Tevreden

Voldoende reden, om opnieuw iets te bestellen

Prima ervaring.

Duidelijke site, bestelling en levering gingen prima.

Goed product. Snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering

Niks op aan te merken, zoals het zou moeten zijn!

Het artikel voldeed aan de verwachting. De volgende dag al in huis, wat momenteel een uitzondering is.

Geweldig!

Wat een top service, snelle service en heel erg behulpzaam.

Mooie producten, en een snelle levering!! Helpt zeker als je er bijna letterlijk op zit te wachten. Vrg Niels

Snelle en goede service.

Ik zou hier zeker nog terug bestellen. Snelle service. Alles heel goed verpakt. Alles ziet er degelijke kwaliteit uit maar het is nog niet in gebruik dus daar kunnen we eigenlijk nog niet over oordelen.

correcte en vlotte levering

correcte en vlotte levering

Snelle levering, goede kwaliteit

De levering was snel en zorgvuldig verpakt.

Zoals verwacht was de levering netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

De bestelde toiletborstelhouder is van goede kwaliteit en is volledig naar wens. Tevens correct bezorgd door PostNL.

Snelle verzending

Ik Ben tevreden met het gekochte product

Zeer tevreden over de accessoires die ik via de website heb besteld. Ze maken mijn nieuwe badkamer helemaal af!

De jongeman was mooi op tijd. Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen. Na 1 belletje opgelost.

Perfect in orde

Mooie producten

Zeer goede ervaring bij eerste aankoop!

Snelle levering, laagdrempelig bereikbaar bij problemen en adequate oplossing geboden! Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog dingen hier bestellen.

Een aanrader

Snel en goed!

Teleurstellend, deels foute levering

Een drietal items besteld, waarvan één item verkeerd is geleverd. Hierover getracht tweemaal telefonisch contact te leggen, dit lukt niet. Eveneens wordt er niet gereageerd op een verstuurde mail. Inmiddels het verkeerde artikel maar retour gestuurd, we weten niet hoe dit gaat aflopen. Wellicht tevredenstellend, dan kunnen we alsnog een tweede review doen.

Ik heb het zaterdag bestel en heb nog niets binnen.

een rekje voor in de douche besteld. het liep gelijk mis met de korting die ik zou krijgen. laat maar zitten dacht ik. een dag later arriveerde het rekje en dat moest eerst nog in elkaar geschroefd worden. het eindresultaat mag er zijn, hoewel de schroefjes niet de schoonheidsprijs verdienen (zilver op zwart...). laten we zeggen, eind goed, bijna alles goed.

Snelle levering. Prijs is in verhouding met de kwaliteit! Als ik weer iets nodig heb bestel ik weer bij Luxebadkameraccessoires.nl

Verzend en retourkosten zelf betalen☹️

De kwaliteit viel tegen. Metaal direct over glas hangen, zonder bescherming… En als je t terugstuurt moet je ook nog de retourverzendkosten betalen. Dit geintje heeft ins € 15,00 gekost en we hebben er niets aan over gehouden.

Snelle levering en mooi product!

Beerze 12

5422VW Gemert

+31621371523

Over Luxebadkameraccessoires.nl

Luxebadkameraccessoires.nl staat voor luxe badkameraccessoires met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De badkameraccessoire webshop voor iedereen!