Na een bezoekje in Woerden waar we het product konden bekijken en uitgebreid werden geïnformeerd en geadviseerd besloten om een bestelling via de website te plaatsen. We werden via een videocall begeleid met inmeten op het raam. Al na tweeënhalve week werd het artikel geleverd door een uitstekende vervoerder. De montage was eenvoudig. Helaas had ik tijdens het meten niet gezien dat onze raamsponning verschillende dieptes hadden. Maar na een belletje is dit door Marco goed opgelost tijdens een bezoekje aan huis. Deze raamdecoratie voldoet perfect aan onze verwachtingen en is van een uitstekende kwaliteit!
Ben er heel erg blij mee. Hor zit als gegoten en erg handig als het raam gekanteld is. Ook de plissé sluit goed aan, s’nachts goed donker en overdag handig om ze te schuiven van boven naar beneden of andersom.
Dit is al de 2 e keer dat ik bij frameblinds besteld. Net als de eerste keer weer perfect . Communicatie gaat perfect kortom een zeer goede zaak .
Fijn Ed dat het weer allemaal naar je zin was. Dat vinden we fijn. Het lijkt er tegenwoordig wel op dat het bijzonder is dat klantbegeleiding en communicatie in orde is bij een bedrijf. Juist dat vinden wij zo belangrijk!
Prettig contact, heldere instructies bij opmeten en mooie shutters als eindresultaat
Super fijn Eva dat je zo blij bent met het proces en het eindresultaat. Geniet van je mooie shutters!
De begeleiding tijdens het opmeten was goed en prettig. Dmv het videobellen kon Marcel zien of de inmeting god verliep. Dit gaf ons vertrouwen in een goede afloop. De FrameBlinds waren heel eenvoudig te plaatsen, de beschrijving ervan was duidelijk. Wij zijn hier heel blij mee.
Fijn dat alles zo uitpakte als ik beloofd had en dat ik de onzekerheid die er was in het videogesprek kon wegnemen. Veel plezier van de aankoop!
In de showroom kennis kennis gemaakt met het product. Uitstekende productinformatie ontvangen van de zeer klantvriendelijke medewerkers. Voor het correct inmeten een videocall via What's app ingepland. De dag daarna de offerte al binnen. Updates (gelukkig) alleen van belangrijke momenten in het hele proces: betaling ontvangen, productie in gang, verzonden. Én nazorg: mail of het monteren is gelukt en in de mail telefoonnummer (hoef je niet te zoeken) en een montagevideo. Het monteren is echt eenvoudig. Trots op dit Nederlandse product!
Dank je wel Marlies voor de lovende woorden. Wij zijn trots met jou inderdaad. Op het bereiken van 100 reviews met een tevredenheid gemiddelde van een 9.7 Leuk ook dat je "de klantenreis" noemt, want daar focussen we ons het specifiek op: ons bestelsysteem is welliswaar uniek, gemakkelijk en snel (7 dagen per week van 9.00 uur tot 22.00 uur), maar dat moet ook nog zo ervaren worden :-)
Goede service. Prettige mensen en de kwaliteit is ook goed
Dank je wel voor dit mooie persoonlijke compliment. We proberen iedereen de kwaliteit van materialen en service te verlenen die we zelf ook graag zouden krijgen. Super fijn als dat zo wordt ervaren. We horen wel als je aan fase 2 toe bent :-)
Wil mijn welgemeende complimenten geven , aan Marco en natuurlijk het hele team van frameblinds. Wat een proffesionele afhandeling . Ik zou een ieder frameblinds aanraden . Wereld zaak
Kijk Ed.....voor deze beleving proberen we iedere keer te gaan. Van tevreden en blije klanten worden we zelf ook blij en het heeft voldoening in je werk. Dank je wel en veel plezier van je aanschaf weer.....nu al voor de tweede keer! Top
Onze bestellingen bij FrameBlinds zijn beide prettig verlopen. Leuk contact via videochat om de maten op te nemen, duidelijke communicatie en erg blij uiteindelijk met de geleverde blinds. Goed geholpen.
Heel leuk dat je nu voor de tweede keer klant bij ons was. We wensen je veel plezier weer met de aankoop en wie weet tot de derde keer in de toekomst :-)
Goede begeleiding bij het opmeten. Duidelijke communicatie, inclusief aanbod nazorg als het niet lukte. Makkelijk op te hangen. Prachtige plissé, heel tevreden
Bedankt Robert. Fijn dat je alles zo waardeert. We proberen inderdaad er een optimale klantbeleving van te maken van begin tot eind. Startend bij het inmeten, maar ook als er iets niet lukt of fout gaat zullen we er altijd zijn om het te proberen op te lossen.
Marco en Michel hebben ons hartstikke goed geholpen. Fijn advies. En ook super tevreden met de Frameblinds. Top product.
Dank je wel voor de complimenten en de mooie waardering Rens. Heel veel plezier van de FrameBlinds voor jullie nieuwe woning en bedankt voor de mooie order.
Opmeten duidelijk dmv begeleiding Goede kwaliteit
Dmv videobellen is vrijwel elke klant optimaal te adviseren inderdaad. Ook het inmeten gaat dan erg eenvoudig. Fijn dat je dit ook zo hebt ervaren, want daar doen we onze uiterste best voor. Heel veel plezier van je FrameBlinds Plissé Rob!
Netjes afgewerkt product. Makkelijk zelf te monteren.Goede service. Zeer tevreden!
Tevreden klanten daar gaan we voor. We streven naar een klanttevredenheid van 9+, voor zowel het product als de service. Heel veel plezier van je aankoop en dank voor het mooie cijfer.
Marco heeft ons van begin tot eind super geholpen. Alles ging zoals afgesproken. Na levering ging er iets niet goed, dit hebben ze heel snel opgepakt. Ik beveel frameblinds dan ook zeker aan. Hier hoef je niet te twijfelen aan service.
Fijne reactie Gamze. Dank je wel. Ja daar staan we inderdaad garant voor: service all the way. Dus gaat er eens iets fout, dan zijn we er ook. We zullen altijd eerlijk naar een klacht kijken want "recht is recht en krom is krom".
Prima bedrijf. Heel behulpzaam
Super leuk dat jullie nu als familie voor de derde keer bij ons kopen. Dat geeft vertrouwen. Heel leuk en dank je wel weer Kees.
Netjes samen de maat opgenomen En het paste perfect Is echt een aanrader om hier je raamdecoratie te bestellen
Bedankt Jan Willem. We hebben het graag gedaan. We wensen je heel veel gebruiksplezier en zeg het gerust voort :-)
Prima communicatie, aflevering binnen de afgesproken tijd . Mooi resultaat. Top!
Dank je wel Els! We proberen een modern product op een moderne manier te verkopen , maar wel met behoud van "ouderwetse" service die je van een winkel mag verwachten. En afspraak is bij ons afspraak, daar gaan we voor.
Wij zochten naar een oplossing voor passende raambekleding (verduisterend). Dit voor kunststof kozijnen, 2 ramen, naast elkaar gesitueerd, waarvan 1 kiep kantelraam. Dit helemaal gevonden in frameblinds.Goed contact via mail en beeldbellen. Goede uitleg en (voor als je dat nodig hebt) begeleiding in het opmeten van de kozijnen. Alles is duidelijk qua uitleg en als het product (prima op de afgesproken datum) word bezorgd, is het nog uitpakken, kozijn voorbereiden en de frames erop klikken. Ziet er prachtig uit en werkt fantastisch. Top product, heel erg blij ermee!
Top dat alles zo naar wens is. Daar doen we dagelijks ons best voor. Inmeten via beeldbellen is bij ons een verplichte service. Daardoor kunnen we maatgarantie geven: als het niet past krijg je gratis nieuwe. Heel veel plezier van je aankoop Annemieke!
Met enige vertraging zijn onze plisse's vorige week binnengekomen. Plakstrip plakte gedeeltelijk niet maar na een telefoontje werd er een nieuwe opgestuurd. Plaatsen van de plisse's is verder goed verlopen. Was niet ingewikkeld en het eindresultaat is naar wens.
Dank je wel *. Door moffeling in speciale RAL-kleur kan de levering soms wat langer duren. Bij standaard kleuren is de order vaak al binnen 2 weken binnen. Super fijn dat je al met al zo tevreden bent en heel erg bedankt voor het mooie cijfer en de review.
Zeer goed geholpen in Woerden telefonisch inmeten gaat gewoon goed. Snel geleverd en inderdaad kun je deze zelf eenvoudig monteren
Mooie Review Ad. Dank daarvoor. Meten via beeldbellen lukt inderdaad eigenlijk altijd. Door onze ervaring met een veelvoud van kozijnen herkennen we eigenlijk direct het kozijn en de manier waarop deze bemeten moet worden. Door onze maatgarantie loop je ook nog eens geen enkel risico en dat maakt dat steeds meer mensen ons als partner kiezen. Doorgaans duurt een inmeetsessie slechts 20 minuutjes en dat maakt het heel effectief voor zowel de klant als voor ons :-)
Goed advies gehad over het product. Kleurstalen meegekregen om de kleur thuis te kunnen bepalen. Levering keurig volgens afspraak. Één strip plakte niet goed, maar met één telefoontje laag eet binnen een dag en nieuwe doe de bus (was niet eens echt nodig). Kortom,super tevreden. Ook over de verduisterende werking.
Hoi Thomas. Uiteraard gaan we voor tevreden klanten over ons product, maar we vinden tevredenheid over de service en vooral de service als er een keertje iets niet helemaal goed gaat van het grootste belang inderdaad. Zo krijgen en behouden we blije klanten en dat willen we graag.
Een zeer mooi sierraad voor de ramen,en op tijd geleverd volgens afspraak, super tevreden
Dank je wel voor de mooie review en prachtig cijfer Sjaak. We proberen inderdaad een mooi product af te leveren met een optimale service bij het inmeten door met je te beeldbellen. Onze bestellingen schieten na je ordering direct de productie in en worden als ze klaar zijn direct bij je thuis afgeleverd. Vaak al na 2 weken. Heel veel plezier van je aankoop!
Samples gekregen, een mooi product, en beschikbaar hulp als nodig.
Dank je wel Hannah voor je prachtige review. Bij jou hebben we even extra wat uitleg gegeven voor de zekerheid omdat je twijfelde hoe het precies aan te pakken. Geen enkel probleem, doen we graag!
Duidelijk over prijs en levering. Duidelijk over hoever plaatsen en goed materiaal.
Hoi Petra. Wat leuk dat je zo tevreden bent. Inderdaad geven wij al direct in eeste aanleg op onze homepage de mogelijkheid de prijs te zien. Die veranderd dan ook niet meer, tenzij de maat verandert. Veel plezier van je FrameBlinds!
Alles netjes via afspraak geregeld en bij een vraag ,kreeg ik gelijk antwoord. Top bedrijf
Wat een mooi cijfer Johan. Dank je wel. we proberen inderdaad zo kort mogelijk op onze chat, whatsapp en email te zitten. Zo houden we de lijntjes kort!