Goede service, snel geleverd en nette installatie!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop; de service, voorwaarden en prijs. Het telefoontje na installatie, om te bespreken of alles goed is verlopen en alles naar wens is, kon ik erg waarderen.

Wij zijn erg tevreden!

We merkten gelijk het verschil. Wij waren van te voren goed voorgelicht door de adviseur die bij ons thuis was gekomen. Dag van de montage verliep alles ook goed. Monteur heeft ons verder goed voorgelicht. Kortom we zijn super tevreden. Bedankt Z8-Water voor jullie klantvriendelijkheid en goede service. Familie Bal

Service, prijs en werking waterontharder: uitstekend!

Eerlijke en degelijke voorlichting, snel geplaatst, uitstekende ervaringen met "zacht water".

Vriendelijk en Deskundig

Erg goed, denken goed mee met de klant en de ontharder werkt perfect

In alles is het heerlijk. Douchen, drinken, geen kalk in apparatuur. Ontzettend tevreden!

heerljjk zacht water

huid voelt minder droog aan na het douchen en kranen blijven kalkvrij

Van informatie tot installatie was een geweldige ervaring.

Deskundige informatie en deskundige plaatsing van onze installatie was uitstekend. Geen gezeur achteraf. Wij zijn zeer tevreden over onze keus voor Z8 Water en raden het iedereen aan

Uitstekend en zoals verwacht

Wij hebben nu enkele weken de Combi 7 in gebruik en zijn heel blij hiermee. De installatie is verlopen zoals vooraf is aangegeven. Heel nette en vriendelijke monteur heeft tijdens installatie de stappen uitgelegd en zo uitgevoerd. De Combi 7 zelf is voor ons een prima keuze. Het water in huis is echt anders, lekkerder om te drinken en voelt zachter aan na het douchen voor de haren en huid. En grootste voordeel, geen kalkaanslag meer! Heb nog geen nadelen gevonden (gelukkig;)

Blij met de waterontharder

Wij zijn erg blij met de waterontharder en merken na 2 maanden nu heel goed het verschil. Vooral bij de douche cabine merken we het verschil dit is veel makkelijker schoon te maken. Ook merk je dat het water echt zachter is voor je huid. Enige nadeel was dat ze bij het plaatsen ons niet hadden geïnformeerd dat er een spoed geval was tussengekomen. Monteur deed erg zijn best. Dus dat was ik alweer snel vergeten. Ik zou de waterontharder zeker aanraden wij zijn er nog steeds erg blij mee.

Klantenservice is goed

Ik werd goed geholpen door de klantenservice. Monteur was ook goed. Prijs te hoog

Binnen 2 uur van hard naar zacht!

Via de duidelijke website van Z8-Water een eerste verkenning gedaan. Hierna via de telefoon een goed advies gekregen. Binnen 2 weken is bij ons de waterontharder Combi 7 heel netjes geïnstalleerd in de meterkast. Installatie duurde 2 uur. Vooraf wordt de hardheid van het water getest en na installatie nog een keer. Direct na ingebruikname is het resultaat zichtbaar (van 8 dH naar 0 dH). Vanaf installatie geen witte kalkafzetting meer meer op bijvoorbeeld kranen, wasbakken, waterkoker enz. De smaak van het water is wel een beetje veranderd. Meer te vergelijken met bronwater uit flessen. Al met al zijn we zowel tijdens de verkoop als tijdens de installatie zeer vriendelijk en beleefd te woord gestaan. Een hele fijne ervaring en heel zacht water.

Prima geregeld

Eerst komt er iemand langs om de situatie te beoordelen. Binnen 2 weken was de installatie geregeld door een bekwame monteur die keurig en netjes heeft gewerkt. Al onze kranen en glazen douchewanden zijn inmiddels zonder kalkaanslag...dat is het visuele voordeel. Ander voordeel is natuurlijk dat al je apparaten waar water doorheen stroomt langer meegaan. Kost een beetje...maar dan heb je ook wat. :-)

Heerlijk zacht water!

Z8-water als bedrijf is mij zeer goed bevallen. Deskundig advies, vriendelijk personeel zowel aan huis, aan de telefoon en thuis bij installatie. Ik merk dat het water zachter is aan mijn haar en huid en ook geen kalkaanslag meer op mijn zwarte kranen.

Blij dat ik het heb laten plaatsen. Het water is zoveel beter

Absoluut geen last meer van zichtbare kalkaanslag. Het water smaakt goed. Het enige minpuntje is dat de verkoper zei dat de hardheid op 2.1 zou worden ingesteld maar de installateur zei dat dat helemaal niet kon. Dus is het op 0 ingesteld

Vlot deskundig

Ik stel het zeer op prijs dat er een deskundige persoonlijk de situatie betreffende installatie op kwam nemen en de offerte besprak

Van A tot Z geregeld duidelijk en eerlijk.

Wij hebben gekozen voor een waterontharder de Combi 7 van Z8 water. Men van Z8 water kwam eerst langs mijn huis om het een en ander uit te leggen waterhardheid te meten en de situatie te bekijken voor het plaatsen van de waterontharder. Dag van plaatsing is perfect gelopen en gezien de situatie bij mij thuis was het iets meer werk als normaal maar ook dit heeft de monteur van Z8 water echt boven verwachting opgelost en geplaatst. We zien nu na een paar weken na plaatsing helemaal geen kalk meer in onze waterkoker en onze nieuwe badkamer blijf heerlijk schoon en kalk vrij. Toch echt een aanrader zo waterontharder. Bedankt Z8 voor de goede service en advies. Mvg Bjorn Breetveld.

Werkt super

Door zo’n systeem te plaatsen gaan de afpersten langer mee En schoonmaken in huis is een stuk eenvoudiger geworden Geen strepen en kalk aanslag

Gewoon doen

Tot heden ben ik wel tevreden met z8. Raad het zeker wel aan, heeft een zachte smaak. Lijkt wel spa blauw.

Nog te vroeg

Lekkage bij montage. Zelf opgelost. Wel schonere douchekraan en waterkoker. Maar water op raam gespoten. Veer residu op raam. Ik wel zachtere handen. Mij vrouw merkt er niet veel van. Metingen bij installatie, een lachertje. Niet eens echte waarden gemeten. Alleen kleurverschil.

Goede voorlichting, snelle en professionele plaatsing en natuurlijk heerlijk zacht water!

Goede voorlichting, snelle en professionele plaatsing en natuurlijk heerlijk zacht water.

Fijn systeem, snel geinstalleerd

Ik had een email verstuurd naar Z8water, een paar dagen later was de installatie al. Installatie ging soepel, en het resultaat is direct merkbaar. Ik had pech na de eerste regenereren dat er een lucht in het systeem was gekomen. Gelukkig was de monteur snel beschikbaar om het probleem op te lossen. Alles draait nu prima.

prima gelopen

Duidelijke uitleg terplekke, snelle reactie voor montage. Apparaat werk prima volgens mij, kortom geen klagen. Water is iig lekker zacht :-)

Het bedrijf doet zijn naam eer aan

Het water smaakt beter en geen kalkaanslag meer.

Hadden dit veel eerder moeten doen

Wij hebben de ontharder van Z8-Water nu een half jaar in gebruik en zijn zeer tevreden. Zo fijn in de badkamer waar nu de klak aanslag op o.a. de douchedeur tot de verleden tijd behoord. Z8-Water heeft ons goed geadviseerd zowel bij de aankoop als tijdens de installatie. Super vriendelijke mensen en denken ook met je mee om de installatie op een zo goed mogelijke plek te installeren. We zijn super blij met het resultaat en hadden dit al veel eerder moeten doen.

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl