Na telefonisch overleg is alles goed geregeld
Originele beoordeling
We bestelde 2x 10x100gram En kregen 2x 10x 80gram Dus 400 gram te weinig Mail gestuurd maar wordt niet op gereageerd . Zat een een bon in voor de volgende bestelling 5% korting , maar geldig tot 01-06-2022 Jammer dat men niet reageert
voor het eerst in tijden weer eens van vis genoten. Alleen jammer dat bij gevoegde folder niet bruikbaar is omdat de kortingscode al lang verlopen was.
Beste meneer Hans, Wat jammer om te horen dat deze folder verlopen was, onze excuses! Echter zoals over de mail besproken is heeft u een nieuwe kortingscode gekregen, waarmee u de heerlijke vis kunt bestellen. Alvast smakelijk eten! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Uiteraard moeten het proeven nog beginnen. De kwaliteit van de bestelling is veelbelovend, netjes verpakt. Er was een dag vertraging in de levering, maar dat stelt geen probleem. De Noorse mosselen waren iets kleiner dan verwacht. Volgende keer een andere soort. Tot de volgende Luc
Voor deze firma is er alleen maar lof Zeer tevreden was ik met mijn bestelling
Beste Bert, Door een technische storing zijn wij helaas niet in staat geweest om uw bestelling af te leveren. Wij hebben uw betaling teruggestort en onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Originele beoordeling
Nog niet eens gekregen en wel betaald Dit is geen reklame
Na uitgebreid contact met Fishlovers heb ik mijn geld teruggekregen voor de niet geleverde goederen, ik kreeg daarna de bestelde producten toch geleverd zonder kosten dus de zaak is uitstekend opgelost! Komplimenten voor het rechtzetten van de situatie en geleverde service!
Beste meneer Romijn, Door een technische storing zijn wij helaas niet in staat geweest om uw bestelling af te leveren. Zoals telefonisch besproken is met u, hebben wij het geld teruggestort en nogmaals onze excuses. Excuses en een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Originele beoordeling
Absoluut zeer slecht, producten besteld maar nooit geleverd, nu maar in gevecht om mijn geld terug te krijgen!
Correcte rechtzetting na iets te weinig levering. Goeie kwaliteit!
Originele beoordeling
Bij mijn laatste bestelling was 1 kg kingcrab gevraagd maar er is maar 900g geleverd.
Mooie verse vis. Maar ik had verse kokkels besteld, En ik kreeg vongole. Beetje jammer.
Afgelopen donderdag voor het eerst vis besteld bij TheFishlovers. Ging heel makkelijk via de website. Vrijdag werd ik prima op de hoogte gebracht door de vervoerder hoe laat het zou worden afgeleverd. Een doos met de verse vis verpakt in een isolatie-zak met daarin bevroren elementen. (waren nog helemaal bevroren!). De bestelde zeebaars als en de kabeljauw zaten vacuüm verpakt. De kabejauw in de vriezer gedaan. De zeebaars klaar gemaakt volgens een recept van de website van Thefishlovers. Wat een feestje!!
Prima lekkere oesters, goeie klanten service
Beste Klaas, Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Ik heb vernomen dat uw bestelling later succesvol is ontvangen. Daarnaast hebben wij uw feedback meegenomen en hebben wij ons intern opgeschaald om beschikbaar te zijn voor alle vragen en/of opmerkingen. Hopelijk heeft u wel van de oester kunnen genieten en ik wens u nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Originele beoordeling
Ik had oesters besteld voor een feest, zonder berichtje was de bezorgtijd ineens 3 dagen naar achter geschoven. Contact proberen op te nemen maar geen reactie op mail en telefoon werd niet opgenomen…
Bestelling was makkelijk te plaatsen; kwaliteit was goed;
Beste meneer/mevrouw Brouwer, Wat leuk om te horen dat de bestelling goed en gemakkelijk is verlopen en de kwaliteit goed was. Altijd leuk om klanten tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Een zalmzijde besteld, volgens de webwinkel ca. 1.6kg. Uiteindelijk was de geleverde zalm slechts 1.24kg. Toch heerlijk genoten van de zalm en na e-mailcontact over het afwijkende gewicht een nette compensatie ontvangen. Zalm werd volgens afspraak bezorgd, duidelijke informatie over de levering en goed verpakt.
Wij waren ergens gaan eten en toen deze sardientjes werden geserveerd was ik gelijk verkocht
Vis komt goed verpakt thuis. Ik heb alleen maar filets besteld maar er zitten toch nog veel graten in
Nog niet alles geprobeerd maar tot nu toe goede smaak en kwaliteit.
Goed gesprek gehadt en het komt in Norden bedankt er voor ben blij
Voor de 2 keer weer geen vis
de prijzen waren per stuk ik dacht dat het kilo prijzen waren maar goede kwaliteit
Originele beoordeling
de prijzen waren per stuk ik dacht dat het kilo prijzen waren bijna 28,00 euro voor 1 tong is toch wel heel duur . maar wel goede kwaliteit
Levertijd, levering en verpakking naar wens.
Lekkere vis, snel bezorgd en uitstekend vacuum en koel verpakt.
Het pakket zag er zeer verzorgd uit. De prijs was goed. De kwaliteit moet haast wel goed zijn, maar ik heb er nog niet van gegeten.
Delicious and well prepared for cooking!
Eenvoudig te bestellen, keurige bezorging en uitstekende kwaliteit en prijs van de bestelde vis. Aanrader!
Alles netjes verpakt, en goed gekoeld geleverd ,ik ga hier zeker nogmaals bestellen
lekkere vis die snel en vakkundig (goed gekoeld) werd geleverd
De visfilet was voor ons bijvangst, eigenlijk hadden we alleen de kokkels en oesters nodig voor een weekenddiner. Maar echt alles was superlekker! Vers en smakelijk! De doradefilet op de barbecue is voor herhaling vatbaar. Kwaliteit is top, levering probleemloos en soepel dus ik bestel zeker vaker.