Top, van begin tot nu

Beste Alex, Wij zijn zeer tevreden over de Premium Plus waterontharder. Na een positieve recensie van vrienden was de keuze om deze bij jullie aan te schaffen een stuk eenvoudiger. De service was van begin tot eind uitstekend: van de opname tot en met de installatie van de waterontharder. De monteurs waren zeer netjes en vakbekwaam! De waterontharder doet zijn werk goed. We merken geen verschil in onze espressomachine, thee of stoomoven, omdat we daar al jarenlang gebruik maakten van een Brita-filter. Maar dat is nu niet meer nodig; deze oplossing gaat verder. Vooral in de badkamer merken we een groot verschil. De tegels en kranen blijven vrij van kalkaanslag, onze huid droogt minder uit en we gebruiken minder zeep. Ook de wasmachine heeft minder last van zeepresten en verbruikt minder zeep. Achteraf kunnen we zeggen: hadden we dit maar veel eerder gedaan! Met vriendelijke groet,

Heerlijk zacht water zonder kalk! Top product!

Sinds de installatie, die overigens erg vlot en professioneel werd uitgevoerd, hebben wij geen last meer van kalk. Dus geen witte aanslag meer rondom kranen, wasbakken en in de doucheruimte. Het water is ook meer smaakvol. Daarnaast is het haar na een wasbeurt veel soepeler en veerkrachtiger.

Ben er zeer tevreden over

Vlotte service goed geholpen

uitmuntend

zeer tevreden in begin ff wennen maar je merkt gewoon het verschil zout 1x per 2maanden bijvullen en dat is alles geen lawaai en vakkundig gemonteerd

Het water voelt zachter aan en smaakt beter

Het water voelt zachter aan en smaakt beter

Een wereld van verschil!

Wij hebben nu een half jaar de Z8-Water installatie. Al bij de eerste keer handen wassen voelde ik de zachtheid van het water. Het smaakt een stuk beter, in de badkamer scheelt het een wereld aan aanslag, de apparaten in de keuken blijven kalkvrij. De installatie past mooi in de meterkast, de aanleg door de Z8-water-monteur ging heel vlot. Ik kan het bij iedereen aanbevelen!

Uitstekend bedrijf

Fijn bedrijf met een kundige en vriendelijke monteur. Ben erg tevreden met de waterontharder.

Echt grandioos

Je merk aan alles dat het water zachter is en totaal geen kalk sporen achterlaat in de douche of op de kranen en je merkt het aan alles

Top bedrijf afspaak is afspraak

Fijne duidelijk en goede informatie vooraf, prettife medewerkers om mee te communiceren, en afspraak is afspraak en als het noodzakelijk is zelfs meer. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ga zo door!

Weg kalk

Wij zijn super tevreden veeeeeel minder kalkaanslag in de douche! Mijn huid is ook minder droog.

Brengt niets

Het begon bij een vreselijke ongeïnteresseerde installatie. We hebben het water laten testen in vergelijking tot standaard water zonder filter. Helaas een zinloze investering.

Installatie uitgevoerd volgens afspraak en offerte.

Overal in ons huis nu zacht water.

Van A tot Z happy

V. A het eerste contact tot en met de montage Bijzonder tevreden, ook met het beloofde resultaat! Kan het iedereen aanbevelen! Vr gr HVD

Zichtbaar kalk op de warmwaterapparaten.

Hij voldoet niet 100% aan mijn verwachting. Ik had/heb hem aangeschaft om dat ik dan mijn ramen niet na zou hoeven te zemen. Dat nazemen moet nu alsnog.

Dit hadden we jaren eerder moeten doen. Ik was eerlijk gezegd wat sceptisch. Dacht hoop geld en dan...... maar ik heb van geen enkele cent spijt. Heb maar van 1 ding spijt, namelijk dat we er zoveel jaar mee gewacht hebben. Douchecabine, spoelbak, alles blijft nu schoon ipv met kalkvlekken en roodkleurende voegen. Veel sneller klaar nu met de schoonmaak.

Ik heb steeds aanslag in mn badkamer.

Ik had m gekocht omdat ik een zwarte badkamer heb. Ik moest dus na het douchen de muren en vloer droog maken met een trekker. Er werd mij beloofd dat dit voorbij zou zijn met de ontharder. Helaas blijft er aanslag. Dus er is voor mij geen winst. Zonde van het geld.

Super tevreden!

Hadden we het eerder gedaan!!!!

Waterontharder werkt perfect

Ik ben zeer zeer tevreden het installeren en de werking.

netjes geholpen nog niet echt overtuigd van het apparaat

Ben zeer netjes geholpen door deze mensen. Ik heb het apparaat iom met hun iets "scherper" ingeregeld maar heb toch het idee dat er nog teveel kalk in het water zit als ik bijvoorbeeld naar mijn glazen wand in de badkamer kijk

9.5

Goed spul totaal geen spijt tot nu toe

Lekker water

Het water is nu lekker zacht van smaak. Heerlijk voor de koffie.

Nu al bijna een jaar deze waterontharder (basis combi) net na we onze badkamer hebben verbouwd. Nu een stoom/douchecabine met alleen maar glas, maar geen kalk aanslag de kranen zijn nog als nieuw je haar is zachter. Ja voor ons 1 van de beste aankopen van het afgelopen jaar. De service en het contract is perfect ook de montage echt geweldig. (En nee ik werk hier niet en ken ook niemand van het bedrijf) Voor mij verdient dit bedrijf een dikke 10 met de installaties die doen wat ze moeten doen. Aardige mensen en top service. Vriendelijke groet, Carlo Rietveldt

Vriendelijk monteur en een heel duidelijk uitleg.

Ik was zelf niet thuis maar de monteur had me gebeld en via camara alles uitgelegd over de waterontharder. Kleine minpunt, veel stof van het zagen en zand van benden laten liggen. Voor de rest vriendelijk monteur.

Sinds een aantal weken een waterontharder laten plaatsen in onze kruipruimte en hij bevalt ons goed. We zijn goed geholpen en er kwam eerst iemand thuis om te kijken of de waterontharder in de kruipruimte paste (gelukkig paste het ondanks de beperkte en ondiepe ruimte) en om alles uit leggen, dat was wel erg prettig. We merken niets van minder waterdruk en hebben geen kalk meer in de douche/wasbak. De monteur die de waterontharder kwam plaatsen was erg vriendelijk en heeft alles netjes achter gelaten, ook telefonisch goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Heerlijk zacht water nu na een week en een prima installatie en begeleiding

Prima offerte trakject met duidelijke uitleg en leuke monteur

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl