Gezellige boys, het moest helaas in twee keer. Apperatuur defect, maar wel een huis vol gaten. Uiteindelijk na een week toch tot de nok gevuld.
Hartelijk dank voor uw feedback! Jammer dat het door een technisch mankement in twee keer moest, maar fijn om te horen dat het eindresultaat naar wens is. Met vriendelijke groet, Alpine Isolatie
Goede uitleg over werkzaamheden. Grote bereidheid om op vragen in te gaan en om afval, restanten, e.d. op te ruimen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de uitleg over de werkzaamheden als duidelijk heeft ervaren en dat onze bereidheid om uw vragen te beantwoorden en alles netjes op te ruimen, gewaardeerd werd.
Hadden we eerder moeten doen, direct de volgende dag merkbaar dat de warmte binnen blijft
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u direct resultaat merkt. Geniet van de extra warmte en het comfort in huis!
Eindelijk eens een bedrijf dat alles goed gedaan heeft. Snel antwoord op mail met verzoek om te komen kijken. Duidelijk uitleg en direct een offerte. Afspraak voor uitvoering snel ingepland. Spouwmuur isolatie goed uitgevoerd door vriendelijke en beleefde mannen. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en uitvoering. Het doet ons goed te horen dat alles naar wens is verlopen, van de communicatie tot de uitvoering van de spouwmuurisolatie. Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf! Groetjes, Team Alpine isolatie
Goede service, komen afspraken na. Huis is nu beter geïsoleerd
Beste, Goed om te horen dat de woning nu goed geïsoleerd is. Met vriendelijke groet, Team Alpine isolatie
Afspraak stond al een tijdje gepland, we werden gebeld of ze de volgende dag (dus een week eerder) konden komen omdat er een plekje vrij was. Heel blij mee, jongens hebben netjes gewerkt en waren erg vriendelijk!
Fijn om te horen dat alles na tevredenheid is gebeurd en wij waren ook blij dat wij eerder bij u op locatie konden komen ;) Met vriendelijke groet, Team Alpine isolatie
Tijdens het oriënterende gesprek, waarin we aangaven dat we van plan waren de kozijnen te vervangen, heeft Alpine Isolatie ons uitstekend geadviseerd om te wachten met spouwisolatie tot na de vervanging van de kozijnen. Ook na het vervangen van de kozijnen was de communicatie zeer goed en flexibel.
Beste Pieter, Bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Team Alpine isolatie
We had a great experience with the back office and the installation. both were competent and open to fit our needs with their schedule. we could immediately feel the difference in terms of sound from the isolation even if the aim was chiefly for thermal purposes.
Thank you so much for your positive review! We’re thrilled to hear that you had a great experience with both our back office and installation teams. We're also glad to hear that you noticed an immediate improvement in sound insulation, even though the primary goal was thermal efficiency.
zie mijn reactie in de 1-regel beoordeling
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Verveld dat de collega's later dan gepland op locatie waren, maar fijn dat de werkzaamheden na tevredenheid zijn uitgevoerd!
Zie hierboven
Heel prettig en goed bedrijf! Werken netjes en komen afspraken na. De communicatie prima
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer! Goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Wij hebben zowel de vloer als de muren laten isoleren. Dit in één offerte aangevraagd maar hebben dit gespreid laten uitvoeren met een tussenpose van 3 maanden. Over het algemeen is dit een recept voor fouten en wij waren dan ook wat voorzichtig over het geheel. Maar dat hadden we niet hoeven zijn. Alles verliep vlotjes, afspraken werden nagekomen en levering was keurig netjes. Geen rommel en geen ellende achteraf. Bovendien was het uitvoerende personeel vriendelijk en wisten ze wat ze deden. Wat ons het meest verbaast heeft is de geweldige communicatie met het kantoor. Tijdens het telefonisch contact was er geen enkele twijfel dat ze ook daar kundig zijn en direct onze vragen konden beantwoorden. In onze ogen een verademing ten opzichte van vele anderen organisaties waar je een aantal keren wordt doorverbonden, je verhaal opnieuw mag doen om dan wederom in de wacht te belanden. Aan de dames van het kantoor van Alpine : Bravo!
Beste Arieta, Bedankt voor deze fantastische review, daar worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Alleen een paar voegen aan de voorkant te witte cement voor gebruikt maar dat heb ik zelf opnieuw gedaan kreeg er een mooie bos bloemen voor.
Beste Gerrit, Dank u dat u zelf de herstelwerkzaamheden heeft uitgevoerd, hoewel wij dit ook voor u hadden kunnen doen, vandaar de bos bloemen! We wensen u veel comfort met de isolatie. Met vriendelijke groet, Alpine Isolatie
Wij zijn zeer tevreden
Fijn dat u tevreden bent en bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Mooie offerte. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen
Beste Brigitte, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Cleaned after the work and explained everything carefully
Dear Ilia, Thank you so much for your feedback!
Van tevoren werd alles heel goed en duidelijk gecommuniceerd. Nu alles geïsoleerd is merk ik meteen verschil, het is - naast veel minder tocht - ook stiller in huis. Wat mij betreft had het schuim buiten op de grond hier en daar wat beter opgeruimd kunnen worden.
Bedankt voor de review. Fijn dat u al verschil merkt! Wat betreft het schuim, dit zullen wij doorgeven aan onze uitvoerder. Mochten wij nog wat voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Het is allemaal volgens afspraak gedaan. Prima geregeld en vriendelijk personeel.
Bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Alles netjes opgeruimd en vlot gewerkt
Fijn dat alles naar wens is geweest! Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Knap en snel werk geleverd
Bedankt voor uw positieve review! Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
De 2 jongens hebben prima werk verricht. Heel vriendelijk en beleeft. Alle troep opgeruimd.
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
In 2017 is onze woning voorzien van spouwmuurisolatie ( parels ). Helaas bleven we na die tijd last houden dat er steeds losse parels via de ontluchting van de wc en de ontluchting van de afzuigkap naar binnen kwamen. in 2020 was er ook al een poging gedaan om de overlast van losse parels te beperken ,maar niet gelukt .In december 2023 opnieuw contact opgenomen met Alpine en een afspraak gemaakt dat er iemand langs zou komen. Na inspectie werd geconstateerd dat de parels niet goed verlijmd waren . We kregen al vlot bericht dat in februari de oude isolatie uit de muren gehaald zouden worden . En de muurisolatie opnieuw ingebracht zou worden. Alles is inmiddels netjes gebeurd en wij zijn blij met het eindresultaat.
Beste Henk, Bedankt voor de positieve review. Fijn dat we u hebben kunnen helpen door het leeghalen en opnieuw vullen van de spouwmuur. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Fijn! Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Goede communicatie, goede apparatuur ,net werk afgeleverd. Niet de goedkoopste maar wel goed werk.
Beste Jac, Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie
Een vlotte en snelle operatie. Fatsoenlijke en net werkende persoon die het hier heeft aangebracht.
Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd! Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Alpine Isolatie