Altijd goede zin en kennis over de producten.

Als klant wordt je gezien en gehoord. Ook tijdens Coronamaatregelen toch producten kunnen kopen. Vriendelihk personeel dat weet wat er te koop is en het product kent.

Goede contacten en fijn personeel.

Zorgen altijd voor een oplossing.

Plentyparts heeft het.

Hebben ze het niet, dan bestellen ze het voor je. Fijne winkel met deskundig advies.

Zeer behulpzaam

Goed en prima personeel

Je wordt altijd netjes geholpen .en proberen altijd een oplossing te vinden

Fijne winkel

Personeel heeft alle tijd voor je. En denkt net je mee

Slecht

Ik heb mijn product nog niet ontvangen en moet een mening geven

Mijn ervaring vragen voor pakket verstuurd is

Een beetje vreemd toch om reactie te vragen voor pakket verstuurd is

Levering duurt wat langer

Ik heb op zondagavond een coaxkabel bij Plentyparts besteld. Deze is bij Plentyparts duurder dan bij een internetbedrijf. Echter met verzendkosten scheelde het € 0,50 in het nadeel van Plentyparts met afhalen in de winkel. Ik steun graag de lokale middenstand. Ik heb mijn e-mailadres achtergelaten op de bestelsite. Ik was in de veronderstelling dat deze op voorraad was. Stond trouwens op de site: “op voorraad”. Dus ik dacht dat ik maandagmorgen wel een bericht zou krijgen zodat ik aan de slag kon gaan. Geen bericht dus heb ik zelf gebeld naar de lokatie in mijn . De medewerker aldaar deelde mij mee dat de kabel van het centrale magazijn moest komen. Waarschijnlijk woensdag en uiterlijk donderdag. Dus wel op voorraad maar niet op voorraad op de lokatie in mijn woonplaats. Dat kan maar dat kwam bij mij niet over via de website!! Uiteindelijk heb ik woensdag nog gebeld (je wordt dan een beetje ongeduldig maar dat is subjectief). Donderdag kwam het verlossende telefoontje. Achteraf had ik via een ander internet bedrijf kunnen bestellen dan had ik waarschijnlijk (!) de kabel dinsdag al in huis gehad. Niks ten nadele van de lokatie van Plentyparts in Apeldoorn. Ik haal regelmatig wat spulletjes bij deze winkel en de service is altijd prima. Ze nemen de tijd voor je als je ergens vragen over hebt.

Super service

Super goede service. Pakket werd vlot thuis bezorgd.

Prima winkel

Goed en snel geholpen door een oude man met baard

Ze kwamen het zelf brengen Netjes hij zei ook dan hoef je. Niet. Te wachten een dag Alleen ik heb wel. De verzendkosten van 4,95 betaald Weet niet of ze dat nog gaan verrekenen

Hele handige winkel!

Je vindt er praktisch alles en ze hebben elk probleem een oplossing. Personeel is ook heel vriendelijk!

Goeie service

Ik ga naar Plentyparts voor de goeie service. Ze proberen zoveel mogelijk mee te denken en een oplossing te bedenken als ik een probleem heb. Ze helpen me altijd vriendelijk en geen vraag is te gek.

Volgende dag in huis, alles geleverd dus kon gelijk aan de slag.

Wat buitenkabel, contactdozen en klemmen besteld om buiten een stopcontact aan te leggen om de auto op te laten. Bestelling compleet de volgende dag al in huis, ondanks dat ik iets te laat was met bestellen. Top!

Twentepoort West 14 H

7609 RD Almelo

+31 6 18499051

Over Plentyparts Nederland

Al sinds 1975 staan wij in onze winkels klaar om je te helpen aan een oplossing voor je huishoudelijke probleem. Dat doen we met duizenden onderdelen en accessoires voor bijna alles in en om je huis. Een aandrijfriem voor je wasmachine, wieltjes voor je vaatwasser, stofzakken voor je stofzuiger, pedalen voor je fiets, inkt voor je printer, kabeltje voor je smartphone, inbouw contactdoos met randaarde, korfplug voor in de gootsteen? Geen vraag is ons te gek! Sinds 2017 maken we het nog makkelijker voor je en hebben we een groot gedeelte van ons uitgebreide assortiment opgenomen in onze webshop. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar en verzenden we dezelfde dag nog. Niet het juiste product, of niet wat je ervan verwacht had? Dan mag je het binnen 14 dagen gewoon terugsturen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Neem gerust contact op met onze klantenservice of een van onze servicewinkels! Met onze expertise gaan we graag met je op zoek naar de beste oplossing voor jouw probleem.