons te schrijven! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze telefonische bereikbaarheid en vriendelijke service. Het nakomen van onze afspraak en het zorgvuldig plaatsen van het apparaat in de meterkast op een verhoging die onze monteur heeft gemaakt, zijn belangrijke aspecten waar we veel waarde aan hechten. Leuk om dit terug te mogen lezen. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en uw bereidheid om ons aan te bevelen. We waarderen uw vertrouwen in onze diensten enorm. Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Offerte is helder, contact duidelijk en prima service. Water is superzacht, geen spatje kalk meer te zien. Het schoonmaken is hiermee enorm beperkt en schoonhouden makkelijker.
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat het water nu super zacht is zonder enig spoor van kalk. Ons team streeft er altijd naar om heldere offertes te leveren en duidelijk te communiceren met onze klanten. Het is fantastisch om te weten dat onze waterontharder het schoonmaken aanzienlijk heeft verminderd en het schoonhouden gemakkelijker heeft gemaakt. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw comfort en gemak. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en uw positieve feedback. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog andere vragen of verzoeken heeft. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Alles verliep vlotjes zelfs het installeren zo dicht mogelijk bij de afvoer stukje vd muur en bij de ingang ,enigszins overleg vd monteur hoe ik het graag gezien had was er niet vraag me ook af of ie het bij zichzelf thuis ook zo zou doen . Heb in mijn nieuwe huis ook nog eeen water ontharder nodig maar bestel die wel ergens anders Mvg Ade korte
Alle contacten die ik met z8 heb gehad waren prettig. Ook het plaatsen van de ontharder verliep probleemloos en volgens afspraak
Dag meneer Koelewijn, Fijn om te horen dat alles probleemloos en volgens afspraak is verlopen. Dat is waar we het voor doen. We wensen u nog veel plezier toe van uw kalkvrije en z8 water. Mocht er iets zijn in de toekomst, dan staan we voor u klaar om te helpen. Nogmaals dank voor de complimenten en een fijne dinsdag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Na een aantal weken merken we dat het inderdaad werkt. Het waterreservoir van het koffiezetapparaat, de douchewand, het blijft helder, geen aanslag meer. Kan toe met minder wasmiddel, en de was wordt zachter. De verkoper heeft geen moment iets overdreven. Het klopt!!! De monteur was ook snel klaar, een prettig mens dat een ietwat ingewikkelde plaatsing goed oploste.
Beste Cees, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze waterontharder van Z8-water. Wij zijn blij te horen dat alles vlot is verlopen tijdens de installatie en dat u nu geniet van heerlijk zacht water. Ook van het vrijblijvende adviesgesprek vinden wij ook echt dat dit vrijblijvend moet zijn. Adviseren, niet verkopen. Fijn dat onze adviseur jullie ook geen benauwd gevoel heeft gegeven. Jullie blij, wij blij! Geniet van de kalkvrij douchewand, het kalkvrij koffiezetapparaat en het heerlijk z8 water. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Na wat scepsis ben ik overtuigd van het nut van deze waterontharder. Hadden we veel eerder moeten doen!
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons product, onze service en dat u na aanvankelijke scepsis overtuigd bent geraakt van het nut van de waterontharder. Bedankt voor uw aanbeveling! Het is altijd fijn om positieve feedback te ontvangen en te weten dat u onze producten zou aanbevelen aan anderen. Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons en uw waardevolle feedback. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Alles is naar wens geïnstalleerd, en naar tevredenheid. Heel gelukkig ermee .
Beste Kumar, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is geïnstalleerd en dat u tevreden bent met onze service. Het doet ons goed om te weten dat u tevreden bent met het resultaat. Voor minder doen we het niet! :-) We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat we daarin zijn geslaagd. We staan voor u klaar, dus mocht u nog vragen hebben, dan weet u ons te bereiken. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Installatie werd vakkundig uitgevoerd en ook de uitleg was zeer goed. Verder werk het systeem zeer goed ben dan ook eer tevreden mee.
Dag Paul, Dank u wel voor uw vriendelijke beoordeling! We zijn blij te horen dat de installatie vakkundig is uitgevoerd en dat u tevreden bent met het geleverde werk. We zullen zeker uw mooie woorden en complimenten doorgeven aan onze monteur, die verantwoordelijk was voor de installatie en uitleg. Het doet ons goed te vernemen dat het systeem naar behoren werkt en dat u er tevreden mee bent. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is altijd fijn om te horen dat we daarin zijn geslaagd. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Van de waterontharder kan ik zeggen dat het apparaat werkt (ook zelf na installatie nog getest) en dat ik uit onze meterkast nog geen geluiden heb gehoord (spoeling). De contacten (intro/schouw en installatie) waren beide vlot en zowel vertegenwoordiger als monteur aardige/nette mensen. Allemaal precies zoals het wat mij betreft zou moeten.
Beste Arvid, Wat een prachtige beoordelingen. Onze dank is groot hiervoor! Ik heb de complimenten aan zowel de vertegenwoordiger als de monteur doorgegeven. Daar doen we het immers voor. We doen iedere dag weer ons best om professionele en vriendelijke service te bieden, dus uw complimenten zijn zeer gewaardeerd. We zijn blij te horen dat u geen geluiden heeft gehoord vanuit de meterkast, met name tijdens de spoeling. Doordat de ontharder in de meterkast staat, zult u het spoelgeluid vermoedelijk ook niet tot nauwelijks horen. Bovendien hebben we deze op een nachtelijk tijdstip ingesteld en duurt het regenereren een klein uurtje. Tijdens normaal gebruik (dus wanneer de ontharder niet spoelt) zult u deze dus ook niet horen. Nogmaals bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen in ons bedrijf. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. Wij wensen u veel plezier met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Z8-Water is meedenkend en levert de installatie goed af. Daarnaast hebben we geen last meer van kalkende apparatuur en kranen.
Beste Damiaan, Bij Z8-Water streven we iedere dag weer naar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en uw feedback is een bevestiging dat we daarin zijn geslaagd. We vinden het belangrijk om met u mee te denken en ervoor te zorgen dat de installatie naar tevredenheid wordt afgerond. Het is geweldig om te horen dat u geen last meer heeft van kalkende apparatuur en kranen. Een waterontharder kan inderdaad een groot verschil maken en de levensduur van uw apparaten verlengen. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw tevredenheid en het verminderen van kalkproblemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ik het veel eerder moeten doen.
Beste S.F. de Roode, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de waterontharder en dat u van mening bent dat u het veel eerder had moeten doen. Het is geweldig om te horen dat de waterontharder een aanzienlijke verbetering heeft gebracht in uw woonsituatie. Daar doen we het immers voor. We hopen dat de waterontharder blijvend bijdraagt aan uw comfort en gemak. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. Bedankt voor uw positieve feedback en we wensen u veel plezier met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het werkt goed,
Beste Rob, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat de installatie van de waterontharder goed en snel is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten, en uw feedback bevestigt dat we daarin zijn geslaagd. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Nogmaals hartelijk dank voor uw positieve feedback. We wensen u veel plezier en gemak met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Fijn advies gekregen en strakke uitvoering conform afspraak.
Beste Stef, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het advies dat we hebben gegeven en de uitvoering van de waterontharder volgens de gemaakte afspraak. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, dus uw waardering betekent veel voor ons. We hopen dat de waterontharder aan uw verwachtingen voldoet en dat u er veel plezier van zult hebben. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw waterontharder! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ik zou graag jullie waterontharder willen beoordelen maar hij is vanwege renovatie nog niet aangesloten.
Informatie inwinnen, een 4-tal bedrijven uitkiezen, bezoek en demonstratie aan huis en uiteindelijk kiezen voor Z8-Water. Wij hebben een betrekkelijk nieuw apparaat gekozen, de Premium 4, waar nog geen handleiding van beschikbaar bleek. Die is echter in de maak. Mijn vragen werden echter keurig beantwoord en ook werd ik nog keurig volgens afspraak gebeld om samen een "probleem" op te lossen. Bleek allemaal peanuts, maar fijn dat je zo serieus wordt genomen. Keurig ingebouwd, alles volgens eerder gemaakte afspraken. De prijzen vallen mee t.o.v. de andere merken, óók een leuke meevaller. Sanitair blijft inderdaad prachtig na gebruik van water, ik kan bijna in de hangmat gaan liggen nu ik niet meer zoveel hoef te poetsen (want ik hou van "netjes". En daar houden ze bij Z8-Water volgens mij ook van). Dikke pluim!
Beste ... ;-) Uw naam is inderdaad bekend bij ons, en op een heel positieve manier. Dank voor alle leuke gesprekken welke we hebben gehad per telefoon. Wat leuk dat u de tijd heeft genomen om zo'n fantastische review over ons te schrijven! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf prettig is verlopen en dat u tevreden bent over onze medewerkers en service. We streven er altijd naar om onze klanten goed en kundig te woord te staan en daar nemen we ook maar al te graag de tijd voor. Het boekje met instructies en uitleg komt inderdaad zodra deze af is direct uw kant op. Het zijn vaak hele kleine dingetjes, maar wel zo makkelijk als deze in een boekje staan wat je er zo bij kunt pakken. Deze heeft u nog tegoed van ons! Nogmaals bedankt voor uw review en de prachtige complimenten. Als er in de toekomst nog wat is, dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet en een fijne donderdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Vanaf het eerste contact is het traject erg prettig verlopen. Zowel telefonisch als met de verkoper bij mij thuis. Medewerkers die de tijd voor je nemen en je goed en kundig te woord staan. De klantenservice/binnendienst zijn vriendelijke mensen en vanaf het moment dat ik akkoord op de offerte gaf liep alles soepel en vlot. Ondanks dat ik een iets langere levertijd (3 maanden later) wilde, was dit geen probleem. Er is tussentijds geen contact meer geweest en volgens afspraak stond de monteur op de afgesproken dag/tijd voor deur. De monteur belde zoals afgesproken keurig voor aankomst. Er kwam een zeer aardige monteur, hij had een nette werkhouding en liet de werkplek weer achter zoals het was. Niet te beroerd om de stofzuiger erbij te pakken om de lading isolatie korrels uit de kruipruimte op te ruimen. Hij heeft duidelijk uitleg gegeven over het gebruik. Dus twijfel je nog, niet doen en kies voor Z8 water.
Beste M.J, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf prettig is verlopen en dat u tevreden bent over onze medewerkers en service. Het compliment aan de desbetreffende monteur heb ik doorgegeven! We streven er altijd naar om onze klanten goed en kundig te woord te staan en hen de tijd te geven die ze nodig hebben om tot een weloverwogen beslissing te komen. Nogmaals bedankt voor uw review. Als er in de toekomst nog wat is, dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl