Werkt prima en tijdens douche voelt echt geweldig aan

Zeer tevreden!

Zeer correcte benadering. Vooraf bezoek gehad waarbij de situatie is bekeken en alle vragen zeer correct zijn beantwoord. Ook de installatie verliep heel netjes waarbij de monteur goed mee heeft gedacht over de ideale oplossing in onze situatie.

uitstekend

Snelle offerte, goede uitleg en keurige installatie. Geen omkijken naar.

Gewoon top

Goede service en montage

Fijne ervaring met Z8

Uitleg, installatie en werking van de Z8 waterontharder is allemaal prima verzorgd en werkt zoals beloofd.

Heerlijk zacht water

Weelderige luxe. Hande wassen, douchen, scheren, allemaal zoveel prettiger om te doen. En dan nog de milieuvoordelen; minder zeep n andere schoonmaakmiddelen nodig, geen zout in de vaatwasser, Thee en koffie smaken beter en kalkaanslag in kopjes komt bij ons niet meer voor!!

Erg tevreden

Als eerst een heel fijn advies gesprek gehad bij ons thuis waarin alle vragen keurig werden beantwoordt. Na goedkeuring is de ontkalker binnen 2 weken geplaatst, monteur was vriendelijk, snel, en je kon niet eens zien dat hij langs was geweest. Hij is ongeveer 1,5 maand geleden geplaatst en we zijn erg tevreden. Veel zwarte items (kranen, afdruiprek etc) en echt minimaal last van kalk. Zeepresten zie je wel wat meer maar dat is makkelijk weg te krijgen. Geen kalk meer zichtbaar in keukenapparaten en het water is en smaakt stukken zachter!

Heerlijk zacht water

Snel en vakkundig geïnstalleerd nu heerlijk zacht water

Beste investering ooit voor ons huishouden!

Direct profijt merkbaar en voelbaar na plaatsing. Levert in alle opzichten winst. Van 1 ding hebben we spijt... Dat we dit niet jaren eerder hebben gedaan.

Dik tevreden

Alles is zacht

Een aanrader!

Maken van een afspraak ging soepel en vlot, alsook de planning na acceptatie van de offerte. De installateur was ter zake zeer kundig en adviseerde in mijn geval zelfs een betere plek dan aanvankelijk voorgenomen. De werkplek werd vervolgens netjes opgeruimd achtergelaten, ook zeer prettig. Het apparaat staat nu 10 dagen en doet het tot zover geheel naar verwachting. Kortom: De hele ervaring was erg klantvriendelijk en vlot!

Nooit meer het douchescherm schoonmaken

Na aanschaf van de waterontharder kunnen wij genieten van een schone douche zonder kalk. Het water filter wat we gebruikte om uitbreiding drinken kan van het aanrecht af. En de apparaten zullen het ook wel lekker vinder dat er geen kalk meer in het water zit. Installatie was binnen een week dus dat ging echt snel. Heel blij met het apparaat en ik wil nooit meer zonder. Wel jammer dat bij ons niet is besproken om de ontharder onder de vloer te plaatsen want dat is bij onze buren wel gedaan. Scheelt weer ruimte in de kast. Maar blij met z8 qua waterontharder.

We zijn volledig ontzorgd!

Al gelijk bij de eerste ontmoeting een goed gevoel: duidelijke uitleg van de werking, waar we aan moeten denken qua kosten en plaatsing (bijvoorbeeld ook de plaatsing liever niet in de meterkast indien er een andere plek is om discussies met elektriciteitsbedrijven te voorkomen in de toekomst en ja het mag wel gewoon in de meterkast) Vervolgens snel een afspraak voor de plaatsing en ook daar wordt alles netjes geregeld en geen woord van beklag als dingen tegen zitten en dat was wel bij ons door de nu fijne plaatsing diep in de trapkast zodat deze de minst nuttige ruimte bezet en toch benaderbaar is voor vulling van het zout. Na plaatsing ook nog extra herinnering om het vullen van zout niet te vergeten! Ondertussen genieten we van heerlijk water, altijd schone ruiten van de douche, zacht haar en minder aantal reinigingsbeurten van apparaten zoals vaatwasser, wasmachine, koffie automaat en waterkoker. Dus volledig ontzorgd (of je dit woord nu ok vind of niet ;-) )

Instant spring water from your tabs.

The price for the waterontharder is some of the best spent money on my house. The change in the water taste is instant and the taste is excellent. Not to mention the added benefit of not having to clean kalk from your tiles. The interaction with Z8-Water was excellent from offer to installation so I would highly recommend them to people who are looking to buy such an installation.

Heel fijn om geen kalkaanslag meer te hebben

De smaak van het water is even wennen. Thee en koffie zijn lekkerder geworden. Vooral heel blij dat we geen kalkaanslag meer hebben! Levensduur kunnen we niets over zeggen want hij staat nog geen week. Z8 heeft prima werk geleverd. Communicatie met Z8 zelf verloopt goed.

Goede uitleg

Ze geven wat je verlangt geen gezeur

Super geregeld

Alles soepel verlopen, offerte, op locatie komen kijken en montage volgens afspraak.

zowel advies als installatie naar volle tevredenheid verlopen.Tot nu toe bevalt de waterontharder prima.

Prima apparaat, goede Pre-sales maar daarna wat lastiger te bereiken

Apparaat doet prima zijn werk. Wel vinden wij het regenereren wat veel geluid maken. Dus dat willen we liever niet midden in de nacht plannen. Maar dat schijnt aan te passen te zijn. De gesprekken met Z8 water medewerkers zijn heel prettig. Lekkere nuchtere Rotterdamse mentaliteit. Maar volgens mij hebben ze momenteel wat te kampen met onderbezetting en zijn ze wat minder snel met hun antwoorden. Ik heb gezien eerdere ervaringen wel vertrouwen dat dit weer goed gaat komen.

Het werkt echt!!

Zeer snelle actie van het bedrijf, binnen 1 week contact en ook geplaatst, naar volle tevredenheid!!

Uitstekende ervaring zowel bij montage als bij gebruik

Geen kalkaanslag meer bij het douchen. Wij hebben zwarte industriële douche geen spoortje van kal afzetting. Enige nadeel is dat bij het regeneren ( spoelen van de harskolom met zout) behoorlijk wat lawaai wordt geproduceerd en dat om twee uur in de nacht. Voor de rest geen minpunten

Installatie snel geregeld Goed advies Knop om en geen omkijken naar! Effect merken we op de huid onder de douche en veeeel minder kalkaanslag op de tegels en in de wasbak in de keuken.

Prima installatie

Netjes geïnstalleerd en fijne nazorg.

De aanschaf waard!

In het voortraject werd ik klantvriendelijk en met geduld te woord gestaan (Ik had nogal wat vraagtekens). De installatie was vrij snel ingepland en de installateur ter plekke was vriendelijk en deskundig. Nu enige weken later hebben we de waterontharder in gebruik en ik moet zeggen dat ik er blij mee ben. Geen kalk aan de douchewanden, de waterkoker hoef ik niet meer te ontharden en mijn zwarte aanrecht is ook heel blij met de waterontharder. Als ik een klein minpuntje kan noemen is het dat je bij het douchen het gevoel hebt dat je niet helemaal schoon bent of zo alsof er een laagje op je huid ligt die je er niet af kan krijgen tijdens het douchen. Mijn aanname als leek is dat dat je huidvetten zijn die je door het zachte water intact laat en die blijft dus op de huid liggen en dat voel je dan. Weet echter niet of dat de waarheid is. Voordeel hieraan is wel dat ik veel minder last heb van een droge huid en dus minder lotion etc hoef te gebruiken. Kortom dik tevreden en zou het zo weer aanschaffen :-)

Heel blij met de waterontharder!

Sinds de installatie (die overigens snel en soepel verliep) géén last meer van kalkaanslag, het water smaakt veel lekkerder, en ik heb het idee dat mijn huid ook minder droog is. Wij zijn helemaal blij!

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl