Altijd goed

Ik bestel via internet altijd goed

Volgende dag bezorgd wordt niet waar gemaakt

Ik heb vrijdag voor 15.00 uur verf besteld, en ik zie dat Postnl nog steeds het pakket niet in het sorteerproces heeft zitten en dat de bezorgtijd onbekend is. Pakket is wel vrijdag meegegeven door jullie. Het is nu dinsdag. Ik had de verf dit weekend nodig, dus dit is niet handig.

Na een beschadiging van een product werd adequaat en snel gereageerd. Ook nadien werd navraag gedaan. Dat vind ik nu goede service,

Top.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Prima levering

Milieu-vriendelijk en zeer goed verpakt. Mooi product v Sikkens voor zeer soepele prijs. Als ik dan nog een 2 puntjes ter aanbeveling moet is het roerstokje. Iets langer en van Bamboe die de concullega's ook gebruiken. Beukenhout is minder duurzaam. En misschien sluitclips gebruiken ipv tape om de deksel tijdens transport te zekeren..Verder alleen maar een positieve ervaring.

snele goede service en goed materiaal

goede duidelijke site. degelijke prijzen. goede service. materaielen goed verpakt.

Een super bedrijf

Na ontvangst van mijn 5 liter verf moest Ik deze iets verdunnen met thinner om te spuiten. Zelf de thinner geregeld en wat toe gevoegd bij de verf. Maar in plaats van dunner werd het dikker wat in mijn ogen niet klaar was om te spuiten. Even telefonisch contact opgenomen met het bedrijf, en uitgelegd wat er was gebeurd aan een medewerker die er even iemand anders bij haalde en het aanhoorde. Wat de oorzaak kon wezen was misschien dat de thinner die ik gebruikte een verkeerde reactie gaf op de verf. Geen probleem volgens de medewerker wij sturen u een nieuwe bus 5 liter verf en we doen er dan meteen de thinner er bij van ons bedrijf hier zitten geen kosten voor u aan. Wij maken dit voor u in orde en succes werd mij nog toe gewenst. Zaterdag 9.30uur bezorgdienst aan de deur en inderdaad en doos met mijn 5 lit.verf plus de thinner weer netjes verpakt in huis. Wat een een service van dit bedrijf niks de schuld bij mij neer leggen. Ik wel hun bedanken en ook de behandeling van keurige medewerkers die mij netjes aanhoorden.

Alles goed!

Proffesionele en snel

Snelle en professionele levering. Veilig verpakt bij levering.

Superservice!

Mijn vragen per mail over een bepaald product werden nagenoeg omgaand beantwoord en bij het daarna bestellen ná de deadline voor verzending op de zelfde dag is de bestelling tóch nog aan de uitgaande zendingen toegevoegd. Klasse!

prima service

Ik had 2 blikken van 2.25 ltr besteld maar kreeg 6 blikken van 0.75 ltr. Dus net zo veel inhoud verdeelt over meerdere blikken. Wel vreemd maar ik denk bewust omdat normaal de blikken 2.5 ltr. zijn. Waarschijnlijk verf verkregen via parallelimport omdat andere landen een ander prijsbeleid vormen. Niks mis mee, gewoon slim handelen.

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Super snelle levering

Super snelle levering en goed bereikbaar voor vragen

Slecht

Bestel 2 x 1,25 ltr lak. Krijg je 10 notendop blikjes met lak. Waardeloos. Voor mijn geen verfwinkel meer

Communicatie is heel slecht

7 maart bestelling geplaatst ,10 maart bevestiging van bestelling ,13 maart mededeling dat mn gekozen kleur niet vooradig is wat ik begrijp maar daarna niks meer te horen! Zelfs tot nu toe na 2 mails. Ik hoop dat ik feedback krijg

Snel en correct

mooi optijd en de bestelling direkt goed

ik denk als ik wel weer wat bestel bij jullie.

TOP

SNELLE LEVERING

geweldig goed verf

goede verf en snel geleverd

Goede jachtlak

Hier 10 litter PU jachtlak gekocht voor kale balken in een oude boerderij. De lak vloeide ontzettend goed en dekt heel mooi. Erg fijn om mee aan het werk te zijn.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

goed goed goed

Snelle afhandeling

Had een klacht over de verf is binnen een dag opgelost snelle afhandeling top service

Correct, snel

Snelle reactie op bestelling en er komt ook direct een alternatief. Goed verpakt.

Timmerwerf 55

1969 NJ Heemskerk