Het bezoek aan huis kenmerkte zich in de manier van benaderen. Geen onzin, geen verkooppraatje en recht door zee. Alles was volledig duidelijk en een zeer prettig gesprek. De installatie werd snel en vakkundig uitgevoerd. Ook toen het even tegen zat qua lekkage, werd zonder probleem opgelost.
Beste Ellis, Wat fijn dat u het huisbezoek van mijn collega Ron Molle als prettig heeft ervaren, dit zal ik aan hem doorgeven. En inderdaad, in het geval dat er toch iets aan de hand is dan zullen wij dit altijd zo snel mogelijk oplossen. Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Wij zijn blij met de keus voor een waterontharder en merken echt verschil met het zachte water wat we nu hebben. Ook zijn we blij dat we in zee zijn gegaan met Z8 water. Wij kregen een ervaren adviseur en zijn afgegaan op zijn jarenlange ervaring. Vervolgens is de installatie kundig en snel uitgevoerd door de installateurs. Kortom, zie je door de bomen het bos niet meer? Ik raad Z8 water dan zeer zeker aan!
Beste Jerry, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat zie ik dan ook terug in het cijfer. De complimenten over het huisbezoek ga ik doorgeven aan mijn collega Ron Molle. Hartelijk dank voor het fijne contact en veel plezier gewenst met uw waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Wat een goede klantenservice heeft Z8-Water. En dat ook nog eens om de hoek in berkel en rodenrijs
Dag Rob, Wat leuk om zo'n mooi compliment te mogen krijgen. Dat vinden wij op de afdeling klantenservice altijd leuk om te horen! Én dat inderdaad om de hoek. Een thuiswedstrijd, zowel voor u als voor ons. Nog jarenlang kalkvrij plezier toegewenst Rob. Geniet van uw waterontharder. Een fijne donderdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Voelt prettig op de huid, smaakt een beetje vreemd maar niet vies en scheelt een hoop kalkaanslag vooral in de badkamer.
Goedemiddag Erwin, Wat leuk om dit allemaal terug te mogen lezen in zo'n fantastische beoordeling. Het is inderdaad eventjes wennen in het begin aan de smaak, maar eenmaal gewend en u wilt nooit meer zonder. Hartelijk dank voor het mooie cijfer, de aanbeveling en het nemen van de tijd om een beoordeling over ons te schrijven. Mocht er ooit wat zijn waarmee we u kunnen helpen, dan weet u ons te vinden. We staan voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Installatie is netjes en vakkundig en snel uitgevoerd. Resultaat top Geen andere woorden voor
Dag Matthijs, We zullen het compliment van de installatie doorgeven aan de monteur, dat was bij jullie thuis Mehmet. Wat leuk om dit terug te mogen lezen in zo'n prachtige beoordeling. We wensen u nog jarenlang kalkvrij plezier toe van onze Z8-Waterontharder. Dank voor het kiezen in de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons. Mocht er ooit wat zijn waarmee we u kunnen helpen, dan weet u ons te vinden. We staan voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ontharder is netjes geplaatst. Slangen keurig weggewerkt, goede uitleg gekregen! Het ontharde water bevalt ons prima, geen kalkaanslag meer en heerlijk zacht water.
Ha Dirk, En dit is dus waar we het voor doen. Wat een prachtige beoordeling, vol lof. Hier worden we blij van. Ik zal de monteur, welke uw installatie heeft uitgevoerd, het compliment doorgeven. Dat zal hij zeker weten leuk vinden! We wensen u nog jarenlang kalkvrij plezier toe van onze Z8-Waterontharder. Dank voor het kiezen in de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons. Mocht er ooit wat zijn waarmee we u kunnen helpen, dan weet u ons te vinden. We staan voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Top Service!
Beste Ayoub, Kort, maar krachtig. Een mooier compliment dan dit kunnen we ons niet wensen. Dit is immers waar we het voor doen; blije klanten en dé beste service! Bedankt! Mocht er ooit wat zijn waarmee we u kunnen helpen, dan weet u ons te vinden. We staan voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Proces verliep snel, duidelijke offerte. Daarna uitstekende plaatsing door vakman. Werkt zeer schoon, goede uitleg. En daarna genieten van heerlijk zacht water!
Ha Theo, Dag in, dag uit doen we allemaal ons best het hele proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Niet alleen de offerte, maar ook installatie én natuurlijk daarna betrokkenheid en opvolging bieden. Het is iedere keer weer een groots compliment om dit terug te mogen lezen in een beoordeling. Hartelijk dank voor de mooie, lovende woorden. Veel kalkvrij plezier toegewenst van de ontkalker. Mocht er ooit iets zijn waarin we kunnen ondersteunen, dan staan we voor u klaar. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Keurig geïnstalleerd en uitleg gehad over de werking. Alles naar tevredenheid.
Dag Anoniem, Fijn dat alles naar tevredenheid is geïnstalleerd en dat u tevreden bent over het product. Bedankt voor deze prachtige complimenten! Mocht er ooit iets zijn waarin we kunnen ondersteunen, dan staan we voor u klaar. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Sinds we de waterontharder hebben, is de huid van mijn man, dochter en mij en ons haar zachter. Bovendien is het heerlijk water om te drinken. De kranen blijven mooi glimmen, dus eigenlijk heel blij en tevreden.
Dag Helma, Zacht water is niet alleen onze naam, maar ook hetgeen waar we voor staan. En dat merk je! Dat blijkt maar weer... Wat super om te mogen lezen dat jullie huid en haar merkbaar zachter aanvoelt. Onze dank is groot voor het nemen van de tijd om zo'n mooie beoordeling te schrijven, ons te waarderen met zo'n hoog cijfer en ons aan te bevelen. Mocht er ooit nog iets zijn, dan horen we het graag. We staan graag voor u klaar, altijd. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Eerst bezoek aan huis met uitleg en offerte was heel fijn. Ook het plaatsen van de waterontharder ging vlot. We zijn heel blij met de waterontharder.
Beste Dominique, Het huisbezoek is iets wat wij zelf ook prefereren. Zo hebben we meteen een goed beeld van de situatie bij u thuis en kunnen we u voorzien van een advies op maat. Fijn dat we u snel hebben kunnen helpen bij de installatie van een waterontharder. Wij wensen u veel plezier met het kalkvrije water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Wij hebben een waterontharder laten plaatsen door z8water waterontharder. Ben er blij mee. Service is goed. Contact is goed. Duidelijk, Mee denkend en eerlijk. Daar hou ik van.
Beste Kim Begthel, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het fijne contact en de service. Dit was uiteraard wederzijds! Wij wensen u ontzettend veel kalkvrij plezier. Met vriendelijke groet, Klantenservice van Z8-Water (www.z8-water.nl)
bij de eerste douche merkte ik meteen al het verschil!!!veel minder uitdroging van mijn huid.
Beste Ellen Warnars-Heijboer, Wat fijn om te horen dat u geniet van het zachte water. Het werkt inderdaad direct vanaf het moment van installatie. Wij wensen u onwijs veel plezier met het kalkvrije water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Na telefonisch contact te hebben gehad koos ik voor Z8 het gaf mij een vertrouwd gevoel , dat heb ik ook zo ervaren de verkoper gaf mij een goed advies en uitleg waardoor ik besloot om met Z8 verder te gaan . Nu de machine geplaatst is door een fijne installateur van Z8 erg vriendelijk en netjes merk ik een ontzettend verschil van water zonder kalk. Ontzettend bedankt Z8 voor de fijne samenwerking en professionele uitleg en montage .
Beste Johan Mulder, Wij willen u hartelijk danken voor het fijne contact. Goed om te horen dat u dit ook als prettig heeft ervaren. De complimenten zal ik doorgeven aan mijn collega's. Onwijs bedankt voor het prachtige cijfer en nog veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Vanaf het moment van het eerste contact met het bedrijf een goed gevoel. Intake verliep prettig. Datzelfde geldt wat betreft de plaatsing. De monteur ging een uitdaging hierbij (er stond door de hevige regenval in de dagen voorafgaand aan de plaatsing water in de kruipruimte) niet uit de weg. Alles naar tevredenheid verlopen.
Beste Jan Aardoom, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en hartelijk dank voor het mooie cijfer. De complimenten voor de monteur ga ik uiteraard aan hem doorgeven. Wij wensen u veel plezier met het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goed bedrijf. Aardige mensen en geven goede voorlichting. De waterontharder werkt naar tevredenheid.
Beste D. Hoogstraten, Fijn om te horen dat u zo'n goed gevoel heeft over gehouden aan het contact met mijn collega's. Dit was uiteraard wederzijds. Wij wensen u nog veel kalkvrij plezier! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Nergens meer last van kalkaanslag per direct! Was even wennen aan je zachte huid en handen. Maar we zijn er heel erg blij mee. Dit hadden we veel eerder moeten doen!
Beste Sandra Meertens, Het fijne van de installatie van een waterontharder is inderdaad dat het verschil direct merkbaar is. Fijn dat u dat ook meteen heeft ervaren. Heel veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goede werklieden. Er was een verkeerde type geplaatst maar dat is ook zeer snel verholpen. Fouten maken kan altijd en daarna bepaald hoe je hiermee omgaat de ervaring. die was top!
Beste Leonard van der Berg, Fijn dat we het probleem snel hebben kunnen verhelpen. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan, maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat het ook goed wordt opgelost. Goed om te horen dat u zo tevreden bent en hartelijk dank voor het mooie cijfer. Wij wensen u veel kalkvrij plezier toe! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Keurig en netjes
Beste Dennis de Langen, Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft met ons bedrijf. Wij streven er altijd naar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Veel plezier gewenst met het zachte water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het water is heerlijk zacht, geen kalkaanslag meer in de pannen en het voelt zacht na douche… fantastisch!
Beste Petra van Heijningen, Fijn om te horen dat u zo geniet van het zachte water. Daar doen we het uiteraard voor. Nog heel veel plezier gewenst met het kalkvrije water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het kalkvrije water was al snel merkbaar. Niet alleen bij het drinken, maar ook onder de douche en vooral in de schoonmaak. Dit hadden we al veel eerder moeten doen!
Beste Shirida Imami, Wat fijn dat u zoveel profijt heeft van het kalkvrije water. Daar doen we het uiteraard voor. Nog heel veel plezier gewenst met het zachte water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Problemen worden serieus genomen en goed opgepakt
Beste Renee Heetland, Dit is helaas een van de zeldzame gevallen waar er na de installatie toch wat problemen waren. We zijn hier uiteraard wel meteen mee aan de slag gegaan en het wordt dan hopelijk ook naar tevredenheid opgelost. Wij wensen u heel veel kalkvrij plezier! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Deskundig advies gekregen van Ron Molle. En binnen 3 weken vakkundig geplaatst, prima service en netjes afgewerkt. Z8-water ontharder Premium 4 doet wat wordt beloofd. Aanrader.
Beste Willem van Doorn, Wij doen altijd wat we beloven. Dus als wij zeggen dat we altijd binnen drie weken plaatsen, dan gebeurt dat ook. Ik zal de complimenten aan Ron doorgeven. Heel veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Geen kalkaanslag meer goed te zien in de douche
Beste Peter Louwersheimer, Fijn dat de waterontharder precies doet wat wij beloven, namelijk kalkvrij water. Wij wensen u nog jarenlang plezier met het zachte water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goed geïnstalleerd! Afspreken ging soepel, aardige mensen
Beste Marleen Tenniglo, Omdat we alleen lokaal werken zijn wij ook flexibel in het maken van afspraken. Fijn dat u dit als prettig heeft ervaren. Heel veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl