Zeer professioneel.
Ha Jan, Dat is heldere taal! Ontzettend bedankt voor het mooie compliment, de aanbeveling en het goede cijfer. Mocht je ons aanbevelen bij vrienden, familie of collega's en zij uiteindelijk ook overgaan tot de aanschaf van een Z8-Waterontharder, ontvangen jullie beide €50 cadeau! Bekijk hiervoor onze 'Vriendenvoordeel' pagina (https://z8-water.nl/pages/vriendenvoordeel) Nogmaals bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een review over uw ervaring met ons en onze waterontharder. Vriendelijke groet en fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Wij zijn erg tevreden, want onze zwarte bad/douche kranen slaan niet meer wit van de kalk uit. Tevens smaakt het water beter en is onze huid zachter na het douchen. We gebruiken ook veel minder zeep en wasverzachters, dus nog een mooi bijkomend effect voor het milieu!
Ha Lucien, Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn, de zwarte bad- en douchekranen niet meer vol zitten met kalkaanslag en het water aangenamer smaakt. Ook het minder gebruiken van zeep en wasverzachter is inderdaad een aangename bijkomstigheid van een waterontharder. Goed voor de portemonnee het milieu. Kortom, een win-win! Mocht je ons aanbevelen bij vrienden, familie of collega's en zij uiteindelijk ook overgaan tot de aanschaf van een Z8-Waterontharder, ontvangen jullie beide €50 cadeau! Bekijk hiervoor onze 'Vriendenvoordeel' pagina (https://z8-water.nl/pages/vriendenvoordeel) Nogmaals bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een review over uw ervaring met ons en onze waterontharder. Vriendelijke groet en fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Na installatie merkte je gelijk al verschil! Het drinkwater is ook veel lekkerder. Het water is echt ‘zacht’, wat je vooral merkt met douchen.
Ha Dominique, De eerste keer Z8-Water ervaren, dat voelt bijzonder aangenaam. Boterzacht! Leuk om te lezen dat jullie dat ook hebben ervaren. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn, daar doen we het voor. Heel veel plezier ervan nog toegewenst en bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. Mocht je ons aanbevelen bij vrienden, familie of collega's en zij uiteindelijk ook overgaan tot de aanschaf van een Z8-Waterontharder, ontvangen jullie beide €50 cadeau! Vriendelijke groet en fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het persoonlijke contact voor de advisering van het product en de prijs kwaliteit is uitmuntend. Twee weken na het advies stond de monteur al op de stoep. Netjes geplaatst in de meterkast. Direct heerlijk zacht water. Kan niet beter.
Ha Leon, Leuk om te lezen dat het niet beter kan, een mooier compliment kunnen we niet krijgen! We hebben onze adviseur, Ron, en de monteur die destijds heeft geïnstalleerd, Jerry, de complimenten doorgegeven. Dank hiervoor! Ontzettend veel kalkvrij plezier toegewenst van onze waterontkalker. Bij vragen weet u ons te vinden. We staan voor u klaar. Prettige maandag en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Huisbezoek uitleg en situatie bekijken, nette offerte uitgebracht. Duidelijk en herleidbaar verhaal. De offerte is prijs kwaliteit scherp. Productie kwaliteit zeer goed. Installatie vakmanschap door monteur en denkt mee in oplossingen Inmiddels is de installatie 3 weken geleden. Bedrijfszekerheid top. Net de eerste regeneratie achter de rug. Ben er door heen geslapen. Rustig. Zout verbruik nog niet kunnen meten. Zout aanslag 0 in water koker. Vaatwasser en wasmachine hebben minder reinigingsmiddel nodig en minder tijd omdat er sneller verwarmd wordt. CV ketel stook profiel nog niet onder de loep genomen. De installatie doet wat wij er van verwachten. Wij zijn er blij mee en zeer tevreden over de afhandeling van Z8 water
Beste Bert, We danken u hartelijk voor de buitengewoon uitgebreide beoordeling, het mooie cijfer en de fantastische complimenten. Fantastisch dat jullie tevreden zijn over ons, onze service en de afhandeling. Daar zijn wij dan weer heel blij mee! We wensen jullie namens ons hele team nog jarenlang kalkvrij plezier toe van onze waterontharder. Mocht er ooit nog iets zijn waarin we kunnen ondersteunen, dan weet u ons te vinden. We staan voor u klaar. Een prettige maandag toegewenst! Vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ik ben blij dat ik een Z8 Waterontharding heb aangeschaft. Het water is zacht, lekker en bevat geen kalk. Mijn waterkoker en douch cabines hebben geen kalk aanslag meer. Z8 werkt geheel automatisch. Het re-genereren gaat vanzelf. Je merk eigenlijk niks. De monteur heeft dit apparaat bij mij goed afgewerkt. Wij zijn erg tevreden. Groet, Fam. Lim
Beste familie Lim, We danken jullie allemaal voor de complimenten, het prachtige cijfer en de uitgebreide review. Fijn om te lezen dat de waterkoker en de douchecabine geen kalkaanslag meer hebben. Mochten we ooit nog eens ergens in kunnen ondersteunen, dan weten jullie ons te vinden! Nogmaals dank voor de keuze en het vertrouwen in ons en onze waterontharder. Vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goede advies en uitleg aan huis wat als sterk pluspunt is ervaren. installatie ook prima verzorgd. Nu 1/2 jaar in gebruik en zijn zeer tevreden
Beste RJ, Fijn om te lezen dat ons vrijblijvende adviesgesprek aan huis als een pluspunt ervaren is. Daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is, van aanvraag tot installatie en aftersales. Mocht er ooit nog wat zijn waarin we kunnen ondersteunen of helpen, dan vernemen we dit graag. Nog jarenlang kalkvrij plezier van uw waterontharder toegewenst. Vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De aanvraag van de waterontharder liep zeer vlot! Er werd meteen contact met me opgenomen voor een afspraak. Paar dagen erna kwam een vertegenwoordiger het werk opnemen. Een erg vriendelijke en profesionele man. Hij dacht erg goed mee met het installeren van de waterontharder in de meterkast, zodat alles mooi en overzichtelijk in me meterkast zou passen. Ook de montageafspraak verliep zeer goed! Monteur had niet lang nodig en gaf een volledige uitleg hoe de waterontharder werkte en waar je op moet letten. Na een aantal maanden gebruik kan ik niets anders zeggen dan dat ik zeer positief ben. Geen kalk, tijdens het douchen voel je duidelijk zacht water, waardoor je minder zeep nodig heb en ook heb ik mijn koffiezetapparaat nog geen een leer hoeven ontkalken. Wij hebben warmtepompinstallatie in ons huis en ook deze installatie heeft door de waterontharder minder onderhoud nodig. Al met al zeer tevreden over de kwaliteit en service van z8 waterontharders! Zeker een aanrader!
Goedemiddag Melvin, Wat een ontzettend uitgebreide beoordeling, onze dank hiervoor is zeer groot. We hebben de desbetreffende verkoper, Ron Molle, het compliment over het adviesgesprek doorgegeven. Leuk om dit te mogen ontvangen! Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is, van aanvraag tot installatie en aftersales. Mocht er ooit nog wat zijn waarin we kunnen ondersteunen of helpen, dan vernemen we dit graag. Nog jarenlang kalkvrij plezier van uw waterontharder toegewenst. Vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
netjes gewerkt, goede oplossingen gevonden voor de installatie in de meterkast. instructie boekje even als het display is niet helemaal van deze tijd, maar prima werkbaar.
Goedemiddag Jeroen, Bedankt voor het compliment over installatie en onze werkwijze! Tevens ook bedankt voor de feedback over het instructieboekje en het display. Zo worden we iedere dag beter als bedrijf en kunnen we een nog sterker product in de markt zetten en en nog betere service verlenen. Op dit moment zijn we al enige tijd druk achter de schermen bezig met de ontwikkeling van een nieuwe display, eveneens het instructieboekje welke meegeleverd wordt bij installatie. Mocht er ooit nog wat zijn waarin we kunnen ondersteunen of helpen, dan vernemen we dit graag. Nog jarenlang kalkvrij plezier van uw waterontharder toegewenst. Vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
goede installatie en fijn om onder zacht water te douchen.
Ha EV, Bedankt voor de complimenten over installatie en onze waterontharder. We zullen onze monteur het compliment doorgeven! Nog lang veel plezier toegewenst van de waterontharder. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Top product en geweldige service
Ha Mart, Fijn om te lezen dat ons product en service zo goed zijn bevallen. Dank voor de mooie complimenten! Nog lang veel plezier toegewenst van de waterontharder. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Geweldig voor het gebruik van het water op zich maar ook voor het onderhoud van je huis , badkamer en dergelijke, dat bespaar je een hoop werk , geen witte aanslag meer en ook de kranen blijven mooi
Beste Marcel, Fijn om te lezen dat de waterontharder als geweldig ervaren wordt. Nog veel jaren plezier toegewenst van uw Z8-Waterontharder. Dank voor de keuze en vertrouwen in ons, ons bedrijf en onze waterontharders. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het bevalt mij zeer goed!
Ha Corry, Daar zijn wij heel blij mee. Hier doen we het immers allemaal voor! Nog heel lang heel veel plezier ervan toegewenst. Geniet ervan. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Bedrijf reageert direct bij vragen en is zeer behulpzaam. Geen kalkaanslag meer, geen wasverzachter, alles is heerlijk zacht, het wasgoed, geen droge huud meer na het wassen en mijn haar zit ook veel beter. Apparaat past in de meterkast, om de zoveel maanden even bijvullen en dat is alles.
Ha Janneke, Daar zijn we immers voor! Als we ergens mee kunnen helpen, dan doen we dat graag. We zullen het compliment hierover doorgeven aan onze klantenservice medewerkers. Altijd leuk om deze terugkoppeling aan hen te mogen geven. Fijn om te lezen dat er geen kalkaanslag meer is, geen wasverzachter meer nodig is en alles fijn zacht aanvoelt. Daar doen we het voor! Nog heel lang heel veel plezier ervan toegewenst. Geniet ervan. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Wij zijn zeer tevreden met ons water onthardingssysteem. Goede service, snelle levering en nette installatie. Tot slot heerlijk zacht water wat lekkerder smaakt en bij draagt aan een langere levensduur van onze apparaten.
Ha Marleen, Bedankt voor de prachtige beoordeling, de complimenten en het mooie cijfer. We wensen u nog heel veel plezier toe van het zachte water en de vele voordelen van uw waterontharder de komende jaren. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
koffie smaakt anders, je huid voelt ozo zacht na het douchen....even wennen aan deze prettige sensatie
Beste M, Wat een bijzonder gevoel is zacht water, toch? Het is inderdaad een aangename en prettige sensatie. Nog heel plezier ervan toegewenst. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zie boven
Beste Jan, Dank voor het mooie compliment over het contact en installatie. Altijd fijn om hier een mooie beoordeling over terug te krijgen. Daar doen we het voor! Nog veel plezier toegewenst van onze waterontharder. Prettig weekend en vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Heerlijk water. Snel geplaatst
Goedemorgen familie Albers, Daar doen we het voor! We zijn blij om te lezen dat alles vlot verlopen is en is gegaan zoals beloofd. Daar doen we het voor! Een heel prettige donderdag toegewenst. Mochten er ooit nog vragen zijn, dan weet u ons te bereiken. Vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
we zijn heel goed geholpen en alles is netjes in de kast geinstalleerd. het apparaat werkt ook uitstekend. dus geen klagen
Goedemorgen Yvonne, Bedankt voor alle mooie complimenten, het prachtige cijfer en de aanbeveling. We zijn blij dat alles tot noch toe bevalt, en datzelfde plezier wensen we jullie ook voor de komende jaren toe! :-) Een heel prettige donderdag toegewenst. Mochten er ooit nog vragen zijn, dan weet u ons te bereiken! Vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De informatie vooraf was helder , Z8-water doet wat ze beloofd , komt afspraken na werken snel en netjes ! De werking van de ontharder merkten we vrijwel meteen. De hardheid van ons water was 8+ en daalde snel naar 5. Inmiddels is de hardheid 3 ! Buiten verwachting heel goed resultaat
Goedemorgen Els, Fijn om te lezen dat onze bedrijfsvoering en filosofie bevallen is. Bij ons zijn er drie kenmerken heel belangrijk. Helderheid. Transparantie. Zacht. Dit gaat zowel over ons zachte water als onze bedrijfsvoering! Nog heel veel jaren plezier toegewenst. Mocht er ooit wat zijn, staan we voor u klaar. U weet ons te bereiken. Prettige dinsdag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Vriendelijke en kundige monteur, goede waterontharder
Ha Ben, Ik heb het compliment over de monteurs doorgegeven, dat zal hij leuk vinden! Nog jarenlang plezier toegewenst van onze waterontharder. U ook hartelijk dank voor de fijne communicatie tussentijds en uw keuze in de betrouwbaarheid en kwaliteit van Z8-Water. Prettige dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Apparatuur vlot geplaatst, goede adviezen gegeven en ook bij vragen naderhand is de be antwoording snel. Meerdere buren hebben inmiddels ook interesse.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor alle complimenten. Met name het compliment over de aftersale service vinden wij fantastisch. We doen er altijd alles aan om de klant niet alleen maar bij aanschaf als klant te zien, maar gedurende het hele traject en de tientallen jaren daarna. Wij staan altijd voor u klaar bij vragen, hulp of ondersteuning. Leuk om te lezen over de buren! Mochten zij ook interesse hebben kunnen ze altijd contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. Als zij voor een waterontharder kiezen, profiteren u en uw buren allebei van onze 'burenkorting'. Altijd mooi meegenomen! Nog heel veel plezier in gebruik toegewenst. Een prettige dinsdag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Een heel goedemorgen familie Kuperus, Onthard water smaakt heerlijk. Aanrader van ons, probeer ook eens de koffie en thee uit. De smaak hiervan is ook merkbaar voller. Nog heel lang plezier toegewenst van onze waterontharder. Een vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goed, Snel, Betaalbaar en gewenst resultaat
Ha Peter, Kijk! Dat is nog eens een krachtige beoordeling. Hartelijk dank voor de fantastische beoordeling, lovende woorden en aanbeveling. Nog heel veel jaren plezier toegewenst van onze waterontharder. Een zeer prettige dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ik ben zeer tevreden met de Z8 waterontharder geen kalk aanslag meer merk duidelijk verschil.
Beste Leo, Hartelijk dank voor de lovende woorden. Onze waterontharders maken inderdaad een einde aan kalkaanslag. Fijn dat alles tot dusver zo goed bevalt. Nog veel plezier toegewenst komende jaren van onze ontkalker. Voor vragen, hulp of ondersteuning weet u ons te bereiken. Een zeer prettige dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl