Aardige mensen heerlijk zacht water en dus gewoon tevreden.
Goede en duidelijke communicatie met een eerlijk verkooppraatje! Snelle en nette installatie door vriendelijke installateur. En inderdaad….geen vervelende kalkaanslag meer.
Duidelijkheid vanaf het eerste contact tot installatie en service na installatie. Goed bereikbaar en no-nonsense bedrijf.
Na een vakkundige plaatsing door een vriendelijke en behulpzame installateur genieten wij nu al een paar weken van heerlijk zacht water. Zacht met douchen, maar ook lekker om te drinken.
Fijne zaak erg behulpzaam en correct met de afspraken Ik kwam even langs voor informatie en ze zijn gelijk met mij mee gegaan om de situatie bij mij thuis te bekijken.
Apparaat doet zijn werk prima. Hadden we dit maar eerder gedaan. Zeer aan te bevelen. Medewerkers erg vriendelijk en netjes.
De montage was op tijd en netjes gedaan. Ben super blij, geen druppelafzetting meer in de douche en in de wasbak in de keuken.
Aanschaf en installatie+uitleg zijn uitstekend verlopen. Het water voelt zacht aan en smaakt beter. Met betrekking tot de positieve werking bij wasmachine en vaatwasser heb ik uiteraard (nog) geen mening, maar dat zal best wel kloppen.
Na wat zoek werk bij Z8Water terechtgekomen vanwege prijs en de reviews. En ik moet zeggen ik heb prima contact gehad met Z8Water. Ze komen hun afspraken na en Ron zelf legt alles duidelijk uit en staat open voor vragen. Op de dag van installatie is alles prima verlopen. En wordt mee gedacht wat het beste is voor de huidige situatie. Al met al zeer tevreden. 2 familie leden hebben het ook direct aangeschaft na mijn ervaring.
Mooi design, compact en werkt prima.!
Beste Anton, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en installatie van de waterontharder! Fijn dat het compacte en mooie design in de smaak valt én dat alles naar wens werkt. Daar doen we het voor! Bedankt voor je positieve review en je aanbeveling, dat waarderen we enorm. Geniet van alle voordelen van zacht water! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Wij vandaag precies twee weken geleden de waterontharder laten plaatsen en wij zijn enorm verrast door de voordelen. De extreem droge eczeemhuid van mijn zoontje lijkt beter onder controle en wij zien geen kalkvlekken meer om en rond onze kranen. Ook ben ik inmiddels helemaal gestopt met het gebruik van wasverzachter. Daarnaast blijf ik mij verbazen over de nieuwe smaak van ons kraanwater, heerlijk!! We hadden wel wat verwachtingen, maar dit is allemaal boven onze verwachting. Bedankt Z8!
Dag Archana, Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de waterontharder! Dat de huid van je zoontje rustiger lijkt en jullie geen kalkvlekken meer zien, is precies waarom zoveel mensen de overstap maken naar zacht water. En dat je nu geen wasverzachter meer gebruikt, is een mooie extra besparing! Daarnaast vinden we het fantastisch dat jullie het kraanwater nu nóg lekkerder vinden smaken. Water moet puur en fris zijn, en we zijn blij dat je dat zo ervaart. Heel erg bedankt voor het delen van jullie ervaring en het mooie compliment! Geniet van alle voordelen van zacht water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Zekers een aanrader. Je ziet meteen verschil in badkamer&keuken. De apparaten gaan langer mee. Het water smaakt ook heerlijk. Zoo blij met deze aanschaf.
Hallo Claudia, FAN-TAS-TISCH!! Niet alleen de titel van je review mag zo beginnen, maar ook onze reactie. Wauw! Geweldig om zo'n mooie beoordeling te mogen krijgen. Bedankt voor je mooie review. Leuk dat je het een ander ook zou aanraden. Fijn dat je het verschil ziet en merk in zacht en hard water, vooral in badkamer en keuken. En inderdaad, ook de apparatuur gaat langer. Fijn dat je zo blij bent met deze aanschaf. Bij vragen staan we voor je klaar. Fijne woensdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Nette monteur Groot verschil qua hardheid water
Hoi Nico, Wat leuk om te mogen lezen dat het verschil qua hardheid in water merkbaar is. Dat is het verschil van zacht en hard water. Leuk dat wij de waterontharder hebben mogen plaatsen bij jullie, fijn om te lezen dat het een prima ervaring is geweest. Dank voor het vertrouwen in Z8-Water, bij vragen staan we klaar. Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Super tevreden mee gll. Goede service en behulpzaam
Beste heren van de Tovernaald, Waanzinnig om te mogen lezen dat jullie super tevreden zijn met waterontharder, de service en onze behulpzaamheid. We staan voor jullie klaar bij vragen en we houden graag contact met jullie. Geniet van het kalkvrije water en een goede, hopelijk zonnige, donderdag gewenst! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Prima service, heerlijk water Fijn contact, snelle levering en installering van de ontharder. Netjes geïnstalleerd. Prima uitleg, heerlijk water. We zijn er blij mee!
Hoi Carla, Wauw! Wauw! En nog eens wauw! Een titel van een beoordeling waarin het voortreffelijk wordt genoemd, is waarvoor we het doen! Hartstikke bedankt voor de mooie complimenten. Fijn om te mogen lezen dat het contact, levering en installatie allemaal netjes geweest zijn. Voor minder doen we het niet. Veel plezier gewenst van de ontkalker. Bij vragen weet je ons te vinden. Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Heerlijk zacht water
Hi Donovan, Fijn dat het kalkvrije water als lekker zacht wordt omschreven. Het zit 'm in onze bedrijfsnaam denk ik ;-) Veel plezier ervan gewenst! Bij vragen weet u ons te bereiken. Fijne maandag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Prima zacht water, nauwelijks strepen of vlekken en een schone vaat. Ook het wasgoed is zachter. Top dus !
Dag Hans, Kijk! Dat zijn nog eens prachtige beoordelingen. Wauw! Bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van zo'n mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Veel plezier van het zachte water en de bijkomende voordelen als een kalkvrije vaat en zachter wasgoed! Bij vragen staan we voor u klaar. U weet ons uiteraard te vinden. Een heel fijne maandag gewenst. Zonnige en kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Fijn contact, snelle levering/instalering van de ontharder. Prima uitleg, heerlijk water.
Hoi Annemiek, Fijn om te horen dat het contact, levering en smaak van het water allemaal bevallen en we zo'n mooie cijfer van u hebben mogen krijgen. Geniet van de waterontharder en bij vragen in de toekomst staan we voor u klaar. U weet ons te vinden. Fijne maandag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Leuk contact, prima product, vriendelijk personeel, kundig geïnstalleerd, goede uitleg, heel blij mee en wij bevelen Z8 water zeker aan bij onze familie en vrienden. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Debbie Kuyp-Roele, Ontzettend bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. Bedankt voor het mooie cijfer en de aanbeveling. Super! Leuk dat jullie ons aanraden en aanbevelen bij familie en vrienden. Dat is voor ons het mooiste compliment om te mogen krijgen. Dank! Geniet van de zonnige donderdag en bij vragen staan we voor jullie klaar, Team Z8-Water
Vanaf het begin gesprek tot aan het plaatsen en de naservice was alles top geregeld!
Goedemorgen Barry, Fijn dat alles zo goed verlopen is, van het introductiegesprek tot aan installatie van de waterontharder en natuurlijk de nazorg. We blijven juist ook naderhand altijd bereikbaar, dus mocht er wat zijn dan weet u ons te vinden. Dank voor het vertrouwen in Z8-Water. Wij wensen jullie veel plezier toe van de waterontharder. Fijne donderdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Eerst kwam er een jonge enthousiaste adviseur langs die gelijk keek hoe de waterontharder te plaatsen. Direct een afspraak gemaakt, waarna op korte termijn een monteur het apparaat kwam plaatsen. Die had het vaker gedaan! Binnen 2 uur was alles klaar en de ‘troep’ netjes opgeruimd. Het apparaat werkt goed, ik zie geen kalkaanslag meer verschijnen. Plaatsing is nu ruim 2 maanden geleden, dus over de toekomst kan ik weinig zeggen. 15 jaar garantie geeft wel een gerust gevoel. Al met al, een net bedrijf dat zijn afspraken goed nakomt.
Goedemorgen Bas, Wat een fantastische beoordeling zeg! Bedankt voor de lovende woorden en het prachtige cijfer. Ik heb de complimenten aan onze jonge enthousiaste adviseur Thijn direct doorgegeven. Namens hem ook grootse dank! Hij heeft het bezoek ook als zeer aangenaam beschouwen. Ook de complimenten aan de monteur zijn goed aangekomen. Ook hij was er erg blij mee. Echte vakjongens zijn onze installateurs, fijn dat dit ook zo ervaren is. Wij wensen u heel veel plezier van de waterontharder toe. Indien er vragen zijn in de toekomst over werking, zout of iets anders; schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. U weet ons te bereiken! Fijne, zonnige woensdag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Een goede uitleg gehad via de telefoon . Ze komen eerst kijken of het allemaal past . En de monteur had een duidelijke uitleg over de waterontharder . De montage wordt gedaan door vakmensen ze weten waar ze mee bezig zijn .
Dag Frans, Wat fijn om te horen dat het hele proces zo naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat het gehele traject goed contact wordt onderhouden. Van voortraject tot aan de plaatsing tot de nazorg. We staan voor u klaar. Ik zal de complimenten doorgeven aan onze monteurs. Alvast dank namens hen! We wensen u veel plezier van de voordelen van een waterontharder. Bij vragen staan we voor u klaar. Fijne vrijdag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Vanaf de offerte tot aan de installatie is de communicatie en afwikkeling prima verlopen. Op een goede en correcte manier is de installatie verlopen, terwijl er nog wel een hobbel te nemen was. Het bleek namelijk niet direct mogelijk schuin te boren om in de kruipruimte te komen voor de leidingen, terwijl dit bij de opname vooraf geen probleem zou zijn. Dit is toen in goed overleg met de monteur en Z8 op kantoor opgelost. Helaas ziijn daarbij wel 3 i.p.v. 1 vloertegel geraakt. Maar daar staat tegenover dat we een leuke korting hebben gehad en voor lange wachten bij het telefonisch contact extra zout hebben gekregen.
Goedemorgen Mario, Fijn om te horen dat het hele proces van offerte tot installatie en afwikkeling goed zijn verlopen. Daar zetten we ons iedere dag weer voor in, dus fijn om te horen dat dit ook zo ervaren is. De installatie was inderdaad wat pittiger dan vooraf gedurende de vooropname bedacht. Gelukkig zijn onze monteurs vindingrijk, dat in combinatie met uw coulance zijn we er tezamen goed uitgekomen. Ook onze dank dus! We danken u vriendelijk voor het fijne contact. Bij vragen weet u ons te vinden en staan we voor u klaar. Fijne woensdag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het contact met de klantenservice is prima, het werk van de monteur was prima. Het contact met de technische dienst was echter 2 keer belabberd en voor mij reden om een zeer negatieve review te plaaten. Dit is heel netjes opgepakt door de klantenservice. Mijn vragen/problemen werden serieus genomen. Over mijn ervaringen met het apparaat kan ik nog geen echte review geven. Ja, het water is zacht, maar ik ervaar ook problemen in de vaatwasser en de wasmachine. Ik hoop dat dit nog kan worden opgelost en dat het met instellingen van de waterontharder te maken heeft. Of dat het komt door instellingen van mijn wasmachine en vaatwasser of wellicht de (vaat)wasmiddelen die ik hierin gebruik. Dit ga ik in samenspraak met de mannen van Z8water testen. Overigens ligt dit naar mijn idee niet expliciet aan de waterontharder van Z8water maar aan de waterontharder in het algemeen, dus ook van andere merken. Ik hoop dat het uiteindelijk allemaal goed komt! Wordt vervolgd..
Goedemorgen Linda, Bedankt voor het aanpassen van de beoordeling n.a.v. het persoonlijk bezoek wat wij u hebben gebracht. Zoals toen ook aangegeven, zijn wij enorm geschrokken van vorig bericht. Z8-Water staat voor service en kwaliteit, voor iedere klant en op ieder moment. Dat u dit zo niet heeft ervaren, is voor ons echt schrikken geweest. Zeker als je kijkt naar onze gemiddelde score en het aantal beoordelingen, was dit iets nieuws voor ons. We begrijpen we volledig van waaruit dit komt. Gelukkig zijn we er met elkaar uitgekomen en zorgen we er uiteraard voor, dat u net zo tevreden zult zijn als al onze andere klanten. Uiteraard nemen we uw vragen en problemen zeer serieus. Zoals aangegeven nemen wij contact met de leveranciers van de wasmachine en vaatwasser om te vragen of zij ervaring hebben met wat we bij u hebben aangetroffen. Indien daar antwoord op is ontvangen, dan schakelen we dit uiteraard direct aan u door. Nogmaals dank dat wij de mogelijkheid van u hebben gekregen om dit persoonlijk met elkaar uit te kunnen spreken. We blijven met u in contact en staan zoals aangegeven altijd voor u klaar. Dat is de belofte van Z8-Water. Wij wensen u een heel prettige woensdag toe. U hoort spoedig van ons, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Originele beoordeling
Ik ervaar problemen na 2 maanden gebruik. Witte aanslag in de vaatwasser, wat steeds gekker wordt. Verder zwarte/grijze viezigheid op de was. Advies gevraagd over of de hardheid wel goed is, maar ik wordt afgebekt door de technische dienst. Apparaat maar op de bypass gezet. Een maand later nieuwe poging. De vaatwasser is inmiddels schoongemaakt en geeft geen nieuwe problemen en ook in de wasmachine geen problemen meer. Ik zet de waterontharder weer aan en ben van plan wat met de hardheid te spelen, misschien ligt het daaraan. Bij het draaien aan de knop hiervoor vraag ik uiteindeljk aan de klantenservice of ik de juiste knop wel gebruik. Dit blijkt het geval. Deze meneer laat mij een testje uitvoeren. Wat een vreemde lage uitslag geeft en verzoekt mij de knop naar de andere kant te draaien en een dag later opnieuw te testen. Dit doe ik, en de uitslag uiterlijk links én uiterlijk rechts is gelijk. Hij vindt dit raar en zegt zelf dat hij Ron van de technische dienst laat bellen. Deze meneer belt op de afgesproken dag niet. Een dag later stuurt hij een email met een standaarduitleg, hoe ik aan de knop moet draaien. Dat wist is al, het draaien was niet het probleem, maar de uitslag. Ik mail hem terug en verzoek hem mij toch te bellen. Dit doet hij de volgende dag. Ook nu worden mijn vragen niet serieus genomen en wordt ik flink afgebekt omdat ik denk ik teveel doorvraag. Want hij kan van afstand ruiken dat de knop gewoon werkt. Dat zijn collega van de klantenservice hier vragen bij had, daar heeft hij geen boodschap aan. Het apparaat werkt vindt hij (dat is misschien ook zo), maar of de knop doet wat hij moet doen, dat blijft eigenlijk de vraag. Ik zou het apparaat op 3 of misschien zelfs iets daarboven willen zetten om te testen of de klachten dan wegblijven. Dan maar ietsjes kalk. Maar dat kan blijkbaar niet. Ron tiert door en door. Zegt dat ík teveel tijd in beslag neem, maar neemt zelf flink de tijd met mopperen. Dus bij deze een NEGATIEVE REVIEW.
Jarenlang met een magneet gewerkt wat dus totaal niet werkt. Daardoor was ik heel sceptisch over de waterontharder, maar na installatie en gebruik is de waterontharder de investering meer dan waard. Schone douchecabine en veel zachter water.
Dag Ron, Het zelf ervaren is en blijft de beste manier om erachter te komen, dat een magneet niet dezelfde werking heeft als een echte waterontharder. Leuk om dit terug te mogen lezen en fijn om te horen dat u dit ook echt zo ervaart! Geniet van het zachte water, de schone douchekabine en alle voordelen van de waterontharder. Bij vragen in de toekomst over werking, product of. wat dan ook weet u ons te vinden. We staan bij u klaar. Fijne woensdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl