Vanwege een collectieve actie interesse gekregen. Telefonisch een goed advies gekregen, gebaseerd op de behoefte en samenstelling thuis. Snel geleverd en keurig geïnstalleerd. Werkplek ook opgeruimd en netjes achtergelaten. Al een halfjaar genieten wij van zacht en kalkvrij water, waarbij kalkaanslag in de badkamer verleden tijd is.
Beste Alexander, Wat een fantastische beoordeling, een 10! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het advies, de snelle installatie en natuurlijk het kalkvrije water. We zijn blij dat je nu geniet van de voordelen van zacht water en dat de badkamer geen kalkaanslag meer vertoont. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Installatie snel en vakkundig. Handig geplaatst in onze ondiepe meterkast met goede uitleg. Binnen een paar dagen merkbaar aan de vermindering van kalkaanslag in de douche en op kranen. En voor vragen altijd bereikbaar.
Mijn excuses voor de misinterpretatie! Ik begrijp het nu goed en zal vanaf nu de variatie in de openingszin toepassen. Hier is de aangepaste versie van je beoordeling: Beste Erika, Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle installatie en de vakkundige plaatsing in de ondiepe meterkast. Het is altijd fijn om te weten dat je al snel het verschil merkt in de vermindering van kalkaanslag, dat maakt het gebruik van de waterontharder extra waardevol. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Snelle levering en nette plaatsing
Beste Wilma, Fijn om te horen dat de levering snel was en de plaatsing netjes is verlopen! We zijn blij dat alles naar wens is en je tevreden bent met het resultaat. Als je ooit vragen hebt, kun je altijd onze gebruikershandleiding raadplegen, ons kenniscentrum bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je verder te helpen. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Heerlijk zacht water geen kalk meer grandioos en super snel verzorgd en vakkundig geplaatst
Beste Leen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het zachte water en het feit dat je geen kalk meer hebt! Het is geweldig dat de plaatsing snel en vakkundig is verlopen, en we zijn blij dat alles naar wens is. Heb je nog vragen? Onze gebruikershandleiding biedt veel nuttige informatie, of je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Werkt uitstekend , minder zeep gebruik , geen kalk in badkamer dus tevreden !
Beste Berto, Fijn om te horen dat de waterontharder precies doet wat je ervan verwachtte! Minder zeepgebruik en geen kalk meer in de badkamer zijn inderdaad mooie voordelen. Het is geweldig dat je tevreden bent met de werking. Als je nog vragen hebt, kun je altijd onze gebruikershandleiding raadplegen, het kenniscentrum bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice voor verdere assistentie. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Erg tevreden met het apparaat, het zachte water en de installatie.
Beste Jack, Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent met de waterontharder, het zachte water en de installatie. We streven altijd naar de beste kwaliteit en service, dus het is fijn om te weten dat je blij bent met je keuze. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd onze gebruikershandleiding raadplegen, ons kenniscentrum bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Heel blij met onze waterontharder: omdat we in een huis uit 1904 wonen was er meer overleg nodig. Dit ging erg goed, 1x de montage verzet door de verbouwing, dit was geen enkel probleem. Ook voor nazorg zijn ze goed bereikbaar, enkele technisch vragen over de verloop/aansluiting van het zoutvat.
Beste Martijn, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de waterontharder en onze service! Het is goed om te weten dat het overleg over de specifieke situatie in je huis uit 1904 zo goed is verlopen, en dat we flexibel konden inspelen op de verbouwing. We zijn blij dat je ook na de installatie goed geholpen werd met technische vragen. Heb je verdere vragen of behoefte aan assistentie? Onze gebruikershandleiding en kenniscentrum staan altijd voor je klaar, en natuurlijk kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Nette man kwam de ontharders thuis laten zien en om advies te geven welke ontharder het beste was voor ons huishouden. Daarna afspraak gemaakt wanneer de ontharder geplaatst zou worden netjes geplaatst door een uiterst vriendelijke monteur. Gewoon een goed bedrijf. Dat zijn afspraken nakomt. Ook geven ze een seintje wanneer je moet controleren wanner het zout bijgevuld zou moeten worden.
Beste Ewald, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de installatie als de service! Het doet ons goed dat het advies goed was afgestemd op jullie huishouden en dat de monteur vakkundig en vriendelijk heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat we afspraken nakomen en onze klanten op de hoogte houden, bijvoorbeeld over het bijvullen van zout. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd onze gebruikershandleiding raadplegen, ons kenniscentrum bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring en voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Op 26 september 2024 hebben wij de Kinetico Premier Compact gekocht bij Z8-Water B.V. Omdat wij in een appartement situatie wonen was de plaatsing gecompliceerd. Daarbij komt ook nog eens dat we speciale wensen hadden aangaande de plaatsing van de waterontharder. Met deze eisen is Ron Molle bij ons op bezoek geweest. Na enig denkwerk en technische overwegingen heeft hij de handschoen opgepakt en ons een waterontharder geleverd die precies en exact voldeed aan de door ons gestelde eisen. Opvallend was de vriendelijkheid van dit bedrijf. In alle correspondentie werden we binnen 24 uur beantwoord. En als ik nieuwe zoutblokken voor de regeneratie kom kopen, staat altijd de koffie klaar maar meer nog de beleving dat je als klant centraal staat. Dit bedrijf denkt vanuit de klant en dat is ook de reden dat ik als tevreden klant Z8-Water van harte bij u aanbeveel. Om het bovenstaande te controleren zou u eens op de koffie moeten gaan. Gegarandeerd dat u met een plezierig gevoel weer weggaat en uw waterontharder zo snel mogelijk geplaatst wenst te hebben.
Beste Ad, Wat een ontzettend mooie en gedetailleerde beoordeling, bedankt voor het delen! We zijn heel blij te horen dat je tevreden bent met de waterontharder en de service van Z8-Water. Het is geweldig om te weten dat onze collega Ron Molle zo goed heeft meegedacht over de plaatsing en alles naar wens heeft geregeld. We zullen dit zeker aan hem doorgeven – altijd fijn om te horen dat onze collega's gewaardeerd worden! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ook de klantvriendelijkheid van ons bedrijf hebt ervaren. Het doet ons goed om te weten dat we je altijd snel hebben kunnen helpen en dat de beleving zo positief is. We zullen er alles aan blijven doen om je als klant centraal te stellen. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd onze gebruikershandleiding raadplegen, ons kenniscentrum bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice. Dank je wel voor het aanbevelen van Z8-Water, we waarderen het enorm! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Monteur zoekt in overleg de meest geschikte plaats voor installatie.
Beste Pierre, Dank je wel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel het apparaat als de service. We vinden het belangrijk dat de installatie goed aansluit bij de situatie van onze klanten, en het is fijn dat onze monteur samen met jou de meest geschikte plek voor de installatie heeft gekozen. We zullen dit compliment zeker doorgeven aan de monteur, dat maakt het nog leuker voor hem om te horen dat hij gewaardeerd wordt! Mocht je verdere vragen hebben, dan kun je altijd onze gebruikershandleiding raadplegen, ons kenniscentrum bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice. Dank je wel voor het aanbevelen van Z8-Water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Je maakt het maar zeer zelden mee, maar Z8-Water bewijst dat het nog steeds bestaat. De service na het plaatsen en afrekenen is nog net zo intens als tijdens de aankoop. Mijn probleem (uiteraard) tijdens de kerstdagen en de meeste bedrijven dicht zijn tijdens deze periode. Was direct op 2 januari opgelost, hoeveel services wil je hebben!? Gelukkig was het simpel via telefonisch support op te lossen, maar direct met de garantie als dit het probleem kon worden, ze zo snel mogelijk bij u langs zouden komen! Dit bedrijf verdient een klantgerichtheid award 2025. Wij zijn enorm blij omdat wij uit ervaring het enorme verschil hebben ervaren tussen hard en zacht water. En dan heb ik het niet over een verwarmingselement, van je koffiemachine, vaatwasser of wasmachine, maar de aanslag op je apparatuur, tegels, douchewand en kranen/regendouche. Je huid en haar wordt werkelijk zachter en je kunt veel minder zeep gebruiken. Ik kan alleen maar dit bedrijf aanbevelen, zie en ervaar het verschil! Het leven kan zoveel meer en aangenamer voor je zijn.
Beste Peter, Wat een fantastische en gedetailleerde beoordeling, hartelijk dank! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de aankoop als de aftersales van Z8-Water. We doen er alles aan om onze klanten op alle momenten van de ervaring dezelfde service en zorg te bieden, en het doet ons goed om te weten dat je dat hebt ervaren, zelfs tijdens de feestdagen! En dat we daar een award/prijs voor verdienen siert ons nog meer. Waanzinnig bedankt! Wie weet kun je ons ooit eens ergens nomineren ;-) We zullen je compliment zeker doorgeven aan ons team, met name aan de collega die je geholpen heeft met de snelle oplossing. We streven altijd naar de hoogste klantgerichtheid, en jouw beoordeling geeft ons een enorme motivatie om dat te blijven doen. Ook geweldig om te horen dat je het verschil merkt in zowel je apparatuur als je huid en haar. Het is altijd fijn om te weten dat de voordelen van zacht water zo duidelijk voelbaar zijn in het dagelijks leven. Als je ooit nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, kun je altijd terecht bij onze gebruikershandleiding, ons kenniscentrum of onze klantenservice. Dank je wel voor het aanbevelen van Z8-Water, we waarderen het enorm! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goede service bij installatie, erg vriendelijk personeel. Door het zachte water hebben we minder schoonmaakwerk, een minder droge huid en minder zeep nodig. Het zout was alleen iets sneller op dan verwacht, maar bijvullen is zo gebeurd. Absoluut het geld waard.
Beste Esther, Hartelijk dank voor je beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met zowel de installatie als de service van ons vriendelijke personeel. We zijn blij dat het zachte water zijn voordelen al heeft bewezen, zoals minder schoonmaakwerk, een zachtere huid en minder zeepgebruik! Wat betreft het zout, fijn dat het bijvullen snel geregeld is. We begrijpen dat het soms een beetje sneller op kan raken dan verwacht, dat heeft bijvoorbeeld te maken met waterverbruik. Is dit veel hoger dan gebruikelijk? Raadpleeg dan ons kenniscentrum of neem contact op met de klantenservice. Dank je wel voor het aanbevelen van Z8-Water, we waarderen het enorm! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De tijd tussen het eerste contact en de daadwerkelijke plaatsing was erg kort, wat heel fijn was. Het is allemaal netjes geïnstalleerd. Bij vragen kreeg ik vrijwel direct antwoord. Wij zijn erg blij met het zachte water en onze (bonus) zoon zegt zelfs dat hij nog nooit zulk lekker water heeft gedronken. En nooit meer ruzie over wie de douchecabine moet droogmaken. Wat wil je nog meer?!
Beste Laura, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle installatie en het geleverde contact! We zijn blij dat je ook al het zachte water kunt ervaren en dat het zelfs een positieve invloed heeft op het gezinsleven, zoals het oplossen van de ruzies over de douchecabine – dat is zeker een mooie bijkomstigheid! ;-) Dank je wel voor het delen van je ervaring en het aanbevelen van Z8-Water. We zullen ervoor zorgen dat je enthousiasme over het lekkere water bij ons hele team bekend is. Als je ooit vragen hebt, staan we voor je klaar. Bij vragen over de waterverzachter of andere zaken kun je altijd ons kenniscentrum raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Alleen jammer mijn ontharder, was geschikt voor koppeling met de app, in September 2024 gekocht, niks meer gehoord. Had het fijn gevonden dat je op de hoogte wordt gehouden, waneer de app gaat werken of status van de app.
Goedemiddag Rens, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de werking van de ontharder! We begrijpen dat het fijn zou zijn om meer duidelijkheid te krijgen over de status van de app. We zullen je feedback hierover zeker doorgeven, zodat we je beter kunnen informeren wanneer de app beschikbaar is en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken. Hier wordt druk aan gewerkt. We houden je echt op de hoogte hiervan! Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je aanbeveling! Als je nog andere vragen hebt, staan we voor je klaar. Je kunt altijd onze klantenservice benaderen voor updates of andere informatie. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Niet gedacht dat het zoveel zou schelen. We zijn er enorm tevreden mee en hebben de installatie bij vrienden en kennissen aanbevolen.
Hallo Ries, Wat een fijne beoordeling! Het is geweldig om te horen dat de waterontharder volledig aan je verwachtingen voldoet en dat je al aan anderen hebt aanbevolen. Bedankt voor het vertrouwen en het delen van je positieve ervaring! Als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Gratis huisbezoek om mee te denken over goede plaats. In mijn geval in de meterkast of onder de trap in de hal. Technische vragen werden beantwoord. Prima tevreden.
Goedemiddag Johan, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel het apparaat als de service! We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Ook fijn dat de technische vragen goed beantwoord zijn en je geholpen werd bij het vinden van de ideale plaats voor de installatie. Mocht je nog meer vragen hebben, dan kun je altijd bij ons terecht! We staan voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Apparaat doet wat he moet doen: water ontharden. Goede en snelle service, na bestellen en voorbezoek snel en vakkundig geplaatst, Compact apparaat in mk
Hallo Alex, Wat geweldig om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen! We zijn blij dat het apparaat precies doet wat het moet doen en dat de installatie vakkundig is uitgevoerd. Het klinkt alsof alles op zijn plaats is! Als je ooit vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zoals tijdens het mondelinge gesprek met de verkoop die garandeerde een goed product te leveren besloten om bij hun de Z8 waterontharder te bestellen. We waren wel wat sceptisch of we het zouden merken na de plaatsing. Maar wauw, wát een verschil. Zelfs een glas water smaakt veel beter. Douchen is nu echt een belevenis, je huid en haar voelt veel zachter. Ook aan de was merken we duidelijk een verschil, is een stuk zachter. Het boenen op de ramen in de douche om de kalkstrepen te verwijderen is eindelijk verleden tijd. Dit apparaat hadden we veel eerder moeten aanschaffen en is echt een uitstekend apparaat. (maar de Z8-water leverancier is ook een aanbeveling waard en compliment voor de montage. Een dag later werd er aangebeld door service-medewerker van Z8, met de vraag of alles naar wens was gegaan. Dát noem ik service zoals het hoort. ! AANRADER !!!
Hallo Ed, Wat een geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat de Z8-waterontharder zo'n groot verschil maakt in jouw dagelijks leven. Het is altijd fantastisch om terug te horen dat het water zelfs beter smaakt, en dat de douche-ervaring zo veel aangenamer is geworden. En dat je geen kalkstrepen meer hoeft te boenen op je ramen is natuurlijk ook een enorme opluchting! Ook willen we je hartelijk bedanken voor je complimenten over onze service en montage. Het doet ons deugd te horen dat onze monteurs en het hele proces aan je verwachtingen hebben voldaan. We nemen je feedback zeker mee en zullen het doorgeven aan de betrokken collega's. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten zich zo goed geholpen voelen. Dat is precies waar we voor gaan: klantgericht en betrouwbaar zijn, zelfs na de installatie! We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt, en we zijn blij dat je het product zo snel hebt ervaren als een echte verbetering. Mocht je vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan kunnen we altijd rekenen op jouw contact. Ook kun je uiteraard onze handleiding raadplegen of ons kenniscentrum bezoeken voor handige tips en informatie. Dank je wel voor het vertrouwen en voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Erg blij met de waterontharder van z8water. Je merkt het aan alles dat het water kalkvrij is. Het enige min puntje vind ik dat er geen handleiding bij wordt geleverd hoe en tot waar het zout moet worden aangevuld. Een duidelijke uitleg, ook over de bediening van de klok, zou welkom zijn.
Hallo Rob, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat van de waterontharder! Het is geweldig dat je merkt dat het water kalkvrij is en dat dit voor verbetering zorgt in je dagelijks leven. Bedankt voor je waardevolle feedback over de handleiding en de bediening van de klok. We begrijpen dat het handig zou zijn om hier duidelijkere informatie over te ontvangen. We gaan deze punten zeker doorgeven aan ons team, zodat we onze klanten in de toekomst nog beter kunnen informeren. In de tussentijd kun je altijd onze klantenservice of het kenniscentrum raadplegen voor aanvullende informatie of hulp bij het gebruik van de waterontharder. We hopen dat je verder blijft genieten van het zachte water, en mochten er nog vragen zijn, staan we uiteraard voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Prima kwaliteit en service. Personeel is en blijft vriendelijk en behulpzaam.
Hallo Anton, Wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en service van onze waterontharder! We zijn blij dat het apparaat doet wat het moet en dat je ook tevreden bent over de vriendelijkheid en hulp van ons personeel. Bedankt voor de positieve feedback! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het water vinden wij minder lekker smaken. Je haar wordt wel zachter. Je muren in de douche worden niet meer wit van de kalk. Maar het vervelende vinden we de hoge kosten van het zout. Omgerekend ongeveer 100€ per jaar.
Super tevreden! Mijn huid is erg gevoelig voor chloorwater en erg droog en vervelt het hele jaar door. Mijn huisarts raadde mij zeewater aan en niet zwemmen in een gewoon zwembad en ook niet heet douchen. Sinds een half jaar heb ik Z8-water en verbazingwekkend hoe mijn huid is verbeterd, echt fantastisch!!! Mijn huid is veel gladder geworden. Daarnaast geen ketelsteen meer in apparaten en sanitair en de glazen douchewanden drogen vlekkeloos op. Het wasgoed droogt soepel op. Conclusie: fantastisch! Ik wou dat ik het eerder had aangeschaft.
Goedemiddag Wilma, Wat geweldig om te horen dat je zoveel positieve veranderingen hebt ervaren sinds je de waterontharder van Z8-Water hebt geïnstalleerd! Wat fijn dat het nu zoveel beter gaat met je huid en nu veel gladder is geworden en je geen last meer hebt van chloorwater. Het is altijd fijn om te lezen dat onze producten echt een verschil maken in het dagelijks leven van onze klanten. Ook mooi dat je geen kalk meer hebt op je sanitair en apparaten, en dat je het verschil ziet in het wasgoed! Dankjewel voor het delen van je ervaring. We geven je complimenten graag door aan ons team, vooral de medewerkers die ervoor hebben gezorgd dat alles naar wens verliep. We wensen je veel plezier met je waterontharder en mochten er nog vragen zijn, je kunt altijd terugvallen op onze handleiding, kenniscentrum of klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
na plaatsen van waterontharder geen druk meer op mijn koud water telefonisch contact gehad volgen hen moet het aan de leidingen liggen maar voor de plaatsing had ik dit probleem echter niet verder hebben we nagenoeg geen kalk vormingen meer in apparatuur en het water is wel lekker zacht maar als ik het van te voren had geweten had ik hem niet laten plaatsen
Nog geen ervaring, want wij wonen er nog niet
Hallo Aniel, We begrijpen dat je nog niet veel ervaring hebt met de waterontharder aangezien je er nog niet woont. We hopen dat, zodra je er eenmaal bent, je het verschil zult merken en volop kunt genieten van het zachte water! Als je eenmaal bent verhuisd en vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Je kunt altijd terecht in ons kenniscentrum of contact opnemen met onze klantenservice voor ondersteuning. Veel succes met je verhuizing en we wensen je een prettige tijd in je nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Sinds we de waterontharder van Z8 water hebben is het water beter van smaak en werkelijk nergens meer kalkaanslag, niet op de kranen, douchewand etc! verder ook minder vaatwasmiddel en was middel gebruikt en toch een schone vaat/was. De tabletten voor het reinigen van de harscomponenten worden geleidelijk gebruikt dus ook daar geen onverwachte extra kosten. Kortom een zeer goede investering, met nauwelijks onderhoud maar wel een topresultaat qua ontkalkt water/ smaak en verbruik van wasmiddelen dus ook goed voor het milieu!
Hallo Peter, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met de waterontharder van Z8-Water! Het klinkt inderdaad als een superinvestering, en het is fantastisch om te horen dat je niet alleen geniet van het kalkvrije water en de verbeterde smaak, maar ook van de voordelen voor het milieu door het lagere verbruik van was- en vaatwasmiddelen. We stellen het ook zeer op prijs dat je de tabletten voor het reinigen van de harscomponenten noemt – het is goed te benoemen dat dit bijdraagt aan het onderhoud. Jouw ervaring is zeker iets wat anderen kan inspireren! Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, weet dat ons kenniscentrum of onze klantenservice altijd bereikbaar is voor je. Dank je wel voor de aanbeveling en het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl