een besteld onderdeel te weinig maar al wel betaald

geweldige service, er was een niet geleverd produkt maar naar een mailtje direct verholpen, klasse!

degelijke accessoires

Degelijke producten, snel bezorgd. Allen jammer dat de toiletrolhouder niet in de andere richting gebruikt kan worden (het nokje zit dan aan de onderkant) Montage moet ik nog doen.

Mooie site

Mooie site met mooie producten voor een betaalbare prijs vergeleken met andere badkamersites

Helemaal top

Een mooie handdoekrek besteld, eenvoudige installatie en snelle levering!

Alles zoals afgebeeld is zo geleverd

Komt altijd op tijd aan en de spullen altijd goed verpakt

Artikel valt tegen

Op foto ziet het artikel er beter uit dan in werkelijkheid

Leuke website

Leuk assortiment aan accessoires, zeker een aanrader!

net bedrijf

zeer netjes top en goede servies

Mooi product

Het hangt mooi. Briefje om het in elkaar te zetten was wat summier en daarom soms onduidelijk.

Goed geregeld.

Mooie site , service. Ik zou als ik iets nodig had weer zo bij jullie bestellen

Een doucherek besteld voor over de douchewand. Binnen een paar minuten in elkaar met de beschrijving. Staat super in onze badkamer.

Leuke accessoires

Klantvriendelijk en leuke accessoires!

Goede ervaring

Mooie accessoires ontvangen ook snel geleverd.

Klantvriendelijk, snelle levering en hoge kwaliteit van producten

Mooie en overzichtelijke site waarop je met een paar klikken uit een groot assortiment producten kan kiezen. Eenmaal besteld waren de producten de volgende dag in huis.

Prima geregeld.

Perfecte keuze

We zijn er blij mee

Snelle leverring en uitstekende kwaliteit producten

De bestelde accessoires voor mijn badkamer werden snel geleverd en de producten zijn van stevige en luxe kwaliteit. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer!

Zeer vriendelijk en snelle levering!

Goede ervaring gehad in de chat: ik wilde weten welke accessoires zonder boren waren. Hier vriendelijk advies in gekregen waardoor ik de juiste bestelling kon plaatsen. En had het artikel de volgende dag in huis!

Dik tevreden

Zeer snel geleverd en uitstekende kwaliteit!

Beerze 12

5422VW Gemert

+31621371523

Over Luxebadkameraccessoires.nl

Luxebadkameraccessoires.nl staat voor luxe badkameraccessoires met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De badkameraccessoire webshop voor iedereen!