Tevreden over de resultaten

Besloten waterontharder van Z8-water op advies van een bekende. Wij zijn tot op heden niet teleurgesteld. Prima keuze

Alsof je olie op je huid hebt wanneer je onder de douche staat, heerlijk!!

Snelle service, prima installatie in de meterkast en heerlijk zacht water. Twee weken geleden geïnstalleerd, dus over de lange termijn nog geen oordeel.

Werelds

Top apparaat, eerst was mijn zwarte vloer vol met kalkvlekken, zag er niet uit. Waterontharder geplaatst en de vloer werd langzaam weer zwart. Ook voel je het op je huid, het is fijn douche en je apparaten bijven ook kalkvrij, top dus. Een echte aanrader!!!!

Onze beste aankoop van dit jaar.

Na het vakkundig plaatsen van de waterontharder was het resultaat direct merkbaar. Het water voelt zacht aan en de smaak van het water bevalt ons ook. Na een paar dagen is het ook duidelijk te merken in o.a. de badkamer waar we nu verlost zijn van kalk aanslag. Voor apparaten zoals de wasmachine, vaatwasser en o.a. een quooker zal het zeker een verschil uit gaan maken.

Heerlijk Z8 water

Met douchen merk je gelijk het verschil. Heerlijk gewoon. Was van te voren wel bang dat het water minder lekker zou smaken maar totaal geen last van Heb zelf een meterkast die niet zo diep is maar kon de combi 4 ontharder toch goed kwijt. Monteur wilde hem eerst wat hoger plaatsen maar op mijn verzoek geplaatst waar ik hem wilde zodat ik gewoon overal goed bij kan.

Eindelijk kalkvrij

Na plaatsing van de waterontharder direct resultaat bij de douche. Geen kalk meer op de douchewanden en wasbak. Duidelijk resultaat dus. Hierdoor weet ik dan dat het doorwerkt naar alle elektrische apparaten die water gebruiken. Tevens heb ik minder last van excel.

Perfect geïnstalleerd, netjes weggewerkt en werkt als een trein

Was bij ons niet het gemakkelijkste om te installeren, naar zonder enige commentaar doorgegaan totdat de water ontharder netjes aangesloten was. Nu al twee weken kunnen genieten van het water. Eerlijk gezegd nog geen tijd gehad om te meten of alles nu al helemaal kalk vrij is (hebben een flinke boiler die eerst een keer leeg moet) maar nu al bij apparaten en de keuken aan het genieten van een aanslag fijn leven (kalk laten we nog wel voor een kleine hoeveelheid door zonder dat het aanslag kan geven)

Goed bedrijf. Vooraf veel info gekregen. Werkt zoals t hoort. Scherpe prijzen.

Super apparaat

Heerlijk dat de kalk resten verleden tijd zijn, en het water smaakt ook nog lekkerder ook

Z8-water doet wat het beloofd.

De vertegenwoordiger heeft verstand van zaken en alles wat beloofd is wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd. De monteur was flexibel, accuraat en snel. Duidelijke uitleg van de waterontharder en het werkt ook gelijk. Het resultaat is gelijk zichtbaar en merkbaar.

Heerlijk water!

Het water is echt Zacht! Een hele nieuwe ervaring. Het water proeft heerlijk. Geen kalkaanslag meer, dus minder schoonmaken!

Werkt fantastisch!

Heerlijk water en echt heel zacht.

Doen wat ze zeggen

Fijn oriënterend gesprek, en komen ook gewoon direct na wat ze afspreken. Plaatsing zelf was ook erg prettig waarin ik als klant, vanuit eigen interesse, meegenomen werd in wat en waarom die wat deed. Voor mij echt top.

Goed apparaat!

Goede serviceverlening tot nu toe. Apparaat functioneert naar behoren.

Uitstekend product wat heerlijk zacht water geeft.

Vanaf het eerste moment zacht water, geen kalk afzetting meer. Wij zijn er erg blij mee.

Absoluut geen kalk meer

Net werk afgeleverd, en het apparaat doet wat jij doe moet.

Een super goede service!

Op het moment dat mijn vriend en ik op zoek gingen naar een waterontharder, hebben we met een aantal leveranciers contact gehad. Z8 Water was er 1 van. Vanaf het eerste moment (het telefoongesprek) hadden we een heel goed gevoel bij dit bedrijf! Voordat we het wisten, hadden we een afspraak met een installateur staan om de mogelijkheden bij ons thuis te bespreken. Kosteloos kwam hij langs en vertelde ons alle mogelijkheden. Dit was erg fijn! Zijn uitleg was namelijk heel helder, waardoor we direct wisten waar we aan toe waren en een beter beeld kregen van de verschillende soorten waterontharders. Want jeetje, wat heb je daar veel verschillen in. Nadat we onze keuze voor een elektrische waterontharder hadden gemaakt en akkoord hadden gegeven op de offerte, stond de installatieafspraak al snel gepland. Wat zijn wij blij met deze aankoop! Het is toch altijd even afwachten wat je nu precies kunt verwachten, maar het overtreft alles. Sinds dat de waterontharder is aangesloten (nu 2 maanden geleden), hebben we totaal geen last meer van kalk. Er is geen aanslag meer op de glazen douchewand, geen witte aanslag meer op het zwarte sanitair in de badkamer en de waterkoker is nog steeds brandschoon! Nog een voordeel: het gebruik van wasmiddel in de wasmachine is ook afgenomen. Ik hoef nog maar een klein laagje wasmiddel bij de was te doen en het is schoon en ruikt heerlijk fris. Zeker in deze tijd is dat erg fijn voor de portemonnee. Ik raad het hebben van een elektrische waterontharder echt iedereen aan! (Oja, alleen een magneet op je waterleiding schijnt dus totaal niet te werken. Trap daar dus niet in bij andere leveranciers).

Zeer positief

Ik heb diabetes type 2 en ben denk door dit systeem veel regelmatiger geworden qua bloedsuiker gehalte. En het water bezorgd ook wat meer vitaliteit van mijn huid.

Heerlijk water om te drinken

Het water voelt echt zacht aan. Dat merk je bijvoorbeeld tijdens het douchen, maar vooral als je het drinkt. Natuurlijk wordt het schoonhouden van de badkamer veel simpeler.

Snel geplaatst en doet wat het moet doen

Wij hebben de waterontharder nu een maand of 2 en tot nu toe werkt hij prima. Het water voelt anders aan en totaal geen kalkaanslag meer in bijvoorbeeld de douche. Het waterontharder wereldje voelde voor ons toch een beetje louche aan mede door die fouterik met die magneten die continu op televisie voorbij komt. Alleen de andere spelers op de markt toen er in mijn ogen te weinig aan om dit te verbeteren. Onduidelijkheid over prijzen en over wat welke ontharder er nu nodig is. Uiteindelijk bij Z8 water op terecht gekomen en op de website is het meteen al duidelijk wat het gaat kosten en wat het ons zou opleveren.

prima oplossing

Ik lijk minder last te hebben van kalk aanslag, merk ik aan de honden drinkbak veder prima tevreden

Snelle en deskundige service

Mijn ervaring met Z8-water is heel positief. Allereest het kennismakingsgesprek waar zonder opdringerigheid heel duidelijk werd uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat het best bij ons huishouden zou passen. Daarna binnen korte tijd de ontharder geplaatst en so-far heel tevreden met het resultaat! Ik zou Z8-water zeker aanraden!

het was moeite waard.

Ik adviseert mijn omgeving voor z8-water.

Prima geadviseerd (Ron), afspraken nagekomen en snel geleverd en het werkt.

Communicatie was top (Ron en Take). Installatie ging uitstekend (Jerry) . We hebben nu ongeveer een maand z8water en constateren geen kalkaanslag meer in de waterkoker, de koffiemachine (koffie smaakt ook beter) en we zien geen aanslag meer in de wc pot. Tot nu toe dus helemaal tevreden, m.a.w. van z8water krijg je geen kater.

Werkt direct

Je merkt aan het zwarte sanitair dat het mooier blijft

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl