Werkt prima en tijdens douche voelt echt geweldig aan
Beste Sailung, Wat fijn om te horen dat u geniet van het zachte water. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zeer correcte benadering. Vooraf bezoek gehad waarbij de situatie is bekeken en alle vragen zeer correct zijn beantwoord. Ook de installatie verliep heel netjes waarbij de monteur goed mee heeft gedacht over de ideale oplossing in onze situatie.
Beste Frans, Wij proberen altijd al onze klanten te voorzien van een advies op maat. Fijn dat dit in uw geval zo goed is gelukt. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Snelle offerte, goede uitleg en keurige installatie. Geen omkijken naar.
Beste Eric, Dat is inderdaad het grote voordeel van een waterontharder, het gaat allemaal automatisch. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goede service en montage
Beste Henk, De complimenten over de service en montage ga ik doorgeven aan mijn collega's. Veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Uitleg, installatie en werking van de Z8 waterontharder is allemaal prima verzorgd en werkt zoals beloofd.
Beste WJ Kort, Fijn om te horen dat alles zo goed en vlot is verlopen, daar doen we het voor. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Weelderige luxe. Hande wassen, douchen, scheren, allemaal zoveel prettiger om te doen. En dan nog de milieuvoordelen; minder zeep n andere schoonmaakmiddelen nodig, geen zout in de vaatwasser, Thee en koffie smaken beter en kalkaanslag in kopjes komt bij ons niet meer voor!!
Beste Rebecca, Wat fijn om te horen dat u geniet van alle voordelen die een waterontharder met zich mee brengt. Heel veel plezier gewenst ermee. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Als eerst een heel fijn advies gesprek gehad bij ons thuis waarin alle vragen keurig werden beantwoordt. Na goedkeuring is de ontkalker binnen 2 weken geplaatst, monteur was vriendelijk, snel, en je kon niet eens zien dat hij langs was geweest. Hij is ongeveer 1,5 maand geleden geplaatst en we zijn erg tevreden. Veel zwarte items (kranen, afdruiprek etc) en echt minimaal last van kalk. Zeepresten zie je wel wat meer maar dat is makkelijk weg te krijgen. Geen kalk meer zichtbaar in keukenapparaten en het water is en smaakt stukken zachter!
Beste Nisha, Wat fijn om te horen dat u zo'n positief gevoel heeft over de service van mijn collega's. Dit ga ik zeker aan ze doorgeven. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Snel en vakkundig geïnstalleerd nu heerlijk zacht water
Beste Jeroen, Fijn om te horen dat het proces zo soepel is verlopen en bedankt voor het geweldige cijfer. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Direct profijt merkbaar en voelbaar na plaatsing. Levert in alle opzichten winst. Van 1 ding hebben we spijt... Dat we dit niet jaren eerder hebben gedaan.
Beste Jaap, Dit horen we vaker! Op het moment dat u eenmaal de waterontharder heeft, kunt u niet meer zonder. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Alles is zacht
Beste Henk, Fijn om te horen dat u geniet van het zachte water en hartelijk dank voor het mooie cijfer. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Maken van een afspraak ging soepel en vlot, alsook de planning na acceptatie van de offerte. De installateur was ter zake zeer kundig en adviseerde in mijn geval zelfs een betere plek dan aanvankelijk voorgenomen. De werkplek werd vervolgens netjes opgeruimd achtergelaten, ook zeer prettig. Het apparaat staat nu 10 dagen en doet het tot zover geheel naar verwachting. Kortom: De hele ervaring was erg klantvriendelijk en vlot!
Beste Patrick, Fijn dat u het hele proces als prettig heeft ervaren. De complimenten aan de monteur ga ik doorgeven. Wij wensen u nog veel plezier met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Na aanschaf van de waterontharder kunnen wij genieten van een schone douche zonder kalk. Het water filter wat we gebruikte om uitbreiding drinken kan van het aanrecht af. En de apparaten zullen het ook wel lekker vinder dat er geen kalk meer in het water zit. Installatie was binnen een week dus dat ging echt snel. Heel blij met het apparaat en ik wil nooit meer zonder. Wel jammer dat bij ons niet is besproken om de ontharder onder de vloer te plaatsen want dat is bij onze buren wel gedaan. Scheelt weer ruimte in de kast. Maar blij met z8 qua waterontharder.
Beste Ruud, Bedankt voor het geweldige cijfer en de heldere review. Fijn om te horen dat de waterontharder naar behoren werkt en dat u geen last meer heeft van kalkaanslag. We wensen u nog heel veel plezier met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Al gelijk bij de eerste ontmoeting een goed gevoel: duidelijke uitleg van de werking, waar we aan moeten denken qua kosten en plaatsing (bijvoorbeeld ook de plaatsing liever niet in de meterkast indien er een andere plek is om discussies met elektriciteitsbedrijven te voorkomen in de toekomst en ja het mag wel gewoon in de meterkast) Vervolgens snel een afspraak voor de plaatsing en ook daar wordt alles netjes geregeld en geen woord van beklag als dingen tegen zitten en dat was wel bij ons door de nu fijne plaatsing diep in de trapkast zodat deze de minst nuttige ruimte bezet en toch benaderbaar is voor vulling van het zout. Na plaatsing ook nog extra herinnering om het vullen van zout niet te vergeten! Ondertussen genieten we van heerlijk water, altijd schone ruiten van de douche, zacht haar en minder aantal reinigingsbeurten van apparaten zoals vaatwasser, wasmachine, koffie automaat en waterkoker. Dus volledig ontzorgd (of je dit woord nu ok vind of niet ;-) )
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor de uitgebreide review en het prachtige cijfer! Wij proberen altijd om met de klant mee te denken en iedereen te voorzien van een advies op maat. Ik ben blij om te horen dat dit bij u ook goed is gelukt. Wij wensen u heel veel plezier met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
The price for the waterontharder is some of the best spent money on my house. The change in the water taste is instant and the taste is excellent. Not to mention the added benefit of not having to clean kalk from your tiles. The interaction with Z8-Water was excellent from offer to installation so I would highly recommend them to people who are looking to buy such an installation.
Dear JK Roussev, Thank you very much for the kind review. We appreciate it a lot! I'm glad to hear that the water softening system is working like it should. We hope you enjoy the water softening system for a long time. Kind regards, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De smaak van het water is even wennen. Thee en koffie zijn lekkerder geworden. Vooral heel blij dat we geen kalkaanslag meer hebben! Levensduur kunnen we niets over zeggen want hij staat nog geen week. Z8 heeft prima werk geleverd. Communicatie met Z8 zelf verloopt goed.
Beste Adrielle, Dat klopt inderdaad, het duurt vaak 1-2 weken om even aan de smaak te wennen. Hopelijk wil u nu nooit meer anders. Wij wensen u heel veel plezier met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ze geven wat je verlangt geen gezeur
Beste Ed, Fijn om te horen dat onze transparante en eerlijke aanpak wordt gewaardeerd. Veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Alles soepel verlopen, offerte, op locatie komen kijken en montage volgens afspraak.
Beste Hans, Goed om te horen dat het hele proces zo soepel is verlopen, daar doen we het voor. Veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
zowel advies als installatie naar volle tevredenheid verlopen.Tot nu toe bevalt de waterontharder prima.
Beste Theo, Hartelijk dank voor de review en het mooie cijfer. Fijn om te horen dat u zoveel plezier heeft van de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Apparaat doet prima zijn werk. Wel vinden wij het regenereren wat veel geluid maken. Dus dat willen we liever niet midden in de nacht plannen. Maar dat schijnt aan te passen te zijn. De gesprekken met Z8 water medewerkers zijn heel prettig. Lekkere nuchtere Rotterdamse mentaliteit. Maar volgens mij hebben ze momenteel wat te kampen met onderbezetting en zijn ze wat minder snel met hun antwoorden. Ik heb gezien eerdere ervaringen wel vertrouwen dat dit weer goed gaat komen.
Beste Hans, We kunnen de regeneratie inderdaad instellen op het door u gewenste moment. U mag altijd even contact met ons opnemen hierover. November was inderdaad in verband met privé omstandigheden een hele drukke maand voor ons, maar inmiddels zijn we weer op volle bezetting. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zeer snelle actie van het bedrijf, binnen 1 week contact en ook geplaatst, naar volle tevredenheid!!
Beste Maria, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij proberen altijd om u zo snel mogelijk te helpen. Bedankt voor het geweldige cijfer en nog veel plezier gewenst met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Geen kalkaanslag meer bij het douchen. Wij hebben zwarte industriële douche geen spoortje van kal afzetting. Enige nadeel is dat bij het regeneren ( spoelen van de harskolom met zout) behoorlijk wat lawaai wordt geproduceerd en dat om twee uur in de nacht. Voor de rest geen minpunten
Beste Johan, Wat fijn om te horen dat u helemaal geen last meer heeft van kalkaanslag. Dan weten we in ieder geval zeker dat de waterontharder naar behoren werkt. De waterontharder maakt bij het regenereren inderdaad een klein beetje geluid, dat is helaas niet te voorkomen. Wij wensen u nog veel plezier met de waterontharder. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Installatie snel geregeld Goed advies Knop om en geen omkijken naar! Effect merken we op de huid onder de douche en veeeel minder kalkaanslag op de tegels en in de wasbak in de keuken.
Beste Joost, Dat is inderdaad het voordeel van een waterontharder, u hoeft alleen nog af en toe even wat zout bij te vullen. Heel veel plezier gewenst met de waterontharder! Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Netjes geïnstalleerd en fijne nazorg.
Beste John, Bedankt voor het geweldige cijfer! En wat fijn dat u er zo'n goed gevoel aan over heeft gehouden, daar doen we het voor. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
In het voortraject werd ik klantvriendelijk en met geduld te woord gestaan (Ik had nogal wat vraagtekens). De installatie was vrij snel ingepland en de installateur ter plekke was vriendelijk en deskundig. Nu enige weken later hebben we de waterontharder in gebruik en ik moet zeggen dat ik er blij mee ben. Geen kalk aan de douchewanden, de waterkoker hoef ik niet meer te ontharden en mijn zwarte aanrecht is ook heel blij met de waterontharder. Als ik een klein minpuntje kan noemen is het dat je bij het douchen het gevoel hebt dat je niet helemaal schoon bent of zo alsof er een laagje op je huid ligt die je er niet af kan krijgen tijdens het douchen. Mijn aanname als leek is dat dat je huidvetten zijn die je door het zachte water intact laat en die blijft dus op de huid liggen en dat voel je dan. Weet echter niet of dat de waarheid is. Voordeel hieraan is wel dat ik veel minder last heb van een droge huid en dus minder lotion etc hoef te gebruiken. Kortom dik tevreden en zou het zo weer aanschaffen :-)
Beste Sherina, Hartelijk dank voor de uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de waterontharder. Bij het douchen moeten de meeste mensen er inderdaad even aan wennen dat het water een stuk zachter is voor de huid. Hopelijk bent u daar inmiddels aan gewend. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Sinds de installatie (die overigens snel en soepel verliep) géén last meer van kalkaanslag, het water smaakt veel lekkerder, en ik heb het idee dat mijn huid ook minder droog is. Wij zijn helemaal blij!
Beste Marleen, Wat fijn dat u geen last meer heeft van kalkaanslag, dan weten we in ieder geval zeker dat de waterontharder goed werkt! Mocht u in de toekomst toch nog een keer vragen hebben, dan zijn wij er altijd om u te helpen. Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl