Vis is prima

Ik had alleen als nieuwe klant meer van de zalm verwacht want in de advertentie stond dat je zalm gratis kreeg twv €19.90 maar 2 stukjes van 150gr per stuk gaat er bij mij niet in dat dat € 19.90 moet kosten dus de Facebook advertentie vind ik niet reëel

Verassende goed

De oesters en mosselen werden goed gekoeld verpakt de volgende dag van de bestelling op afgesproken tijd bezorgd. De smaak was van zeer goede kwaliteit. De Jumbo mosselen had ik wat groter verwacht. Het was een eerste keer 'testje', die ons prima bevallen is. Absoluut een aanbeveling. Wij gaan nu voor een grote 'vis-diner'

Goede kwaliteit vis

Zeewolf gekocht. Zichtbaar van goede kwaliteit en vers.

Niet geleverd wat beloofd is.

Bij de eerste bestelling 19,95 aan gratis zalm ontvangen. Dat was de belofte. Dit was niet geleverd. De oplossen was: volgende keer beter. Dat is dus geen oplossing. Maar gokken op een betere afloop in ruil voor meer bestellen. Wij kijken voor een volgende bestelling waarschijnlijk verder

goed produkt zonder surimi sticks o.i.d.

De levering is heel goed gegaan en de verpakking was ook goed. Vraag is waarom ik als eerste bestelling niet de € 10 korting heb ontvangen; óf krijg ik die bij de volgende bestelling ?

Top kwaliteit, eenvoudig te bestellen.

Ik heb het nog niet gebruikt zit in de vriezer maar de vis ziet er goed uit volgen de week ga ik bakken

Superkwaliteit

Mooi op tijd bezorgd, goed verpakt, top.

Wij bestellen best veel maar zoals dit was gekoeld was mijn complimenten dit hebben wij niet eerder meegemaakt en de vis die wij hadden besteld zijn wij ook zeer tevreden over en vers en een goed prijs verhouding we bestelling zekker meer en vaker

Ik schrok van de prijzen bij de lokale visboer dus dacht ik ga eens vis bestellen bij thefishlovers. Wat een heerlijke producten voor een eerlijke prijs. Ik ben FAN

Dikke duim

Heerlijk, uitstekende bezorging en zowel praktisch als netjes ingepakt :)

Lekkere verse vis en mooi prijzen

Netjes tot de deur bezorgd ga zeker binnekort weer bestellen

Heerlijk

Geweldige smaak perfect.

Prima levering.

Voor het eerst besteld. Ben er zeker te vrede over. Levering verliep soepel, en de vis was keurig verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen.

Onder de indruk van werkwijze

Levering was zeer vakkundig verpakt in koeltas met coolpacks. Prima kwaliteit mosselen. Van de 4 kg waren er 5 slechts mosselen waarvan de schelp was gebroken en ik niet heb durven gebruiken.

Goed verzorgd ,en degelijk

Genoten

Snelle levering en fijne service. We hebben genoten van de Kingcrab.

levering kwam na het weekend ipv vrijdag

Ook al was de levering er niet op vrijdag zoals verwacht, ze was er maandag - na het weekend - helemaal in orde wel.... Wat aanvankelijk ontgoochelde ( we moesten plots andere plannen maken) eindigde met een bestelling die ons goed beviel.

De mosselen waren heerlijk,

Netjes op tijd geleverd en prima verpakt.

Mooie producten goed verpakt

Duidelijke site. Goede bezorg opties. Mooie producten

Prachtige zalm

We hebben echt genoten van de super verse zalm. Alles was perfect, de levering, de verzorging, de versheid enz. En ook nog €10 extra korting op de 1e levering. Geweldig!

De perfecte vis.

Super verse en lekkere vis. Heel erg netjes verpakt met ijs en alle vis netjes vacuüm dicht verpakt met alle informatie erop (macronutrienten, calorieën etc.) 10/10

Was eerst een mindere ervaring. Werd later benaderd en de fout naar volle Tevredenheid opgelost. Prima top

Redelijk tot goed

Dure tong, 1 oester was niet goed. Kwalitijt prima