Snel en vakkundig geleverd en geplaatst.

Doet wat het belooft!

Goede communicatie, goed product en goede en snelle levering en plaatsing.

Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk

Zeer goede ervaring met Z8-water, zowel in het offerte traject, de informatievoorziening en de uitgevoerde werkzaamheden .

Snel geïnstalleerd voor een mooie prijs

Geen kalkvlekken meer in de douche

In een woord (top)

Z8 water heeft mijn verwachtingen overtroffen. Prima investering. Ik kan het iedereen aanraden. Vriendelijk geholpen en geen kalkaanslag meer! Snelle levering en plaatsing, apparaat doet wat het moet doen. Wel veel condens in de meterkast,dat heb ik opgelost door een rooster in de deur te maken en twee gaten in de muur te maken naar het toilet(verlaagd plafond) dus je ziet er niets van en alles is nu droog. En wat nog belangrijker is mijn huid en haar zijn er wel erg blij mee

Snelle service, goede uitleg

De montage is niet helemaal gegaan zoals gepland maar op zich tot een redelijke oplossing kunnen komen. Werkt prima en merk zeker het verschil

Waarom hebben we dit niet eerder gedaan!

Wij hebben sinds kort een z8 combi 4. Na het lezen van diverse ervaringen van gebruikers waren wij heel benieuwd hoe dit product ons zou bevallen. We kunnen met jullie delen dat het product op alle vlakken goed bevalt. De bijsmaak van water uit de kraan, koffie, thee en limonade smaken nu beter. Kalk afzetting in apparatuur, maar ook in de douche (kop) en water spatten op kranen en tegels laten geen nare plekken achter. De installatie van beide units kon bij ons in de kruipruimte en houdt daarmee de meterkast overzichtelijk. Naast het directe gebruik van zacht water vinden we het ook een fijne gedachte dat apparatuur door het gebruik van zacht water langer mee zal gaan. We hadden dit veel eerder moeten doen.

uitstekend en klantvriendelijk

De communicatie is bijzonder goed, attente reactie als er even niemand bereikbaar was (ze bellen terug). Prima voorlichting en advies. Heel positief en persoonlijk.

Prima zacht water

Heerlijk zacht water en dat vinden onze apparaten ook.

Snelle levering en plaatsing, apparaat doet wat het moet doen. Wel veel condens in de meterkast , daar moet ik nog wat op vinden. En het meeleveren op papier van een korte gebruiksaanwijzing was fijn geweest.

Positive

It is a few weeks now, it is exactly what we expected. Water tastes great and the shower glass is clean. the service was great and installation went smoothly.

Wat een lekker zacht water.

Sinds een aantal weken hebben we de waterontharder in ons huis. Het water is heerlijk zacht, je ziet direct het verschil op de bekende plekken in huis (gootsteen en badkamer). De smaak van het water is veranderd, hier moesten sommigen in de eerste week wel aan wennen. Maar nu willen we niet anders.

Snel en vakkundig geplaatst

Snel en vakkundig geplaatst. Alleen de smaak van het water valt tegen

uitstekend

alles goed, snel en vakkundig van offerte tot en met plaatsing

Aanbevelingswaardig

Wij moeten zelf nog wat wennen vooral reduceren van shampoo en zeep Kranen en badmeubels blijven lekker kalkvrij Andere smaak valt ons mee We zijn blij met deze aankoop En zeer tevreden over de installatie

Weet nog niet of het bevalt

Weet het nog niet

Helaas! Geen positief effect op m’n huid.

Zie boven: teleurstellend.

Goed uitgelegd

Ben erg blij met mijn waterontharder. Badkamer ziet er goed uit zonder kalkaanslg.

goede montage

fijn bedrijf, goede after service

Goede uitleg, snel geplaatst en gelijk resultaat

Prima uitleg gegeven door de man van Z8-water. Afspraak was zo gemaakt en snel geplaatst. Prima uitgevoerd. Zijn er tot op heden erg tevreden mee.

Zeer positief

We hebben sinds een paar maanden een Waterontharder moest wel even een paar dagen draaien maar zijn nu zeer te vrede met hert resultaat. Geen kalkaanslag meer te zien na het douchen. Het is een aanrader voor iedereen.

Heerlijk geen kalk meer

Zo geregeld en nu minder schoonmaakwerk in keuken en badkamer. Tegels blijven als nieuw.

Volledig ontzorgd en net gewerkt

De medewerkers zijn netjes en vriendelijk. De offerte en uitvoering konden beiden erg snel. Ook de herinneringsmails zijn handig. Fijn bedrijf dus. De waterontharder werkt naar behoren. Moet wel wennen aan de smaak van het water. Mijn huid is er wel erg blij mee, vervelende plekjes zijn weg.

Vriendelijke en enthousiaste mensen die de tijd nemen om alles uit te leggen.

Wat een enthousiaste groep die helemaal achter hun product staan. Ook eenmaal gekocht houden ze contact of je tevreden bent.

Super, geen last meer van kalk

Wij zijn enorm blij met onze waterontharder van Z8-water. Wij werden goed geïnformeerd en al heel snel werd hij geplaatst. Onze wc en wastafel zijn zwart, maar we hebben geen last meer van kalk aanslag. Daarnaast hebben wij een zoon met een gevoelige huid en ook daar heeft hij nu minder last van. Ik zou het iedereen aanraden!

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl