Aanwinst m.b.t. thuis bezorgd

Overzichtelijke site, goede aanbiedingen en (na ontvangst) ook uitstekende producten. Goede informatie na de bestelling en m.b.t. bezorging. Supergoed verpakt en erg vriendelijke bezorger. Echter even een kleine opmerking: Bezorgers hebben blijkbaar veel haast, maar 1 keer aanbellen is genoeg want we wisten dankzij de informatie precies wanner hij zou komen. Voor de rest niets dan lof een aanrader.

Top product!

Voor de 1e x besteld en was zeer tevreden. Komen afspraak na , goede kwaliteit. Ga zeer zeker vaker bestellen.

WOW

Ik heb nog maar zelden zulke lekkere verse mosselen gegeten.

Betrouwbaar, netjes verpakt, vriendelijke bezorging

Onze eerste ervaring met Thefishlovers was uitstekend. Netjes verpakt, met koelelementen. Betrouwbaar; omdat je ook achteraf kan betalen, en dankzij de track en trace kun je ongeveer zien, wanneer ze komen. Vriendelijke bezorger, en dat maakt het dan helemaal af. Ga zo door (duimpje omhoog)

totaalplaatje klopt helemaal

Netjes op tijd gebracht. Prima verpakt, alles nog koel, bevroren. Kwaliteit erg goed. Prima van smaak en vers. Tip! scheermessen extra wassen ivm zand.

Voortreffelijk, zoals altijd!!

Zoals gewoonlijk!!

Het probleem is fantastisch opgelost

Na dat mijn bestelling door omstandigheden Bij de vervoerder was vertraagd, Hebben ze dat bij THEFISHLOVERS.NL FANTASTISCH OPGELOST DOOR DEZE KOSTELOOS ALS NOG BIJ MEI TE LEVEREN

Top kwaliteit!!

Venusschelpen zijn super lekker

100% satisfied

Super fresh oysters!! Delivery exactly on day and time I chose! Refrigerated packaging is beyond praise! Responds quickly and answers all your questions, plus has a very friendly attitude to the customers! I am very satisfied and recommend "The Fish Lovers"!

Heerlijke smaak

Heerlijke zachte oesters!

Ik had een klacht omdat ik minder gewicht kreeg dan ik besteld had. Na mijn mail werd ik een week later opgebeld en hebben ze dit netjes opgelost. Ik ben hier blij mee omdat de kwaliteit en de bezorging verder goed was.

Besteld en een dag later vers bezorgd. Geen woord Spaans bij. Heel fijn. Kwaliteit goed. Blij dit gevonden te hebben.

Goed verpakt en dus ook top kwaliteit

Heerlijke verse oesters goed gekoeld geleverd en daarom een smaaksensatie van jewelste echt top!!!!

Blij verrast!

Voor de eerste maal besteld en ben super blij. De aflevering, afwerking van de producten die ik besteld heb, echt super. Ik ga vanavond mijn eerste zeebaarsje eten. Voor nu en nog eens. Dank je wel!!!

Super snelle bezorging, heerlijke verse vis, heerlijk

Zit ook nog heel goed verpakt en super service ! Ik ga hier voortaan mijn vis bestellen thnx en tot gauw

Zeer goed en perfecte bezorging

Zeer fijn dat men kan kiezen voor de bezorgdag. Op de dag zelf duidelijke email en goede tracking van het pakket. Zeer tevreden. Ik ga zeer zeker hier meer bestellen.

Prima service!

Lekker stuk tonijn wat zeer vers is.

Heel erg goed

Super vers en heel koud en professioneel verpakt

Zeewolf kon niet geleverd worden. Helaas maar de afwikkeling was wel heel goed en netjes.

Oplossing is goed en uiteindelijk was het alternatief meer dan prima!

Vers koel lekker Jammer dat niet alle ingrediënten bij de soep stonden beschreven

Nette afhandeling

Vriendelijk personeel. Nette afhandeling.

perfect

Ok door de kerstdagen drukte was de koerier een uurtje later maar de bestelling was keurig koud en vacuum verpakt! 2e kerstdag een heerlijke forel uit de oven! Wat mij betreft een aanrader!

Kwaliteit vis, top! Cijfer een 7,8

Ben netjes na-gebeld door een medewerker van de Fishlovers die toelichting heeft gegeven over de levering. Ook heb ik de korting terug gekregen.

Heerlijke tonijn! Super producten en service!

Heerlijke tonijn! Super producten en service!

Super, dit vraagt om herhaling!

Goede vis en soep en netjes snel geleverd

Rogstraat 2

2224TW Katwijk